Προς το περιεχόμενο

Android για αρχάριους

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω και αν δεν βγάλω άκρη θα αρχίσω να το ψάχνω με το root.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από ότι ξέρω με το rootαρισμα του desire δεν χάνεις εγγύηση. Άμα έχεις όρεξη προχώρα άφοβα, δεν ξέρω αν θα παίρνει αυτόματα ota όμως. Άμα όμως παίρνει έχεις πολλά να κερδίσεις και τίποτα να χάσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@damastes Το δοκίμασα το προγραμματάκι, και πράγματι δίνει τη δυνατότητα για custom icon και τίτλο! Thanks, ξεκινάω να φτιάχνω τα εικονίδια.

@Nοmedor Θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, αλλά προς το παρόν επειδή έχω το iPod Touch με jailbreak και έχω περάσει εκεί τα πάντα από ο,τι εφαρμογές χρειάζομαι, στο desire το μόνο που θέλω είναι μερικές βασικές εφαρμογές για mail, rss, facebook, twitter κλπ, και λίγο customization. Αν το συνηθίσω λίγο και αρχίσει να αντικαθιστά τη χρήση του iPod, θα το ψάξω για root για να έχω όσο περισσότερες δυνατότητες γίνεται!

Δημοσ.

Άκυρο αυτό που έλεγα για το χ10 και το froyo. Τελικά μάλλον θα το πάρει σχετικά γρήγορα από ότι διαβάζω στο pocketnow

Δημοσ.

Ξεχάσατε να αναφέρετε τα Motorola Milestone (XT720 και το κλασικό με το πληκτρολόγιο),

αν και έχουν κλειδωμένο boot-loader , αξίζουν σαν συσκευές και είναι πολύ πιο ποιοτικά από τα Htc.

Αν του βάλεις και την Milestone Overclock εφαρμογή από το Market , πετάει

Δημοσ.

Αν σε rooted desire κάνω ota upgrade σε firmware ( μου βγάζει τώρα να βάλει την 1.21.405.2), χάνω το root? Γενικά.. να το κάνω ή όχι;

Υ.Γ. Έχω εδώ και μισή ώρα το νέο (μεταχειρισμένο) μου Desire και παίζω... ;)

Δημοσ.
Αν σε rooted desire κάνω ota upgrade σε firmware ( μου βγάζει τώρα να βάλει την 1.21.405.2), χάνω το root? Γενικά.. να το κάνω ή όχι;

Υ.Γ. Έχω εδώ και μισή ώρα το νέο (μεταχειρισμένο) μου Desire και παίζω... ;)

με γεια!!!

Δες εδώ

Μπορείς να βάλεις froyo έκδοση από το XDA.

Δημοσ.

Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω κινητό πηγαίνοντας σε android και έχω υπόψιν μου το x10 mini. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλό όμορφο γρήγορο και εύχρηστο αλλά αξίζει τα λεφτά του ; Υπαρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω κινητό πηγαίνοντας σε android και έχω υπόψιν μου το x10 mini. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλό όμορφο γρήγορο και εύχρηστο αλλά αξίζει τα λεφτά του ; Υπαρχει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά;

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Ρίξε μια ματιά το HTC wildfire.

Το Galaxy έγινε ακόμα πιο προσιτό από ότι βλέπω.

513€ από το pixmania

Άντε να τα πάρει όλα η κατηφόρα B)

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά το HTC wildfire.

Το Galaxy έγινε ακόμα πιο προσιτό από ότι βλέπω.

513€ από το pixmania

Άντε να τα πάρει όλα η κατηφόρα B)

παροτι το galaxy εχει πολυ καλα specs απο κοντα βρισκω το desire πολυ καλυτερο. κανει μεγαλη αισθηση η πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης του htc σε σχεση με την πλαστικουρα της samsung και η αποκριση ειναι πολυ καλυτερη. ολα δουλευουνε αμεσως μολις πατησεις ενα κουμπι η καποιο εικονιδιο στην οθονη ενω στο samsung υπηρχαν περιπτωσεις οπου επρεπε να περιμενω εως και 3,4 δευτερολεπτα :fear: επισης στο UI της samsung εχεις την αισθηση οτι ειναι μια φθηνη αντιγραφη του iOS ενω το Sense UI ειναι πολυ πιο ομορφο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παροτι το galaxy εχει πολυ καλα specs απο κοντα βρισκω το desire πολυ καλυτερο. κανει μεγαλη αισθηση η πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης του htc σε σχεση με την πλαστικουρα της samsung και η αποκριση ειναι πολυ καλυτερη. ολα δουλευουνε αμεσως μολις πατησεις ενα κουμπι η καποιο εικονιδιο στην οθονη ενω στο samsung υπηρχαν περιπτωσεις οπου επρεπε να περιμενω εως και 3,4 δευτερολεπτα :fear: επισης στο UI της samsung εχεις την αισθηση οτι ειναι μια φθηνη αντιγραφη του iOS ενω το Sense UI ειναι πολυ πιο ομορφο!

Επαναφέρω το τόπικ για να σε ευχαρίστησω που όταν ήμουν μεταξύ desire/galaxy πήρα το Desire :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...