Προς το περιεχόμενο

ATI 4830 πλαισιο προσφορα στα 43Ε

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Crossfire... Xoxo.... Ρε συ εχω onboard τωρα.. Κανονικα κανει 93 Ε http://www.skroutz.gr/s/62052/MSI-Radeon-HD4830-512M%CE%92.html ... Λες δεν αξιζει η αγορα?? Περα απο την πλακα την μια την θελει ενας φιλος μου.

Τελικά ο φίλος δεν την ήθελε ? μήπως του φάνηκε ακριβή :P.

Αυτό είναι που λένε Γιάννης κερνάει,Γιάννης πίνει... :lol:

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια τι να λεμε τωρα? Οτι και αν πω θα με πειτε ψευτη. Ο φιλος μου μετανιωσε και ετσι εκανα crossfire οπως ειχα πει. Ομως τα ανεμηστηρια κανουν πολυ θορυβο μαζι και λογω της ψυκτρας ειναι κολλημενες οι καρτουλες και η μια ζεστενεται αρκετα. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ οποιος γουσταρει ας ερθει σπιτι να πιουμε ενα καφε και να δει αμα θελει . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ακομη και αν ειστε κακοπροαιρετοι μερικοι . Αν νομιζεται οτι σας προσβαλω ζηταω ΣΥΓΝΩΜΗ. Δεν θα γραψω τπτ αλλο εγω εδω περα.

Δημοσ.

Η βλακεία κατ εμέ είναι πως προσπάθησες να την στείλεις απο δω μέσα.

Αν την έστελνες σε κανά fleamarket κανείς δε θα σε ήξερε και δε θα έλεγε τπτ.

Κάνε ότι θες εμένα προσωπικά δε με πειράζει ή κίνηση.

Αλλά τόσοι που είδαν την κουτοπονηριά, είναι φυσικό να σε κράξει κάποιος.

Επίσης χαμήλωσε λίγο την τιμή γιατί πάνω απο 50-55 θα σου μείνουν.:lol:

Δημοσ.

Παιδια για να επαναφερω καπως το topic... Εχει στο πλαισιο μια 4850 με 86 ευρω. Ενταξει δεν ειναι η τρελη ευκαιρια αλλα αξιζει σε σχεση με την 3870 που εχω για αυτα τα λεφτα ?

Δημοσ.

Ισως ειναι ενας τροπος να δειξω οτι δεν ειχα κακη προθεση, θα τις δωσω 50 Ε τη μια . Να πιω ισα ισα εναν καφε..

Δημοσ.
Α βλεπω εσεις πεσατε να με φατε. Προφανως και δεν ηθελα να κανω κουτοπονηρια αφου ανοιξα ηδη ενα θεμα με την καρτα το οποιο μπορει να το δει οποιος θελει και ειδικα 'εσεις ' και θα με κραξετε και επιπλεον εχω γραψει οτι ειναι απο προσφορα και φυσικα θα ενημερωνα αν καποιος ηθελε να τις αγορασει για την τιμη της προσφορας αφου το γραφει και η αποδειξη. Μπορουσατε απλα να με δοκιμασετε με ενα μηνυμα παραπλανητικο και θα δειτε οτι θα δικαιωνομουν . Ειμαι εδω και καιρο μελος και μαρεσει πολυ η παρεα και αν δειτε συνηθως ειμαι καλο παιδι σε αυτα που γραφω με εξαιρεση καποια αστειακια που δεν μπορω να μην πω... Τελος να ξερετε οτι εχω κανει πολλες αγοραπωλησιες απο εδω και ειμαι εγω και τα αλλα παιδια υπερευχαριστημενοι. Φυσικα μπορειτε να με κραξετε για τα 30 Ε παραπανω που πηγα να εποφεληθω αλλα σκεφειτε οτι ισως εχω καποια αναγκη και δεν κλεβω κανεναν (αμμεσα τουλαχιστον :eek: ) ..Οποιος θελει να κερδισει 30Ε απο αυτη την καρτα μπορει να παρει την δικια μου και οχι καινουρια... απλα τα πραγματα.. ΟΣο για την 5850 που ειχα, την πουλησα σε μελος απο εδω μεσα 200Ε με αποστολη στην επαρχια , και μακαρι να βγει να πει αν ειμαι καλο παιδι η οχι... αυτααα... Συνεχιστε παρακαλω.. B)

δηλαδη, λες οτι καποιος εφοσον γνωριζε την προσφορα θα εξακολουθουσε να θελει να τις αγορασει στην τιμη που ανεφερες επειδη εσυ ειχες αναγκη τα 30 αργυρια? :lol: :lol: :lol:

απαραδεκτος κατα την γνωμη μου οχι γιατι πηγες να τις πουλησεις 100ε αλλα επειδη ηθελες να εξαπατησεις καποιον λεγοντας ψευδη στοιχεια, οτι ειναι απο e-shop κτλ

επισης αν εβλεπε ο αλλος την αποδειξη μετα αν σου ελεγε τιποτα θα ειχε αδικο???

