dazeman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Θέλω να στείλω στο τηλέφωνο του μικρού μια φωτογραφία και ένα mp3 με τον ύμνο της ομάδας του. Πώς θα γίνει αυτό; Πρέπει να φτιάξω mms, κι άν ναί πως το φτιάχνω;
dazeman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ναι εχει bluetooth. Υπ' όψιν ότι ο πιτσιρικάς δεν είναι κοντά μου. Εγώ είμαι εδώ κι αυτός στην κατασκήνωση Τα αρχεία τα έχω στον υπολογιστή μου και μπορώ να τα περάσω στο δικό μου τηλέφωνο. Στο δικό του πώς θα τα στείλω;
dazeman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 mms μονάχα... ναι, ξέρεις με ποιό πρόγραμμα θα φτιάξω mms ;
achilleas_f Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δε χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα. Απλά πρέπει να υποστηρίζουν οι συσκευές σας (και των 2) mms και φυσικά να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία. Πάρε τηλ. στην εταιρία που είσαι συνδρομητής για σου πουν αν είναι. Θα πας δημιουργία μηνύματος και λογικά θα σου γράφει τι θες να κάνεις: μήνυμα κειμένου ή mms. Διάλεξε mms, ρίξε μέσα τα αρχεία σου και στείλ'το
dazeman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Έχεις δίκηο, είμαι αγράμματος :lol: Ήταν τόσο απλό. Σε ευχαριστώ πολύ, νάσαι καλά !!!! :-)
dazeman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αν πώ ότι πρώτη φορά στέλνω mms θα το πιστέψετε; Γιατί μου λέει ότι το μέγεθος αρχείου είναι υπερβολικό; Το αρχείο είναι mp3 - 96 kbps -1,27 mb. Να το κάνω μικρότερο, αλλά πόσο;
achilleas_f Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Ξέρεις πόσο φτάνει το mms? Είναι ανάλογα με τον πάροχο αλλά απ' όσο ξέρω, λιγότερο από 1mb
achilleas_f Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Βασικά δε ρωτήσαμε αν υπάρχει η δυνατότητα να το στείλεις με e-mail. Μπα ε;
dazeman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπόν το κωδικοποίησα στα 32 kbps αλλά και πάλι του είναι μεγάλο (420kb) για mms. Δυνατότητα για e-mail: ... εξετάζεται Προφανώς είναι η μόνη λύση! (εκτός της manual με bluetooth παράδοσης στο επισκεπτήριο απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο ) Φίλε achilleas_f σ' ευχαριστώ πολύ, όπως και τα άλλα παιδιά που απαντήσατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.