tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Επαναφέρω το τόπικ για να σε ευχαρίστησω που όταν ήμουν μεταξύ desire/galaxy πήρα το Desire :Ρ :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 μια ερωτηση παιδια, εχω htc wildfire και η ερωτηση εχει να κανει με τα μηνυματα, συγκεκριμενΑ οταν γραφω ελληνικα με μικρους χαρακτηρες, ή με κεφαλαιους (οπου χρησιμοποιειται το συστημα με τονους) το καθε μηνυμα εχει 70 χαρακτηρες αντι για 160. αν γραψω με κεφαλαια και χωρις τονο τοτε ειναι οκ.εδω να πω πως τους τονους στα κεφαλαια (ΔΗΛΑΔ'Η 'ΕΤΣΙ) τους βαζει αυτοματα το Τ9. υπαρχει τροπος να μην χρεωνομαι ουσιαστικα 2πλα μηνυματα εκτος απο το να απενεργοποιησω το Τ9; εχει 2 επιλογες κωδικοποιησης 7 και 16 μπιτ,και το εχω στα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Το handcent sms το δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Το handcent sms το δοκίμασες? το εχω δοκιμασει αλλα επειδη δεν ηταν ιδιαιτερα smooth μετα απο καμια 30 μηνυματα το εβγαλα.το ιδιο και με το chomp sms που δοκιμασα. ομως δεν εχω παρατηρησει αν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα με το ποσα μηνυματα στελνει,θα το ξαναδοκιμασω, thanx edit: μολις παρατηρησα το blog σου και την αναρτηση http://greekandroid.blogspot.com/2010/07/handcent-sms-160.html που λες για το προγραμματακι edit2: ειχες δικιο ,σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 και εγώ τελίκα μετά απο 1 εβδομάδα ψαξίματος μεταξύ desire και galaxy s αγόρα το desire. το θέμα είναι ότι πρέπει να έχω κάνει λαλακία δίοτι αναβάθμισα από 2.1 σε froyo 2.2 με rom 2.09.405.5 kernel 2.6.32.15 και δεν μπορώ πλέον να το κάνω rooted.δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν η custom rom απλος επειδή έχει μικρή μνήμη και αγόρασα μια 8gb microsd hc ήθελα να πέρναγα εκτός τα mp3s- φωτογραφίες και τα applications Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αν δεν κάνω λάθος το να περάσεις εφαρμογές στην καρτα μνήμης είναι θέμα Εφαρμογης και όχι root, και προϋπόθεση βέβαια 2.2 Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αν δεν κάνω λάθος το να περάσεις εφαρμογές στην καρτα μνήμης είναι θέμα Εφαρμογης και όχι root, και προϋπόθεση βέβαια 2.2 Sent from my iPod touch using Insomnia.app Απότι διαβάζω απο εδώ και από εκεί λένε ότι πρέπει να γίνει rooted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Οκ ίσως κάνω λάθος , sorry Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Το froyo έχει native "app2sd" δεν χρειάζεται root. Αρκεί νσ το υποστηρίζει η εφαρμογή, απλά εχω την εντύπωση ότι πρέπει να κανείς κάποια partition στην κάρτα κσι με συγκεκριμένο format ( ext3, fat32) για να δουλέψει. Για Ψαξτο λίγο. sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Το froyo έχει native "app2sd" δεν χρειάζεται root. Αρκεί νσ το υποστηρίζει η εφαρμογή, απλά εχω την εντύπωση ότι πρέπει να κανείς κάποια partition στην κάρτα κσι με συγκεκριμένο format ( ext3, fat32) για να δουλέψει. Για Ψαξτο λίγο. sent from my HTC Magic using tapatalk οκ thnx man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Αν δεν κάνω λάθος το να περάσεις εφαρμογές στην καρτα μνήμης είναι θέμα Εφαρμογης και όχι root, και προϋπόθεση βέβαια 2.2 Sent from my iPod touch using Insomnia.app Το froyo σου επιτρέπει να μεταφέρεις την εφαρμογή στην κάρτα ΑΝ το υποστηρίζει η εφαρμογή.. κάτι που πιστεύω σιγά σιγά θα ισχύσει για όλες τις εφαρμογές. Αν κάνεις root και ένα partition ext2/3/4 δεν ρωτάς καν τις εφαρμογές.... τις βάζει όλες κατευθείαν στην sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ΓΙα το Desire συστηνω την Nextsense 6 Ρομ. η οποια για μενα αυτη τη στιγμη εχει την καλυτερη και απροβληματιστη App2sd λειτουργια. Απλα για οσους εχουν ρομ με Αpp2SD να εγκαταστησουν το Root Explorer Και οποτε κανουν setup μια εφαρμογη απο το PC μεσω του HTC Sync να πηγαινουν στο φακελο /data/local/tmp και να σβηνετε απο κει τα Apk για να κερδιζετε χωρο. Για ευκολο ρομ install χωρις την αναγκη για PC μπειτε εδω. http://www.unrevoked.com/ και εδω http://rootmydroid.co.uk/guides/desire/howto-root-your-htc-desire/ Επισης κατεβαστε αυτο εδω το προγραμματακι http://androidcommander.com/ για ευκολο και μαζικο install εφαρμογων. Μιας και ειμαι κατοχος και του Galaxy και του Desire, η σημαντικη για μενα διαφορα εντοπιζεται στην Vga του και στον μεγαλο εσωτερικο χωρο του Galaxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ΓΙα το Desire συστηνω την Nextsense 6 Ρομ. η οποια για μενα αυτη τη στιγμη εχει την καλυτερη και απροβληματιστη App2sd λειτουργια. Απλα για οσους εχουν ρομ με Αpp2SD να εγκαταστησουν το Root Explorer Και οποτε κανουν setup μια εφαρμογη απο το PC μεσω του HTC Sync να πηγαινουν στο φακελο /data/local/tmp και να σβηνετε απο κει τα Apk για να κερδιζετε χωρο. Για ευκολο ρομ install χωρις την αναγκη για PC μπειτε εδω. http://www.unrevoked.com/ και εδω http://rootmydroid.co.uk/guides/desire/howto-root-your-htc-desire/ Επισης κατεβαστε αυτο εδω το προγραμματακι http://androidcommander.com/ για ευκολο και μαζικο install εφαρμογων. Μιας και ειμαι κατοχος και του Galaxy και του Desire, η σημαντικη για μενα διαφορα εντοπιζεται στην Vga του και στον μεγαλο εσωτερικο χωρο του Galaxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Και εγώ ψηφίζω nextsense στην οποία και θα γυρίσω αν δεν βρω λύση για κανά δυό μικρά προβληματάκια που έχω με την defrost... αυτές οι non-sense rom δεν μου κάθονται καλά :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Και εγώ ψηφίζω nextsense στην οποία και θα γυρίσω αν δεν βρω λύση για κανά δυό μικρά προβληματάκια που έχω με την defrost... αυτές οι non-sense rom δεν μου κάθονται καλά :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.