Προς το περιεχόμενο

Παπακωνσταντίνου + Μητροπάνος

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκουσα τυχαία τις προάλλες το συγκεκριμένο ντουέτο και δεν πίστευα ούτε στα μάτια μου,ούτε στ'αυτιά μου.

Ο Παπακωνσταντίνου τραγουδάει λαϊκά .

Είναι απλά από τις ειδήσεις που δεν πιστεύεις με τπτ.

Και όχι μόνο αυτό.

Το έψαξα στο γκουγκλ και είδα ότι τον χειμώνα ο ροκάς Παπακωνσταντίνου θα είναι σε πίστα μαζί με τις λαϊκές φωνές Μητροπάνου + Ζήνας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VFE3gaqn-ck]Εδώ[/ame] το τραγούδι των : Μητροπάνος + Παπακωνσταντίνου.

Δημοσ.

Γιατί τι έχουν ; σίγουρα είναι μαζί ένα δυνατό σχήμα όπως π.χ συνεργασία Μικρούτσικου με Δυτικές συνοικίες....

Οταν λες Ζήνα,εννοείς την Πέγκυ ;;;; Μαζί με Μητροπάνο ;; :confused::confused:

Θεέ μου έμεινα τώρα αυτό είναι πιο πολύ σοκ ..αν είναι δυνατόν

Δημοσ.

Το 'χαν ξανακάνει πέρσι τον Οκτώβρη. Οπότε το πρώτο μπάμιασμα το 'χουμε φάει, ο Βασιλάκης βγάζει σούπες τα τελευταία χρόνια, σιγά τα ωά.

Δημοσ.

Ο Μητροπάνος είναι λαϊκός τραγουδιστής και είναι λογικό να τον δούμε σε σχήμα με μια τραγουδίστρια επίσης του λαίκού τραγουδιού.

Αλλά το να γίνει σχήμα ενός ροκά μέχρι το κόκκαλο και ενός λαϊκού,ε δεν είναι και το πλέον σύνηθες.

Λούσι,πρώτη φορά το ακούω ότι είχαν ξανακάνει συνεργασία.

Δημοσ.

Εντάξη τώρα την Πέγκυ δεν την λες και λαϊκιά ...Να πάω να δω τον Μητροπάνο και από δίπλα να χτυπιέται η άλλη ;

Παπ με Μητροπάνο...δεν ξέρω κανει μια αντίθεση ευχάριστη όμως ...

Δημοσ.

Παντως εμενα δεν μου αρεσε καθολου. Δεν μου ταιριαζουν οι φωνες με τιποτε (και καμμια σχεση με το αν ειναι ο ενας ροκας ο αλλος λαικος κλπ), απλα απο θεμα φωνης δεν μου καθονται, και ειδικα οταν τραγουδανε μαζι στο τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...