skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δεν έχω θέμα με το zoom σε καμία απο τις εκδόσεις (3.6.6 και 4.01beta). Η χρήση του επεξεργαστή με πειράζει και μου κάνει εντύπωση οτι με άλλους Browsers η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Βέβαια είναι γεγονός οτι το εν λόγω site είναι τιγκα στο flash. εννοω οτι με τους αλλους browsers δε δουλευουν τα links μετα το zoom. ο firefox μετα το zoom δουλευει κανονικα , ενω για παραδειγμα ο chrome οχι.
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 http://www.basschouten.com/blog1.php/2010/03/02/presenting-direct2d-hardware-acceleratio Enable hardware acceleration in FF4 (windows 7 only εννοειται..) Το έβαλα και μου δείχνει μετά απ' αυτό θολές τις γραμματοσειρές. Πως το φτιάχνω;
xolloth Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 εμενα τα δειχνει μια χαρα,αλλα καπου-καπου μπουκωνει. παντως θα το κρατησω.
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Και εγώ έμεινα μαλάκας με το πόσο γρήγορα άνοιγε τις σελίδες με το hardware accelaration. Τώρα το έχω βγάλει, αργότερα θα το ξαναβάλω να δω αν θα κάνει τα ίδια.
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 @d3m0n με την τελευταια nightly υποθετω κατεβασες ε?οχι την beta 1! Παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα με τα fonts.Αλλα οντως καπου καπου μπουκωνει!
xolloth Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 παντως και με την beta το ιδιο δουλευει,το δοκιμασα. εχει ομως ενα bug που καποιες στιγμες παγωνει την σελιδα που εχω ανοικτη και θελει κλεισιμο και ανοιγμα του browser για να δουλεψει σωστα παλι μεχρι να το ξανακανει. τπυλαχιστον σε εμενα συμβαινει αυτο δεν ξερω εαν συμβαινει και σες αλλον.
rodez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 @d3m0n με την τελευταια nightly υποθετω κατεβασες ε?οχι την beta 1! Παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα με τα fonts.Αλλα οντως καπου καπου μπουκωνει! Σε εμένα οι γραμματοσειρές έχασαν κάπως το "στρογγύλεμά" τους και είναι λίγο πιο bold. Δεν είναι φοβερό και είναι αισθητό μόνο στα μεγαλύτερα μεγέθη. Επίσης μου ζητάει να εγκαταστήσω ξανα το flash...και συνεχίζει να το ζητά ακομα και αν το κάνω. Μιλάω για την τελευταια Nightly.
DJ_Duker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μιλάω για την τελευταια Nightly. Ε εντάξει οι nightlies δεν είναι και ό,τι πιο σταθερό. Καλύτερα μείνε με beta 1 μέχρι να καταλήξουν στην beta 2.
rodez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Ε εντάξει οι nightlies δεν είναι και ό,τι πιο σταθερό. Καλύτερα μείνε με beta 1 μέχρι να καταλήξουν στην beta 2. Ναι σωστά, απλά στον οδηγό λέει να χρησιμοποιήσουμε την τελευταια Nigthly.
giothesuper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 καλησπερα..σημερα γραφτηκα στο φορουμ...θελω απλος να πω οτι οσα χρονια εχω pc χρησημοποιω firefox..ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με τον firefox...ξερεται ποτε θα βγει η εκδοση 4.0 για να την κατεβασω
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Σήμερα έγινε αυτόματη αναβάθμιση στην 4.0 Beta 2. Βασικά, γιατί έχουν αφαιρέσει το "About..." και πώς κάνω report μια προβληματική σελίδα πλέον; Επίσης, πλέον στα win 7 x64, ο Firefox ανοίγει σε ξεχωριστό εικονίδιο από αυτό που κάνω κλικ στην taskbar. Ίσως να χρειάζεται κάποιο clean install.
markware Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 σε debian lenny 64bit, οτι ποιο γρήγορο υπάρχει!(ναι και απο chrome)
marantonis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Υπαρχει καμια συγκριση μεταξυ Chrome νεου Firefox? Γιατι o τωρινος Chrome ειναι και πιο ελαφρυς και πιο γρηγορος απο τον FF 3.6..
KilliK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 πιο ελαφρυς ναι.πιο γρηγορος δεν θα το ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα