lizabrahami7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 παιδια καλημερα σας.εχω εναν υπολογιστη που τρεχει windows 7.δεν εχει ασυρματη καρτα δυκτιου ουτε εχω καποιο στικακι για ασυρματο ιντερνετ.οταν θελω ιντερνετ ανοιγω το netbook που ποιανει ασυρματη δυκτοια και μπαινω δωρεαν{ας ειναι καλα τα goodys που δεν εχει κλειδωμενο το ιντερνετ του}.:-) το ερωτημα μου ποιο ειναι: προχτες ο αδερφος μου εβαλε connex ενω πριν ειχε hol και μου ειπε οτι επειδη του εμεινε το ασυρματο router net faster iad2 να το παρω και να το βαλω στο pc για να πιανω και απο κει ασυρματα δυκτοια οπως το netbook.με χαρα λοιπον και εγω το παιρνω το συνδεω με τον υπολογιστη μου με ethernet αλλα πουθενα δεν εβγαζε τιν ενδειξη οτι ειναι ασυρματο για να ψαξω για ελευθερα ασυρματα δυκτοια.το μονο που μου εγραφε στο παραθυρακι κατω κατω χωρις συνδεση στο ιντερνετ.:cry::cry::cry: τι κανω λαθος βρε παιδια???μηπως το net faster iad2 δεν ειναι οπως στα netbook που ψαχνουν ασυρματα δυκτοια για να συνδεθουν? το ξερω σας κουρασα αλλα προσπαθω οσο πιο καλυτερα για να το εξηγησω γιαυτο εγραψα ολοκληρη εκθεση.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το netfaster,όπως όλα τα router τα οποία υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση δίνουν σύνδεση,δεν μπορείς να τα κάνεις να ψάξουν ασύρματες σύνδεσης και να συνδέσουν σε αυτές.
lizabrahami7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το netfaster,όπως όλα τα router τα οποία υποστηρίζουν ασύρματη σύνδεση δίνουν σύνδεση,δεν μπορείς να τα κάνεις να ψάξουν ασύρματες σύνδεσης και να συνδέσουν σε αυτές. δηλαδη δουλευουν μονο οταν εχουμε ηδη συνδεση με τη hol ???γιαυτο οταν ανοιγω το netbook μου βρισκει το netfaster iad2 με φουλ σημα?χμχμμχμχχμμ!!!θα βαλω hol και ετσι θα μπορω να εχω ιντερνετ και στο netboook αφου το πιανει το netfaster iad2.σωστα????? να ρωτησω καπου διαβασα στο google οτι μπορεις να εχεις δυο διαφορετικα router στο σπιτι σου και να εποικηνωνουν μεταξυ τους.το λεγομενο WDS.μπορει καποιος να μου το εξηγησει περι τινος προκειτε και που χρησιμευει? ευχαρηστω πολυ παντως για την αμεση απαντηση σου
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το wds δουλεύει με access point όχι με router,και είναι τρόπος επέκτασης του ασύρματου δικτύου.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 to Netbook ψαχνει ασυρματα δικτυα.το netfaster ειναι ενα ασυρματο ιντερνετ απο μονο του αρκει να του εχεις περασει μεσα username και password συνδεσης .απο εκει και περα δεν μπορει να πιασει το Netfaster αλλα δικτυα .για να πιασει αλλα δικτυα ενα access point/router πρεπει να μπορει να κανει wds/wireless bridge/repeater/ to netfaster δεν κανει τιποτα απο ολα αυτα.το wds για να παιξει θα πρεπει να το υποστηριζει ο ρουτερ σου .υπαρχουν και adsl router που το υποστηριζουν και ρουτερ.αλλα για να παιξει το wds πρεπει και ο αλλος ρουτερ που θα πιανει απο την αλλη να ειναι wds ρυθμισμενος και αυτος.οποτε εσυ θες ενα repeater για να πιασεις το δικτυο των goodys και να το φερεις πιο κοντα σου.αλλα εφοσον το παινεις απευθειας με το netbook δεν εχει θεμα.αν το επιανες πχ στο μπαλκονι μονο τοτε θα εβαζες ενα repeater να το πιασει κοντα στο μπαλκονι και να το αναμεταδωσει μεσα στο σπιτι σου για να εισαι πχ κοντα στο γραφειο σου
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 και επισης το Netfaster θα παιξει με οποιαδηποτε εταιρεια.β.με οποια εταιρεια και να ενεργοποιησεις συνδεση θα σου δωσει δωρο ασυρματο ρουτερ,β.το ρουτερ που σου δωσαν πες στον φιλο σου να ρωτησει την Hol ama πρεπει να το επιστρεψει πισω η οχι .η Hol πολλες φορες δινει με χρησιδανειο το ρουτερ και δεν το χαριζει στον πελατη οποτε να προσεχει μην του ζητησουν μετα λεφτα πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.