Προς το περιεχόμενο

Δυνάμωση έντασης ήχου

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

έχω αποθηκεύσει ένα βίντεο αλλά η ένταση ήχου είναι πολύ χαμηλή(σε σχέση π.χ. με άλλα βίντεο) .Τι μπορώ να κάνω ώστε να δυναμώσει η ένταση του βίντεο;

Eυχαριστώ.

Δημοσ.

Αν θες,όπως κατάλαβα,να είναι μόνιμη η αλλαγή,τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια επανακωδικοποίηση του ήχου.Σου προτείνω να κατεβάσεις το AViDemux να φορτώσεις το video σε αυτό,και εκεί που λέει audio από copy να το πας σε MP3 και στο filters να παίξεις με το gain μέχρι να έχεις την ένταση την οποία θες,θα πρέπει να γίνει η κωδικοποίηση για να δεις το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

για πιο σωστο αποτελεσμα θα προτεινα να βγάλεις τον ηχο (Demux) να αυξησεις την ένταση και μετα να τον ξαναβάλεις .....

Με το VirtualDubMod μπορεις να βγάλεις τον ήχο και να τον ξαναβάλεις αφου τον επεξεργαστεις ...για να επεξεργαστεις το αρχειο ηχου θα προτεινα το Sound Forge που δεν ειναι δωρεαν (υπαρχουν και αρκετα δωρεαν προγραμματα)

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως αυτός ο χαμηλός σε ένταση ήχος θα είναι ατόφια ενσωματωμένος στο βίντεο .Το λέω αυτό,διότι όταν αύξησα την κεντρική ένταση και νομίζω κυρίως την κυματομορφή η ένταση αυξήθηκε ,αλλά αυτό μάλλον θα είναι μόνο για τον Η/Υ.Έτσι είναι όντως;

Δημοσ.
Φαντάζομαι πως αυτός ο χαμηλός σε ένταση ήχος θα είναι ατόφια ενσωματωμένος στο βίντεο .Το λέω αυτό,διότι όταν αύξησα την κεντρική ένταση και νομίζω κυρίως την κυματομορφή η ένταση αυξήθηκε ,αλλά αυτό μάλλον θα είναι μόνο για τον Η/Υ.Έτσι είναι όντως;

Έτσι ακριβώς είναι.

Συμφωνώ με τον Proikothiras27 για τη χρήση του VirtualDubMod ή του VirtualDub και του Audacity (όλα είναι free).

Δες τον οδηγό "Αύξηση έντασης ήχου ταινίας (avi-mpeg)", από εδώ (Guides->DivX & DVD Guides->VirtualDub Οδηγοί).

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...