isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 καλησπερα παιδια. παραθετω εικονες και αναλυω του τι συμβαινει παρακατω: χθες βραδακυ καθομουν στο pc (φαινεται στην υπογραφη) και τσουπ κατι γραμμες παντου (κοκκινες συνηθως) και παγωμα οθονης. κανω restart. παει να ανοιξει και με το που μου δειχνει τη μητρικη (μαρκα κλπ) παλι μου δειχνει κατι ασυναρτησιες και περιεργα συμβολα. αυτα φαινονται καθ'ολη τη διαρκεια που παει να ξεκινησει το pc. τελος παντων εκει που δειχνει το windows (7) και παει να μπει, δεν μπαινει. βγαζει τη μπλε οθονη με αυτα που φαινονται στη φωτο. κανω restart και μπαινω σε safe mode. ετσι μπαινει αλλα οπως παραθετω στην αλλη εικονα φαινονται κοκκινες διακεκομμενες γραμμες παντου. εκανα update στην καρτα γραφικων μπας και αλλα τπτ. εχουμε καμια αποψη επι του θεματος? αλλιως να το παω πλ@ισιο απο θερμοκρασιες 55-65C παιζω windows 7 32bitα δεν ξερω, χρειαζεστε αλλες πληροφοριες? να εχει παρει σκονη καποιο σημειο μεσα? το ανοιξα εχθες, τα συνηθισμενα ειχε, το καθαρισα οσο μπορουσα και το ξαναεκλεισα.
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 πριν κάνεις update στην κάρτα γραφικών, έβγαλες πρώτα τους παλιούς driver; πρέπει να βγάλεις ολα που έχουν σχέση με την nvidia. επίσης την έχεις κλοκαρισμένη, δοκίμασες με stock ρυθμίσεις;
isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 δεν τους εβγαλα τους παλιους. αλλα τους εχω κανα 3μηνο. δλδ σιγα το θεμα. θα το κανω αλλα δε νομιζω να φταιει αυτο. ετσι ξαφνικα ρε συ να κρασαρε...? προσπαθω να καταλαβω αν ειναι hardware η software problem. και οχι δεν ειναι κλοκαρισμενη!!!!
damastes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 αν ψάξεις στο net, 90% είναι θέμα με τους drivers. Κάνε search "nvlddmkm.sys" και θα δείς How To Correctly Remove Video Card Drivers. (απο το φορουμ της nvidia) nvlddmkm.sys - Blue Screen http://www.nvlddmkm.com/?p=80#comments διάβασε εδώ αν έχεις κάνει Ο/C σε μνήμες, cpu Επίσης τα 7αρια τα έκανες καθαρή εγκατάσταση ή με upgrade απο vista;
isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 κανονικο σεταρισμα απο την αρχη εγινε με τα 7. παντως μου προκαλει εντυπωση να μπαινει σε safe mode και οχι κανονικα. αρα μαλλον δεν ειναι hardware. μακαρι. μολις γυρισω σπιτι θα κανω αυτα που λες και ενημερωνω. σε ευχαριστω πολυ! α
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 κανονικο σεταρισμα απο την αρχη εγινε με τα 7. παντως μου προκαλει εντυπωση να μπαινει σε safe mode και οχι κανονικα. αρα μαλλον δεν ειναι hardware. μακαρι. μολις γυρισω σπιτι θα κανω αυτα που λες και ενημερωνω. σε ευχαριστω πολυ! α Αυτές οι γραμμούλες που φαίνονται στις φωτογραφίες υπάρχουν και στην πραγματικότητα?? Αν ναι τότε μάλλον η καρτουλα δυστυχώς αποδήμησε εις τόπον χλοερό.. ---------- Προσθήκη στις 13:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ---------- κανονικο σεταρισμα απο την αρχη εγινε με τα 7. παντως μου προκαλει εντυπωση να μπαινει σε safe mode και οχι κανονικα. αρα μαλλον δεν ειναι hardware. μακαρι. μολις γυρισω σπιτι θα κανω αυτα που λες και ενημερωνω. σε ευχαριστω πολυ! α Μην σου προκαλεί εντύπωση... απλά επειδή δεν φωρτόνοντια οι drivers η κάρτα λειτουργει μονο και μονο για να δίνει εικόνα... κατά τα άλλα μπορει κάλιστα να είνια και hardware προβλημα!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ετσι ξαφνικα ρε συ να κρασαρε...? Δυστυχως τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει προειδοποιηση νωριτερα.
isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αυτές οι γραμμούλες που φαίνονται στις φωτογραφίες υπάρχουν και στην πραγματικότητα??Αν ναι τότε μάλλον η καρτουλα δυστυχώς αποδήμησε εις τόπον χλοερό.. ---------- Προσθήκη στις 13:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ---------- Μην σου προκαλεί εντύπωση... απλά επειδή δεν φωρτόνοντια οι drivers η κάρτα λειτουργει μονο και μονο για να δίνει εικόνα... κατά τα άλλα μπορει κάλιστα να είνια και hardware προβλημα!! ναι και στην πραγματικοτητα. αυτο με παραξενευει και οτι μονο σε safe mode μπαινει. ενω κανονικα οχι. βγαζει τη μπλε οθονη πωωωω μη μου λες τετοια!!!! Δυστυχως τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει προειδοποιηση νωριτερα. εσυ λες οτι ειναι θεμα καρτας?
