paschalia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Άκουσα τυχαία τις προάλλες το συγκεκριμένο ντουέτο και δεν πίστευα ούτε στα μάτια μου,ούτε στ'αυτιά μου. Ο Παπακωνσταντίνου τραγουδάει λαϊκά . Είναι απλά από τις ειδήσεις που δεν πιστεύεις με τπτ. Και όχι μόνο αυτό. Το έψαξα στο γκουγκλ και είδα ότι τον χειμώνα ο ροκάς Παπακωνσταντίνου θα είναι σε πίστα μαζί με τις λαϊκές φωνές Μητροπάνου + Ζήνας. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VFE3gaqn-ck]Εδώ[/ame] το τραγούδι των : Μητροπάνος + Παπακωνσταντίνου.
Sylvia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Γιατί τι έχουν ; σίγουρα είναι μαζί ένα δυνατό σχήμα όπως π.χ συνεργασία Μικρούτσικου με Δυτικές συνοικίες.... Οταν λες Ζήνα,εννοείς την Πέγκυ ;;;; Μαζί με Μητροπάνο ;; :confused: Θεέ μου έμεινα τώρα αυτό είναι πιο πολύ σοκ ..αν είναι δυνατόν
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Νομίζω πως ο Μητροπάνος είχε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τη Ζήνα... Λίγο ξεκάρφωτος ο Παπακωνσταντίνου, όντως.
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το 'χαν ξανακάνει πέρσι τον Οκτώβρη. Οπότε το πρώτο μπάμιασμα το 'χουμε φάει, ο Βασιλάκης βγάζει σούπες τα τελευταία χρόνια, σιγά τα ωά.
paschalia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ο Μητροπάνος είναι λαϊκός τραγουδιστής και είναι λογικό να τον δούμε σε σχήμα με μια τραγουδίστρια επίσης του λαίκού τραγουδιού. Αλλά το να γίνει σχήμα ενός ροκά μέχρι το κόκκαλο και ενός λαϊκού,ε δεν είναι και το πλέον σύνηθες. Λούσι,πρώτη φορά το ακούω ότι είχαν ξανακάνει συνεργασία.
Sylvia88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Εντάξη τώρα την Πέγκυ δεν την λες και λαϊκιά ...Να πάω να δω τον Μητροπάνο και από δίπλα να χτυπιέται η άλλη ; Παπ με Μητροπάνο...δεν ξέρω κανει μια αντίθεση ευχάριστη όμως ...
slygeo87 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αφήστε τον να κάνει λάθος, μη παριστάνετε τους θεούς.
koursaros13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Οχι ρε παιδιά δεν ισχύει ότι θα είναι με Ζήνα ο Παπακωνσταντίνου.
pournaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Παντως εμενα δεν μου αρεσε καθολου. Δεν μου ταιριαζουν οι φωνες με τιποτε (και καμμια σχεση με το αν ειναι ο ενας ροκας ο αλλος λαικος κλπ), απλα απο θεμα φωνης δεν μου καθονται, και ειδικα οταν τραγουδανε μαζι στο τελος.
mynam3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ας ειναι καλα ο κ. Μητροπανος και ας τραγουδησει με οποιον να'ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.