Δημοσ.

Λοιπόν με αυτά και μ αυτά ο Onty έπεσε 40%.

Δεν αρχίζει κάποιος υπεύθυνος του forum ενα αντίστοιχο sticky θέμα στο συγκεκριμένο thread που θα έχει ώς στόχο να μειωθούν οι περιπτώσεις συνενοημένης κοροϊδίας απο τα επίσημα καταστήματα προς τους καταναλωτές.

ΠΧ να αναρτώνται απο χρήστες προϊόντα των οποίων οι τιμές ανατιμούνται δυσανάλογα χωρίς προφανή λόγο και αιτία πάνω απο πληθωρισμούς, ισοτιμίες και αυξήσεις ΦΠΑ.

Και επιπλέον να βαθμολογούνται με ενα δείκτη DBTB. (DONT BOTHER TO BUY):-D οι κακές επιλογές αγοράς.

ΠΧ. Logitech 5500 απο 200 σε 500 σήμερα

i5 750 απο κάτω απο 170 σε πάνω απο 220 σήμερα.

Μνήμες RAM απο 10-15 το giga σε 20-25 το giga.

Την νοερή Ισοτιμία ευρό-δολαρίου 1/1 που ιοθετούν οι εταιρείες μας.

ktl ktl.

Επίσης να προτείνονται εναλλακτικές ημερομηνίες αναβάθμισης (αποφυγή αναβάθμισης σε περιόδους υψηλής ζήτησης) και καταλληλότερες περιοδους αγοράς.(Όποτε αδειάζουν το stock τους πχ το πλαίσιο ή το eshop.)

Ίσως αν αποκτήσουμε λίγο καταναλωτική συνείδηση να πιέσουμε εταιρείες που αισχροκερδούν σε βάρος μας και να καταφέρουμε κάτι ανάλογο για την συγκράτηση των τιμών γενικότερα οι οποίες εχουν πάρει τον ανήφορο τελευταία.

Δεν ξέρω βέβαια τι επιτρέπεται και τι όχι σε ενα forum που μπορεί να διαφημίζονται κιόλας οι ενλόγο εταιρείες αλλά πιστεύω πως θα είναι μια καλή προσπαθεια αν υλοποιηθεί σωστά και σίγουρα θα δώσει άλλο κύρος και αναγνώριση στο forum.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλή ιδέα...δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή...

Δημοσ.
Παιδια για να επαναφερω καπως το topic... Εχει στο πλαισιο μια 4850 με 86 ευρω. Ενταξει δεν ειναι η τρελη ευκαιρια αλλα αξιζει σε σχεση με την 3870 που εχω για αυτα τα λεφτα ?

Η 4850 είναι καλύτερη από την 3870, αλλά μην φανταστείς τρελές διαφορές. Για μένα αν είναι να την πάρεις καινούργια δεν αξίζει.

Δημοσ.
εσύ εχεις ανάγκη τα 30 ή τα 60 αν τις έδινες σε διαφορετικά άτομα...ενώ έχεις 80 στην τσέπη για crossfire?κ κάποιος που έχει ανάγκη την προσφορά για να πάρει κάρτα αλλά δεν πρόλαβε τα έχει για πέταμα?αν όπως λες στην αγγελία τις δίνεις λόγο θορύβου...ας τις έδινες όσο τις πήρες με παραλαβή κοντά σου να μην ξοδεύεις κ βενζίνες!!

Aς τις εδινε στο καταστημα πισω, ωστε να παρει τα λεφτα του :-(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Η αγγελία παραμένει αλλά η προσφορά επέστρεψε κ η καρτα έχει 30€ τωρα!!

μονο που δεν υπαρχει.ουστ βρωμοπλαισιο

Δημοσ.

Δε μας παρατάς ρε μεγάλε που δεν είχες κακή πρόθεση. Και λίγα σου είπανε, η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο. Από τη μία κράζουμε την πολιτική των καταστημάτων και έρχεσαι εσύ που φαντάζομαι τρως στη μάπα την ίδια πολιτική να την εφαρμόσεις σε ανυποψίαστους χρήστες. Που να σου καούν οι κάρτες και ότι σύστημα έχεις απαράδεκτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...