egio13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα , έχω αποθηκεύσει ένα βίντεο αλλά η ένταση ήχου είναι πολύ χαμηλή(σε σχέση π.χ. με άλλα βίντεο) .Τι μπορώ να κάνω ώστε να δυναμώσει η ένταση του βίντεο; Eυχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αν θες,όπως κατάλαβα,να είναι μόνιμη η αλλαγή,τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια επανακωδικοποίηση του ήχου.Σου προτείνω να κατεβάσεις το AViDemux να φορτώσεις το video σε αυτό,και εκεί που λέει audio από copy να το πας σε MP3 και στο filters να παίξεις με το gain μέχρι να έχεις την ένταση την οποία θες,θα πρέπει να γίνει η κωδικοποίηση για να δεις το αποτέλεσμα.
Proikothiras27 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 για πιο σωστο αποτελεσμα θα προτεινα να βγάλεις τον ηχο (Demux) να αυξησεις την ένταση και μετα να τον ξαναβάλεις ..... Με το VirtualDubMod μπορεις να βγάλεις τον ήχο και να τον ξαναβάλεις αφου τον επεξεργαστεις ...για να επεξεργαστεις το αρχειο ηχου θα προτεινα το Sound Forge που δεν ειναι δωρεαν (υπαρχουν και αρκετα δωρεαν προγραμματα)
egio13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι πως αυτός ο χαμηλός σε ένταση ήχος θα είναι ατόφια ενσωματωμένος στο βίντεο .Το λέω αυτό,διότι όταν αύξησα την κεντρική ένταση και νομίζω κυρίως την κυματομορφή η ένταση αυξήθηκε ,αλλά αυτό μάλλον θα είναι μόνο για τον Η/Υ.Έτσι είναι όντως;
kastel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Φαντάζομαι πως αυτός ο χαμηλός σε ένταση ήχος θα είναι ατόφια ενσωματωμένος στο βίντεο .Το λέω αυτό,διότι όταν αύξησα την κεντρική ένταση και νομίζω κυρίως την κυματομορφή η ένταση αυξήθηκε ,αλλά αυτό μάλλον θα είναι μόνο για τον Η/Υ.Έτσι είναι όντως; Έτσι ακριβώς είναι. Συμφωνώ με τον Proikothiras27 για τη χρήση του VirtualDubMod ή του VirtualDub και του Audacity (όλα είναι free). Δες τον οδηγό "Αύξηση έντασης ήχου ταινίας (avi-mpeg)", από εδώ (Guides->DivX & DVD Guides->VirtualDub Οδηγοί).
parsifal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αν τα αρχεία σου είναι AVI με audio track τύπου MP3, μπορείς και να γλυτώσεις το reencoding. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=182296
egio13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συγγνώμη για τις καθυστερημένες ευχαριστίες.Ήμουν και αρκετό καιρό εκτός έδρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.