Προς το περιεχόμενο

ATI 4830 πλαισιο προσφορα στα 43Ε

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαι γω ρε παιδιά το είδα και έπαθα πλάκα.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια.... :mad:

Please όχι παζάρια, τιμή χώμα... :lol::lol:

Και έχει βάλει link απο την msi του e-shop και όχι απο την εξαντλημένη πλέον σελίδα του πλαισίου....

Έλεος, ~30 ευρώ κέρδος στην μία, δενκακοοοο...

Δημοσ.
Kαι γω ρε παιδιά το είδα και έπαθα πλάκα.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια.... :mad:

Please όχι παζάρια, τιμή χώμα... :lol::lol:

να πεις οτι πουλαγε 4870 παει στο διαλο , αλλα οχι 4830 .

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ προσεκτικός.

Έσβησε και απο την περιγραφή του rig του την 5850 που είχε για να μην αφήσει σημάδια.

JAJAJAJJajajajajaAJAJaja:lol::lol::lol:

Θα θελα να δω τα μούτρα αυτού που θα την πάρει όταν δει το τιμολόγιο.:shock:

Απο την άλλη δικαίωμά του.

Εχω κάνει και εγω αρπαχτές για το 30-40.

Συνεντεύξεις με δημοσκόπους, άλλοι φίλοι djειλίκια σε πάρτυ με νιάνιαρα γιατί όχι και εμπόριο της προσφοράς. Σε ελεύθερη οικονομία ζούμε.

Δημοσ.
να πεις οτι πουλαγε 4870 παει στο διαλο , αλλα οχι 4830 .

4870?

Την 4870 μου την πούλησα πέρσι (gainward golden sample 512mb), ενός έτους περίπου με κουτιά, χαρτιά εγγύηση, κομπλέ στα 70 ευρώ....

O τύπος το έκανε καθαρά για να βγάλει φράγκα, τι να λέμε.

Και αν έχει πρόβλημα ας βγεί να μου πεί το αντίθετο...

Δημοσ.
Η μια 70 Ε και οι 2 μαζι 130Ε. Θα προτιμησω απο Αθηνα επειδη δεν θελω να πληρωνω μεταφορικα ... Please οχι παζαρια.

Τι να τις κάνεις; :P

Γεια σου Liopyre προφήτη....Μαθαμε τι θα τις κάνει......

Επισκέπτης
Δημοσ.

εν τω μεταξύ, αν συνεχιστεί ο ρυθμός των post, το thread θα μένει συνέχεια στο front page με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί τελείως...ελπίζω να μην βρει θύμα...κρίμα είναι...

Δημοσ.

αυτό μου θυμίζει κάτι εποχές με προσφορές σε video games (Γερμανό - carrefour κλπ), όπου την επομένη γέμιζαν οι αγγελίες με παιχνίδια ps3-xbox360-pc καινούργια - σφραγισμένα αλλά απο απόδειξη την πάπια. :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο εξευτελισμός αφορά την πράξη του...που νόμιμη μεν, ανήθικη δε...(μιας κ έγινε στα πλαίσια του forum)...

Δημοσ.

Με συγχωρείτε κιολας αλλα η συγκεκριμένη περίπτωση αντικατοπτρίζει πληρως τον γνήσιο Ελληνάρα(ο οποιος αναρωτιεται πως φτασαμε εδω που φτάσαμε.....,οτι δεν εχει καμια ευθύνη ο ιδιος αλλα ολοι οι υπόλοιποι...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...