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι και στην πραγματικοτητα. αυτο με παραξενευει και οτι μονο σε safe mode μπαινει. ενω κανονικα οχι. βγαζει τη μπλε οθονη πωωωω μη μου λες τετοια!!!! εσυ λες οτι ειναι θεμα καρτας? Στα λέω δεν στα λέω, δυστυχώς κατά 99% έτσι είναι!!! Αν η καρτούλα είναι στην εγγύηση τότε RMA, αλλιώς την βάφεις μπλε... και τα υπολοιπα είναι γνωστά..
isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 EVGA 8800GTX εχω και εχει καμποση σκονη. μηπως αν την ανοιγα (δηλ. χειρουργιο) και την καθαριζα θα αλλαζε τπτ? δε θυμαμαι αν ειναι. οριακα....
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 εσυ λες οτι ειναι θεμα καρτας? Απο οτι φαινεται ναι.Μηπως και ειναι τιποτα περιεργο,βγαζεις τελειως drivers,τους ξαναβαζεις απο την αρχη,αν συνεχιστει το προβλημα πας για rma. EVGA 8800GTX εχω και εχει καμποση σκονη. μηπως αν την ανοιγα (δηλ. χειρουργιο) και την καθαριζα θα αλλαζε τπτ? δε θυμαμαι αν ειναι. οριακα.... Eιναι μεσα στην εγγυηση?Αν ναι,μην κανεις τιποτα.
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 EVGA 8800GTX εχω και εχει καμποση σκονη. μηπως αν την ανοιγα (δηλ. χειρουργιο) και την καθαριζα θα αλλαζε τπτ? δε θυμαμαι αν ειναι. οριακα.... Καντο δεν έχεις να χασεις τπτ.. βάλε και καινύργια πάστα!!! Αν και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχεις κάνει από καιρο... για να μην έχεις τα τωρινά αποτελέσματα!! Οσο αφορά την εγγύηση της evga δες εδώ... αν την εχεις κάνει register και έχει ένα από τους κωδικούς που αναφέρονται μπορει να έχει και lifetime εγγύηση αλλίως δες πόσα χρόνια σου αντιστοιχούν!!
isspro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Απο οτι φαινεται ναι.Μηπως και ειναι τιποτα περιεργο,βγαζεις τελειως drivers,τους ξαναβαζεις απο την αρχη,αν συνεχιστει το προβλημα πας για rma. Eιναι μεσα στην εγγυηση?Αν ναι,μην κανεις τιποτα. θα κοιταξω πρωτα τους drivers. μετα θα δω αν ειναι μεσα στην εγγυηση και ιδωμεν... Καντο δεν έχεις να χασεις τπτ.. βάλε και καινύργια πάστα!!! Αν και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να έχεις κάνει από καιρο... για να μην έχεις τα τωρινά αποτελέσματα!! Οσο αφορά την εγγύηση της evga δες εδώ... αν την εχεις κάνει register και έχει ένα από τους κωδικούς που αναφέρονται μπορει να έχει και lifetime εγγύηση αλλίως δες πόσα χρόνια σου αντιστοιχούν!! δε το εκανα γιατι δεν ηθελα να την ανοιξω καθως δε το ειχα ξανακανει! αν δεν παιξει με drivers και ειναι εκτος εγγυησης θα την ανοιξω! επισης δε θυμαμαι αν την ειχα δηλωσει... χμμμ μπορει και ναι αλλα τωρα δε θυαμαι υπομονη μεχρι να σχολασω και να παω σπιτι ---------- Προσθήκη στις 21:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:17 ---------- λοιπον: εβγαλα drivers και συνεχισε το ιδιο. εβαλα την καρτα σε pc φιλου και εκανε το ιδιο. αυριο τρωει χειρουργιο για να βαλω παστα μπας και.... αλλιως παω για καμια nvidia αλλη με ταβανι €150. ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Pooky(1) Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Σαν πολλές (παααααρα πολλές) 8800 δεν σκάνε τελευταία;;;;;;
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 εβγαλα drivers και συνεχισε το ιδιο. εβαλα την καρτα σε pc φιλου και εκανε το ιδιο. αυριο τρωει χειρουργιο για να βαλω παστα μπας και.... αλλιως παω για καμια nvidia αλλη με ταβανι €150. ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Σοβαρή nvidia που να αξίζει τα λέφτά της σε αυτή την τιμή δεν πρόκειται να βρεις!! Πραγματικά για πιο λόγο να διαλέξεις nvidia!! εκτός και αν ασχολήσε βεβαια με linux, οποτε πάω πάσο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.