Προς το περιεχόμενο

Android για αρχάριους

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mεσα απτον browser?

εχει κανει update στον flash player?

οχι ουτε μεσα απο τον browser παιζει. Πως θα το κανω το update? στειλτε κανα λινκ γιατι ειμαι τελειως ασχετος απο android.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

οχι ουτε μεσα απο τον browser παιζει. Πως θα το κανω το update? στειλτε κανα λινκ γιατι ειμαι τελειως ασχετος απο android.

ψαχνεις flash στο market

• 2 μήνες μετά...

Παίδες πιράζει που δεν κατάλαβα τίποτα:

Mου βγάινει η αναβάθμιση και θέλω να πάρω το HTC Desire!

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σχέση του root kai ποιος ο ρόλος του στο androit.

Η rom είναι σαν αθτή που έχουν τα pc μας?Μνήμη που χρησιμοποιεί το cpu για να κανεί την εκίνηση του Λ.Σ?

Τι παίζει με τα SMS..κάτι άκουσα ότι τα έχει όλα μαζί.Εξερχόμενα μαζι με εισερχόμενα!

Η συσκευή απο τη μανά της έχει κατι κλειδώμενο...π.χ bluetooth,wifi...??

• 1 μήνα μετά...

παιδακια ειμαι καινουριος στο android και τωρα το ψιλοψαχνω και ειμαι εντυπωσιασμενος απο το νεο μου κινητο ZTE BLADE.

η πρωτη μου επαφη με android ηταν απογοητευτικη αφου αφορουσε ενα κινεζικο tablet 3G με android 2.2 (ετσι λεει αλλα μαλλον ειναι 2 γιατι δοκιμασα να βαλω flash pleyer και δεν δεχεται) απο το ebay.

τα βασικα του προβληματα ειναι οτι δεν εχει android market και οτι δεν μπορω να αλλαξω το μεηλ της συσκευης για το οποιο δεν γνωριζω το password.

ετσι γενικα εχω προβλημα στο να περασω εφαρμογες και να κατεβασω απο το διαδικτυο.

αν θα μπορουσε καποιος να μου πει πως να το "απογειωσω" η τουλαχιστον να το κανω πιο χρηστικο θα του ημουν ευγνωμων γιατι μεχρι στιγμης κλαιω τα λεφτακια που εδωσα :-D

ευχαριστω εκ των πρωτερων !

Παίδες πιράζει που δεν κατάλαβα τίποτα:

Mου βγάινει η αναβάθμιση και θέλω να πάρω το HTC Desire!

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σχέση του root kai ποιος ο ρόλος του στο androit.

Η rom είναι σαν αθτή που έχουν τα pc μας?Μνήμη που χρησιμοποιεί το cpu για να κανεί την εκίνηση του Λ.Σ?

Τι παίζει με τα SMS..κάτι άκουσα ότι τα έχει όλα μαζί.Εξερχόμενα μαζι με εισερχόμενα!

Η συσκευή απο τη μανά της έχει κατι κλειδώμενο...π.χ bluetooth,wifi...??

root=administrator: καποιες εφαρμογές που πειράζουν αρχεια συστηματος θελουν να εχεις ενεργοποιημενο τον root user ή αλλιως super user (su)

Ο ρόλος του είναι οτι μπορείς να κανεις πλεον στο κινητό σου τα πάντα (πχ να αλλάξεις βασικά εικονίδια οπως τις μπαταρίας, ρυθμίσιεις gps, να φτιάξεις symbolic links η να το κανεις format και να σβήσεις τα πάντα)

Επιδή όπως καταλαβαινεις από το τελαυταίο παράδειγμα μπορεί να είναι και επικίνδυνο απο προεπιλογή ο root user ειναι μή προσβάσιμος στους χρήστες

Η rom είναι ο χώρος που βρήσκετε το λειτουργικό. Αλλα επιδί σε κανονικές συνθήκες δεν ειναι δυνατον να γράψεις σε αυτο τον χώρο ονομάζετε rom (read only memomy)

Τα sms ειναι σε μορφή διαλόγου για κάθε άτομο που στέλνεις και λαμβάνεις sms υπάρχει και ένας διάλογος. Είναι πολυ βολικο αλλα αν σου ξινίζει για κάποιο λόγο υπάρχουν και άλλα προγράματα διαχείρισης sms χωρις να χρειάζεσε root.

Μονο τον root user ^^

Γενικά μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα χωρίς root user και αν είσαι ενας μέσος χρήστης και θέλεις απλά να δουλευει το κινητό σου μπορείς να μην το κανεις. Αν εισαι ψαχτίρι και θεωρείς τον εαυτό σου power user ειναι εύκολο να ξεκινισεις

αν θα μπορουσε καποιος να μου πει πως να το "απογειωσω" η τουλαχιστον να το κανω πιο χρηστικο θα του ημουν ευγνωμων γιατι μεχρι στιγμης κλαιω τα λεφτακια που εδωσα

Ξεκινα το διάβασμα απο εδω http://www.cyanogenm...vices/zte-blade

και απο εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=906

αν και είμαι σίγουρος οτι υπάρχει άλλο site που εχουν μαζευτει οι ζετεάδες

stormrain

για το tablet θελω βοηθεια . εχει ενα market το οποιο δεν ειναι το android market και μου εχει ελαχιστες εφαρμογες προς κατεβασμα (οι οποιες ειναι αθλιες).

το tablet ειναι αυτο :

Link

δλδ μεχρι στιγμης εχω καταφερει να του περασω μονο με usb καποιες εφαρμογες που εχω κατεβασει στο pc.

stormrain

για το tablet θελω βοηθεια . εχει ενα market το οποιο δεν ειναι το android market και μου εχει ελαχιστες εφαρμογες προς κατεβασμα (οι οποιες ειναι αθλιες).

το tablet ειναι αυτο :

Link

δλδ μεχρι στιγμης εχω καταφερει να του περασω μονο με usb καποιες εφαρμογες που εχω κατεβασει στο pc.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα για τα λεφτα που εδωσες αυτο δεν αξιζει το βρισκεις 105 δολλαρια απο pandawill για να του βαλεις market ψαξε στο slatedroid που εχει στοκ και μονταρισματα τα κινεζικα μοντελα αλλα μην περιμενεις και τεραστια διαφορα μια και ο cpu ειναι πολυ αδυναμος σε αυτο

• Moderators

stormrain

το tablet ειναι αυτο :

Link

Bασικα νομιζω πως μπορεις να το περασεις αν εισαι rooted. Αλλα και παλι, μην ασχοληθεις γιατι δεν ξερω τι αντικτυπο θα εχει. Απο την αλλη βεβαια μπορεις να χρησιμοποιεις την ιστοσελιδα του market απο το PC σου και problem solved :D

EDIT: Το ξανασκεφτηκα, μαλλον δεν θα λειτουργησει η ιστοσελιδα αν δεν εχεις το προγραμμα στην συσκευη. Αν σκοπευεις να γινεις root παντως πες μου να σου στειλω θεωρητικες οδηγιες για να το περασεις, καθως δεν εχω ιδεα για την συγκεκριμενη συσκευη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...