Προς το περιεχόμενο

Πώς να λιώσω την σοκολάτα;...


nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οι οδηγίες πάνω στην αγαπημένη μου κουβερτούρα λένε νεράκι πάντως :whistle:

το λιπος παντως δεν θα θελει να ειναι με το νερο οσο και να το λενε οι οδηγιες.

 

επισης για τον op, γιατι να μην το κανεις σε bain marie? 5 λεπτα δουλεια ειναι και ουτε σταγονες με νερο εχεις μεσα οπως λεει αυτος ο ακυρος στο "αρθρο" που εβαλες (που ειναι μια κουτσουρεμενη γαλλικη μεθοδος)

Δημοσ.

ναι αλλα δεν θελουμε unit taskers (που κανουν μια δουλεια) στην κουζινα μας εκτος απο τον πυροσβεστήρα! :P

Δημοσ.
η σοκολάτο στο ψυγείο αλλοιώνεται όμως :fear:

 

E δε θα κανεις να τη φας και εσυ 10 μερες. Την αγοραζεις, την βαζεις μεσα και σε 2-3 μερες την τελειωνεις και αντε. Την παρακαλας δηλαδη?

Δημοσ.
ναι αλλα δεν θελουμε unit taskers (που κανουν μια δουλεια) στην κουζινα μας εκτος απο τον πυροσβεστήρα! :P

 

Είσαι πίσω. Θέλουμε τη χοντρή για μαγείρισσα, τη βυζαρού για σερβιτόρα και την βετζετέρα για παρέα.

Δημοσ.

Τα 0.33 είναι για τη βετζέτα ρε, η σερβιτόρα πρέπει να κουβαλάει από λίτρο και πάνω και να 'χει βύζο D. 2 βύζοι D και ένας στην ανάκλαση στο ποτήρι, 3D. There is method in madness.

Δημοσ.
Εγω επειδη η σοκολατα απο το ψυγειο τωρα το καλοκαιρι δεν μου αρεσει συνηθιζω να καθομαι πανω της για κανενα 2λεπτο 3λεπτο και αυτη λιωνει - ελαφρως. Μπορεις να δοκιμασεις να την κλωσισεις για κανενα 5λεπτο εσυ :P

 

Πες μου ότι αμολάς και καμιά αδέσποτη πάνω της και μετά κερνάς και τους γύρω σου :eek::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...