ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 οι οδηγίες πάνω στην αγαπημένη μου κουβερτούρα λένε νεράκι πάντως
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ε τότε τη ρωτάς είναι ανάλογα και το είδος της σοκολάτας αλλά και τη εύση που θέλεις να δώσεις
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 οι οδηγίες πάνω στην αγαπημένη μου κουβερτούρα λένε νεράκι πάντως το λιπος παντως δεν θα θελει να ειναι με το νερο οσο και να το λενε οι οδηγιες. επισης για τον op, γιατι να μην το κανεις σε bain marie? 5 λεπτα δουλεια ειναι και ουτε σταγονες με νερο εχεις μεσα οπως λεει αυτος ο ακυρος στο "αρθρο" που εβαλες (που ειναι μια κουτσουρεμενη γαλλικη μεθοδος)
SGP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το θεωρώ εντελώς περιττό ως ξεχωριστό σκεύος αλλά υπάρχουν... http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002001007&nodeId=56&productId=504
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι αλλα δεν θελουμε unit taskers (που κανουν μια δουλεια) στην κουζινα μας εκτος απο τον πυροσβεστήρα!
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 η σοκολάτο στο ψυγείο αλλοιώνεται όμως E δε θα κανεις να τη φας και εσυ 10 μερες. Την αγοραζεις, την βαζεις μεσα και σε 2-3 μερες την τελειωνεις και αντε. Την παρακαλας δηλαδη?
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ναι αλλα δεν θελουμε unit taskers (που κανουν μια δουλεια) στην κουζινα μας εκτος απο τον πυροσβεστήρα! Είσαι πίσω. Θέλουμε τη χοντρή για μαγείρισσα, τη βυζαρού για σερβιτόρα και την βετζετέρα για παρέα.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τα 0.33 είναι για τη βετζέτα ρε, η σερβιτόρα πρέπει να κουβαλάει από λίτρο και πάνω και να 'χει βύζο D. 2 βύζοι D και ένας στην ανάκλαση στο ποτήρι, 3D. There is method in madness.
frenzy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Θες να βγούμε μια μέρα; Εσύ θα μιλάς κι εγώ θ' ακούω.
Erwdios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εγω επειδη η σοκολατα απο το ψυγειο τωρα το καλοκαιρι δεν μου αρεσει συνηθιζω να καθομαι πανω της για κανενα 2λεπτο 3λεπτο και αυτη λιωνει - ελαφρως. Μπορεις να δοκιμασεις να την κλωσισεις για κανενα 5λεπτο εσυ Πες μου ότι αμολάς και καμιά αδέσποτη πάνω της και μετά κερνάς και τους γύρω σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.