takis3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ειναι ενα site και κανει πωλησεις χρησιμοποιωντας το Paypal. Αυτο λοιπόν που θελει ο πωλητης είναι μολις το site λαβει το email απο το Paypal με τα στοιχεια της πληρωμης που δεχτηκε να στειλει ενα αυτόματο μυνημα στο email του πελάτη που αναγράφεται μεσα στο email με τα στοιχεια της πληρωμης που να λεει : λαβαμε την πληρωμη σας και το προιον σας θα αποσταλει εντος της ημερας κλπ. ή κατα περίπτωση ότι άλλο θα ήθελε να προσθέσει ο πωλητής. Το site ειναι εγκατεστημενο σε IIS σερβερ με windows και η σελιδα ειναι html. Στο control panel υπαρχει εγκατεστημενος autoresponder που εχει την επιλογη να διαβαζει συγκεκριμενες λεξεις κλειδια σε ενα εισερχομενο μυνημα για να απαντησει όπως paypal, item_name κλπ. Σκεφτηκα λοιπον οτι αν του φτιαξω ενα τετοιο αυτοματο μυνημα που θα στελνεται σε απαντηση σε όποιο μυνημα περιεχει τη λεξη paypal θα λειτουργουσε αλλα θα πρεπει να βρω τροπο αυτο το email να μην πηγαινει στη διευθυνση του αποστολεα του εισερχομενου (αυτη είναι παντα το paypal) αλλα η διευθυνση να περνει τιμες καθε φορα απο το εισερχομενο email που περιεχει στοιχεια σε name value pairs.Δηλαδη ειναι της μορφης payer_name=xxxxxxx [email protected] payer_address=χχχχχχ κλπ. Ρωτησα στο Paypal και μου ειπαν οτι αυτο γινεται αλλα πρεπει να φτιαξω μονος μου ενα script που θα κανει αυτη τη δουλεια και εγκαθιστωντας το στο σερβερ. Εχει κανεις καμια ιδεα και αν γινεται να φτιαχτει script που να κανει autoresponder και να περνει μεταβλητες απο το email που απαντα?Πχ. send to: <%payer_email%>.Θα μπορουσε επισης με τον ιδιο τροπο να περνει μεταβλητες και το ιδιο το μυνημα πχ Αγαπητε πελάτη <%payer_name%> λάβαμε την πληρωμη σας για το <%item_name%> και αποστελουμε την παραγγελια σας εντος της ημερας κλπ. Επισης ο σερβερ δεν δεχεται προγραμματα με καταληξη .exe .Λογικα θα πρεπει να φτιαχτει ενα script ή κατι τετοιο. Αν γνωρίζει καποιος κατι σχετικο ας μου πει.Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.