Προς το περιεχόμενο

Αποστολή mp3 & φωτό απο κινητό σε κινητό, πώς;

dazeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω στο τηλέφωνο του μικρού μια φωτογραφία και ένα mp3 με τον ύμνο της ομάδας του. Πώς θα γίνει αυτό;

Πρέπει να φτιάξω mms, κι άν ναί πως το φτιάχνω;

Δημοσ.

Ναι εχει bluetooth. Υπ' όψιν ότι ο πιτσιρικάς δεν είναι κοντά μου. Εγώ είμαι εδώ κι αυτός στην κατασκήνωση ;) Τα αρχεία τα έχω στον υπολογιστή μου και μπορώ να τα περάσω στο δικό μου τηλέφωνο. Στο δικό του πώς θα τα στείλω;

Δημοσ.

Δε χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα. Απλά πρέπει να υποστηρίζουν οι συσκευές σας (και των 2) mms και φυσικά να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία. Πάρε τηλ. στην εταιρία που είσαι συνδρομητής για σου πουν αν είναι.

Θα πας δημιουργία μηνύματος και λογικά θα σου γράφει τι θες να κάνεις: μήνυμα κειμένου ή mms. Διάλεξε mms, ρίξε μέσα τα αρχεία σου και στείλ'το

Δημοσ.

Αν πώ ότι πρώτη φορά στέλνω mms θα το πιστέψετε;

Γιατί μου λέει ότι το μέγεθος αρχείου είναι υπερβολικό; Το αρχείο είναι mp3 - 96 kbps -1,27 mb.

Να το κάνω μικρότερο, αλλά πόσο;

Δημοσ.

Λοιπόν το κωδικοποίησα στα 32 kbps αλλά και πάλι του είναι μεγάλο (420kb) για mms.

Δυνατότητα για e-mail: ... εξετάζεται :rolleyes:

Προφανώς είναι η μόνη λύση!

(εκτός της manual με bluetooth παράδοσης στο επισκεπτήριο απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο :lol:)

Φίλε achilleas_f σ' ευχαριστώ πολύ, όπως και τα άλλα παιδιά που απαντήσατε :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...