Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη ΑΛΛΑ....!

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Σαν πολλές (παααααρα πολλές) 8800 δεν σκάνε τελευταία;;;;;;

8800GS XFX με τα 640mb απο τις πρωτες μερες που βγηκαν,alive and kicking(..οσο μπορει δηλαδη)here.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμα την ανοιξω και της βαλω παστα, υπαρχουν πιθανοτητες να παιξει?

Σοβαρή nvidia που να αξίζει τα λέφτά της σε αυτή την τιμή δεν πρόκειται να βρεις!!

Πραγματικά για πιο λόγο να διαλέξεις nvidia!! εκτός και αν ασχολήσε βεβαια με linux, οποτε πάω πάσο!!!

δλδ τι προτεινεις με αυτα τα χρηματα? εγω ελεγα για την Gigabyte GV-N250-1GI SVGA (PCI-Express, 1GB)

σε ati αυτη ειναι καλη?

Gigabyte 5770 GV-R577UD-1GD SVGA (PCI-Express)

αλλα ειναι ddr5 και δεν ξερω αν υποστηριζεται απο τη μητρικη μου!!!!

εδω η mobo: GA-N680SLI-DQ6 (rev. 1.0)

παντως η nvidia απ'οτι βλεπω εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο την ati σε memory speed και memory interface:

66237629.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να δεις τις θερμοκρασιες της?Οι πιθανοτητες παντως το συγκεκριμενο να προκαλειται απο θερμοκρασια,ειναι πολυ λιγες.

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο σκηνικο ειχα παθει και εγω πριν κανα χρονο.

Nvidia 8600.

Ειχα βαλει passive cooling αντι για ανεμιστιρι μιας και εκανε σαν ελικοπτερο και ολα δουλευαν ρολοι για 2 περιπου χρονια μεχρι που αρχισε να βγαζει παρομοια χρωματα σαν και εσενα.

Ειχα λιωσει με drivers κτλ οπως ειπαν και οι αλλοι πιο πανω αλλα τιποτα.

Μαλιστα οσο περνουσαν οι ωρες, οι οριζοντιες γραμμες και τα χρωματα γινοντουσαν 3 φορες χειροτερα.

Μεχρι που την εβγαλα και ανακαλυψα οτι ειχαν σκασει 3 πυκνωτες!!!

Πραγμα σχετικα απιθανο...

Λογω ληξης της εγγυησης αγορασα καινουρια.

Πηγα στην ATI για πρωτη φορα: ΑΤΙ 4850 1GB RAM DDR3 για 120euro.

Tα εσπασε!

Πολυ καλη για τα λεφτα της! :)

Δημοσ.

δλδ τι προτεινεις με αυτα τα χρηματα? εγω ελεγα για την Gigabyte GV-N250-1GI SVGA (PCI-Express, 1GB)

σε ati αυτη ειναι καλη?

Gigabyte 5770 GV-R577UD-1GD SVGA (PCI-Express)

αλλα ειναι ddr5 και δεν ξερω αν υποστηριζεται απο τη μητρικη μου!!!!

εδω η mobo: GA-N680SLI-DQ6 (rev. 1.0)

παντως η nvidia απ'οτι βλεπω εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο την ati σε memory speed και memory interface:

66237629.jpg

Ναι σε αυτά τα λεφτά η 5770 είναι η καλύτερη λύση.... η 250 δεν τα αξίζει με την καμία...

Και επισης δεν έχει καμία σχέση η μητρική με τις μνήμες της κάρτας... μια χαρά την υποστηρίζει η μητρική σου την καρτούλα!!! ;)

Και ΄τελος δεν μπορείς να κρίνεις δύο κάρτες μονο βαση των χρονισμών... googlαρισε κανένα review για την 5770 και θα δεις οτι είναι αρκετά καλύτερη από την 250!!

Δημοσ.

Φίλε η nvidia βγάζει ελαττωματικές κάρτες. Εμένα μου κάηκε η 8600 στο mac, αλλά η καλή μαμά Apple μου την άλλαξε (όλο το logic board) και μάλιστα δωρεάν παρόλο που ήμουν εκτός εγγύησης (έκλεινα 2 χρόνια). Βέβαια φοβάμαι μην πάθω πάλι τα ίδια μετά από 2 χρόνια και τότε... κλάφτα! Αααα ρε #@%%#΅ nvidia μπουνιές που θες!

Δημοσ.
Φίλε η nvidia βγάζει ελαττωματικές κάρτες. Εμένα μου κάηκε η 8600 στο mac, αλλά η καλή μαμά Apple μου την άλλαξε (όλο το logic board) και μάλιστα δωρεάν παρόλο που ήμουν εκτός εγγύησης (έκλεινα 2 χρόνια). Βέβαια φοβάμαι μην πάθω πάλι τα ίδια μετά από 2 χρόνια και τότε... κλάφτα! Αααα ρε #@%%#΅ nvidia μπουνιές που θες!

Πως εγινε αυτο? Σου την αλλαξαν εκτος εγγυησης? Και μαλιστα δωρεαν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...