redxaris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καλησπερα..εχω το εξης προβλημα,το Iphone μου καταστραφηκε,εχω κρατησει backup στο itunes και θελω να περασω τις επαφες σε ενα νοκια ενα ΜΙΚΡΟ προβληματακι εχω μονο..δεν ξερω πως....help please..(παρενθεση το iphone επεσε σε κουπα με καφε δν επισκευαζετε την τελευταια δοση την πληρωνω τον αλλο μηνα και ηταν και το 3gs 32g:eek:) Περιμενω βοηθεια ευχαριστω!!
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Είχες σετάρει το iTunes να κάνει sync τις επαφές με το Outlook ή το Windows Contacts? Αν ναι, μπορείς να τις κάνεις sync με το πρόγραμμα που δίνει η Nokia.
redxaris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 oxi δεν το εχω κανει..για πες πως το κανω γιατι εψαξα στο itunes και δν το βρηκα!
redxaris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 πλακα κανεις Γιωργο???οχι ρε π...Δεν παιζει ρολο οτι εχω κανει backup? και αν παρω καινουργιο iphone και κανω restore θα μου περασει το παλιο backup?
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αν συνδέσεις άλλο iPhone, μπορείς να επαναφέρεις τις επαφές από το Backup του iTunes χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να τις επαναφέρεις σε άλλο τηλέφωνο (nokia κλπ). Βασικά, τώρα που το έψαξα λίγο, υπάρχουν κάποια εργαλεία που μπορούν να διαβάσουν το backup και να εξαγάγουν από αυτό τα data που θέλεις. Για παράδειγμα, αν έχεις υπολογιστή Mac, υπάρχει το (δωρεάν) iPhone/iPod Touch Backup Extractor που μπορεί να εξαγάγει τα δεδομένα του backup σε βάσεις SQLite. Μετά, με ένα εργαλείο για βάσεις δεδομένων SQLite μπορείς να πάρεις τα contacts σου. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα και το MobileSyncBrowser (υπάρχει έκδοση για Mac και έκδοση για Windows) που κάνει κατευθείαν export τα δεδομένα που θέλεις από το backup. Μόνο που αυτό δεν είναι δωρεάν. Η έκδοση που μπορεί να κάνει export τα contacts κοστίζει $20. Πιθανόν να υπάρχει και κάτι άλλο αντίστοιχο. Ψάξε το λίγο...
vag3d Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αν συνδέσεις άλλο iPhone, μπορείς να επαναφέρεις τις επαφές από το Backup του iTunes χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν θέλεις να τις επαναφέρεις σε άλλο τηλέφωνο (nokia κλπ). Βασικά, τώρα που το έψαξα λίγο, υπάρχουν κάποια εργαλεία που μπορούν να διαβάσουν το backup και να εξαγάγουν από αυτό τα data που θέλεις. Για παράδειγμα, αν έχεις υπολογιστή Mac, υπάρχει το (δωρεάν) iPhone/iPod Touch Backup Extractor που μπορεί να εξαγάγει τα δεδομένα του backup σε βάσεις SQLite. Μετά, με ένα εργαλείο για βάσεις δεδομένων SQLite μπορείς να πάρεις τα contacts σου. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα και το MobileSyncBrowser (υπάρχει έκδοση για Mac και έκδοση για Windows) που κάνει κατευθείαν export τα δεδομένα που θέλεις από το backup. Μόνο που αυτό δεν είναι δωρεάν. Η έκδοση που μπορεί να κάνει export τα contacts κοστίζει $20. Πιθανόν να υπάρχει και κάτι άλλο αντίστοιχο. Ψάξε το λίγο... Πολύ καλά τα προγράμματα που πρότεινες georgeadams. Εγώ σαν πρώην windows user έχω ακόμα την κακιά συνήθεια να θέλω να έχω όσο περισσότερο έλεγχο στο computer μου και στα παρελκόμενα. Έτσι λοιπόν που και που, κάνω ένα backup τους φακέλους του iPhone (mail, Contacts, SMS, Calendar, κλπ) για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με αυτά που προτείνεις φαίνεται να είναι ακόμη πιο εύκολο (και ιδίως επειδή δίνεται η δυνατότητα να το κάνει κανείς από τα Backups του iTunes που είναι ακόμη πιο χρήσιμο επειδή ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε το iPhone να καταστραφεί. Αυτό που έχω αμφιβολία για το αν το κάνει σωστά το iTunes και κρατάω backups επιλεγμένους φακέλους του iPhone είναι όταν θα πάρω νέο iPhone, αν θα καταφέρει να κάνει σωστά Restore στην νέα συσκευή. Pretty Cool πάντως...!!! Special...!!!
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Αυτό που έχω αμφιβολία για το αν το κάνει σωστά το iTunes και κρατάω backups επιλεγμένους φακέλους του iPhone είναι όταν θα πάρω νέο iPhone, αν θα καταφέρει να κάνει σωστά Restore στην νέα συσκευή. Έχω κάνει με επιτυχία restore σε νέα συσκευή, από iPhone σε iPhone 3G και από iPhone 3G σε iPhone 3GS.
manosfp Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Η λύση στο πρόβλημα του φίλου μας είναι το google sync. Sent from my iPhone using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.