Προς το περιεχόμενο

Scythe Yasya Cpu Cooler

xrinikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά απο 45 μερες με το νεο μου pc δεν αντεξα το θορυβο της cpu fan και πηγα στο πλαισιο να πάρω μια νεα fan μετα απο αρκετη συζητηση επελεξα αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Yasya-Cpu-Cooler-SCYS-1000.htm]. Για αρχη θα σας πω οτι αλλαξα 7 θρησκειες μεχρι να βγαλω την μαμισια και να τοποθετησω αυτην ενω η γιαγια γειτονισα ηρθε να αναψει κερι για την λειτουργια που εκανα. τελος καλο ολα καλα..... ωρες ωρες κοιταω μηπως το pc εσβησε διοτι δεν ακουγεται τιποτα.

Δημοσ.

Πολύ καλή φαίνεται, φαντάζομαι θα είναι το ίδιο αθόρυβη με την Thermalright Ultra 120 που έχω βάλει και έχω ησυχάσει. Μακάρι να έπαιρνα τώρα κι εγώ την απόφαση να δω τι θα κάνω με την 9600GT που μου έχει πάρει τα αυτιά...

Δημοσ.

δεν ξερω τι κανουν οι αλλες αλλα αν χαλασει ( χτυπα ξυλο, κουνησου απο την θεση σου κ.α.) παλι την ιδια θα βαλω

Δημοσ.
δεν ξερω τι κανουν οι αλλες αλλα αν χαλασει ( χτυπα ξυλο, κουνησου απο την θεση σου κ.α.) παλι την ιδια θα βαλω

φαίνεται καλή ψύκτρα, είμαι και εγω στο ψάξιμο αυτό τον καιρό....μπορείς να μας πείς θερμοκρασίες σε idle και σε full load??

Δημοσ.

και εγω πριν 10 μέρες αγόρασα αυτή την ψύκτρα φαίνεται πόλυ καλή οι θερμοκρασίες έχουν πέσει σχεδον 10 βαθμούς κάτω με την νέα ψυκτρα εχω σε idle 36 και σε load 59 μετα απο χρήση πολλών ωρών ως προς το θορυβο ειναι σιγουρα καλύτερη απο την stock αλλα επισης βοηθάει και οτι μπορω να την ρυθμίσω οποτε θέλω απο το διακόπτη που εχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...