Προς το περιεχόμενο

ATI 4830 πλαισιο προσφορα στα 43Ε

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

εντάξει μωρέ, υπάρχει παντού αυτό το φαινόμενο...

part κουτοπονηριά, part απληστία...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είναι 4850 με 160 λιγότερους shaders,τωρα τι σημαίνει αυτό μην με ρωτήσετε δεν ξέρω,απλά την κοιτούσα χθές...κ δεν την πήρα στο τσακ,λέω κάποια μλκία θα παίζει αλλίως κάποιος θα την είχε βάλει στις προσφορές αν ήταν καλή περίπτωση (μέχρι το μεσημέρι δεν την είχε βάλει κανείς) κ μετά εξαντλήθηκε!η συνέχεια είναι η γνωστή!

Δημοσ.
ο εξευτελισμός αφορά την πράξη του...που νόμιμη μεν, ανήθικη δε...(μιας κ έγινε στα πλαίσια του forum)...

Εντελώς, πόσο μάλλον για ένα ενεργό μέλος της κοινότητας.

Δεν λέμε να σκοτώσεις / χαρίσεις κάτι, αλλά όχι να προσπαθήσεις να βγάλεις κέρδος στην πλάτη του άλλου που δεν πήρε χαμπάρι την προσφορά ή δεν πρόλαβε.

Πόσο μάλλον εδώ μέσα, που λίγο πολύ ο ένας ξέρει τον άλλο.

Το βλέπω καθαρά πέρα απο την κοροιδία και θράσος.

Πολύ...

Αυτό μου θυμίζει την περίοδο της κατοχής, όχι πως διαφέρουμε και πολύ απο τότε αυτή τη στιγμή.

Α ρε αθάνατε Μάτσα με τις ατάκες σου στις ταινίες, "οι γερμανοί είναι φίλοι μας, θα μου το πληρώσεις αυτό...." :lol: :lol:

Δημοσ.

επίσης το νήμα άνοιξε αφού είχε εξαντληθεί η κάρτα,ας το άνοιγε αφού ολοκλήρωσε την παραγγελία όχι μισή μέρα μετά μήπως στραφεί κανείς στις αγγελίες....ωραίος!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

είπαμε, κουτοπονηριά...

this is the INTERNETS...χαχα...

κοίτα να δεις που την συνέχεια την ξέρουμε...

πήρε χαμπάρι οτι πέφτει κράξιμο, έκανε update το sig του και στη συνέχεια, αν πάρει διάσταση το thread, θα τροποποιήσει την αγγελία αλλά τελικώς θα καταλήξουμε σε Streisand effect

σε αναμονή λοιπόν...

Δημοσ.
είπαμε, κουτοπονηριά...

this is the INTERNETS...χαχα...

κοίτα να δεις που την συνέχεια την ξέρουμε...

πήρε χαμπάρι οτι πέφτει κράξιμο, έκανε update το sig του και στη συνέχεια, αν πάρει διάσταση το thread, θα τροποποιήσει την αγγελία αλλά τελικώς θα καταλήξουμε σε Streisand effect

σε αναμονή λοιπόν...

lol ρε σύ,

Έγραψες. :lol:

Δημοσ.

Ρε σεις,τωρα σας πηρα πρεφα.Καλα,αυτος δεν παιζεται με τιποτα.Ενταξει ομως,ο τυπος κανει εκπτωση αμα καποιος παρει και τις δυο καρτες. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Α βλεπω εσεις πεσατε να με φατε. Προφανως και δεν ηθελα να κανω κουτοπονηρια αφου ανοιξα ηδη ενα θεμα με την καρτα το οποιο μπορει να το δει οποιος θελει και ειδικα 'εσεις ' και θα με κραξετε και επιπλεον εχω γραψει οτι ειναι απο προσφορα και φυσικα θα ενημερωνα αν καποιος ηθελε να τις αγορασει για την τιμη της προσφορας αφου το γραφει και η αποδειξη. Μπορουσατε απλα να με δοκιμασετε με ενα μηνυμα παραπλανητικο και θα δειτε οτι θα δικαιωνομουν . Ειμαι εδω και καιρο μελος και μαρεσει πολυ η παρεα και αν δειτε συνηθως ειμαι καλο παιδι σε αυτα που γραφω με εξαιρεση καποια αστειακια που δεν μπορω να μην πω... Τελος να ξερετε οτι εχω κανει πολλες αγοραπωλησιες απο εδω και ειμαι εγω και τα αλλα παιδια υπερευχαριστημενοι. Φυσικα μπορειτε να με κραξετε για τα 30 Ε παραπανω που πηγα να εποφεληθω αλλα σκεφειτε οτι ισως εχω καποια αναγκη και δεν κλεβω κανεναν (αμμεσα τουλαχιστον :eek: ) ..Οποιος θελει να κερδισει 30Ε απο αυτη την καρτα μπορει να παρει την δικια μου και οχι καινουρια... απλα τα πραγματα.. ΟΣο για την 5850 που ειχα, την πουλησα σε μελος απο εδω μεσα 200Ε με αποστολη στην επαρχια , και μακαρι να βγει να πει αν ειμαι καλο παιδι η οχι... αυτααα... Συνεχιστε παρακαλω.. B)

Δημοσ.

Συνεχίζουμε.

Δικαίωμά σου να την πουλήσεις και 500€ και δικαίωμά μας να το θεωρούμε απαράδεκτο και απογοητευτικό.

Δημοσ.
Συνεχίζουμε.

Δικαίωμά σου να την πουλήσεις και 500€ και δικαίωμά μας να το θεωρούμε απαράδεκτο και απογοητευτικό.

Συμφωνω... ετσι ειναι η δημοκρατια.. :shifty:

Δημοσ.
Φυσικα μπορειτε να με κραξετε για τα 30 Ε παραπανω που πηγα να εποφεληθω αλλα σκεφειτε οτι ισως εχω καποια αναγκη και δεν κλεβω κανεναν

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=cEQ9N5f1NXo&feature=related[/ame]

Καλύτερα να έλεγες λοιπον μαγκες πηγα να βγαλω 30€ απο αυτην την υπόθεση γιατι οσο γουστάρω θελω και την πουλάω παρα να προσπαθεις να δικαιολογηθείς.....

Γνωμη μου ετσι?Αν θελεις ακουσε την αν δεν θελεις προσπέρασε την

και επιπλεον εχω γραψει οτι ειναι απο προσφορα και φυσικα θα ενημερωνα αν καποιος ηθελε να τις αγορασει για την τιμη της προσφορας αφου το γραφει και η αποδειξη

Δηλαδη εσυ τις πουλουσες 70€ την καθεμια και αν καποιος σου ελεγε θελω να την παρω στην τιμη της προσφορας θα του έλεγες οκ σου την δινω 40€?

Και τοτε η φραση δεν δεχομαι παζαρια που κολλάει....

Σου το ειπα φιλε μου.Καλυτερα να ελεγες χυμα και ευθαρσως ναι ρε πηγα να επωφεληθω απο την υπόθεση....

Δημοσ.

εσύ εχεις ανάγκη τα 30 ή τα 60 αν τις έδινες σε διαφορετικά άτομα...ενώ έχεις 80 στην τσέπη για crossfire?κ κάποιος που έχει ανάγκη την προσφορά για να πάρει κάρτα αλλά δεν πρόλαβε τα έχει για πέταμα?αν όπως λες στην αγγελία τις δίνεις λόγο θορύβου...ας τις έδινες όσο τις πήρες με παραλαβή κοντά σου να μην ξοδεύεις κ βενζίνες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...