gbras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εχω σοβαρο προβλημα με την υποστηριξη του a2dp. Οταν ειχα την 3.1.3 χρησιμοποιουσα κανονικα το κινητο για να ακουω μουσικη μεσω bluetooth και πιο συχνα στο αυτοκινητο. Οταν εκανα αναβαθμιση αρνειται πεισματικα να συνδεθει σε a2dp ενω για τηλεφωνικες κλησεις συνδεεται μια χαρα. Το προβλημα μου συγκεκριμενα ειναι με το Pioneer FH-P8000BT. Υπαρχει αναφορα απο πολλους στο forum της apple για το προβλημα αυτο. Εδω εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος αυτο το προβλημα?
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εγώ, με ένα bluetooth Car Kit Parrot MK9100i, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παίζει μια χαρά και για κλήσεις και για A2DP με το iphone 3GS και iOS 4.0.
gbras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Απο οτι εχω διαβασει εδω http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2469559&start=30&tstart=0 Λεει και για το δικο σου οτι στην αρχη προβλημα αλλα μετα δουλεψε, με το pioneer ομως τιποτα και σιγουρα φταιει η αλλαγη του λειτουργικου αφου πριν επαιζε μαι χαρα. Να γυρισω τωρα σε 3.1.3 δε γινεται ετσι? Πριν το ειχα jailbreak me spirit.
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Για το δικό μου λέει πως χρειαζόταν να γίνει reset. Εντελώς συμπτωματικά, πριν από λίγο καιρό έκανα firmware update στο Parrot κι έτσι έγινε και reset. Γι' αυτό δεν είχα πρόβλημα
gbras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Τα ξαναεκανα και εγω ολα reset και τωρα φαινεται οτι ειναι ενταξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.