Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχω θέμα με το zoom σε καμία απο τις εκδόσεις (3.6.6 και 4.01beta). Η χρήση του επεξεργαστή με πειράζει και μου κάνει εντύπωση οτι με άλλους Browsers η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Βέβαια είναι γεγονός οτι το εν λόγω site είναι τιγκα στο flash.

εννοω οτι με τους αλλους browsers δε δουλευουν τα links μετα το zoom.

ο firefox μετα το zoom δουλευει κανονικα , ενω για παραδειγμα ο chrome οχι.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ έμεινα μαλάκας με το πόσο γρήγορα άνοιγε τις σελίδες με το hardware accelaration. Τώρα το έχω βγάλει, αργότερα θα το ξαναβάλω να δω αν θα κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

@d3m0n με την τελευταια nightly υποθετω κατεβασες ε?οχι την beta 1!

Παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα με τα fonts.Αλλα οντως καπου καπου μπουκωνει!

Δημοσ.

παντως και με την beta το ιδιο δουλευει,το δοκιμασα.

εχει ομως ενα bug που καποιες στιγμες παγωνει την σελιδα που εχω ανοικτη και θελει κλεισιμο και ανοιγμα του browser για να δουλεψει σωστα παλι μεχρι να το ξανακανει.

τπυλαχιστον σε εμενα συμβαινει αυτο δεν ξερω εαν συμβαινει και σες αλλον.

Δημοσ.
@d3m0n με την τελευταια nightly υποθετω κατεβασες ε?οχι την beta 1!

Παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα με τα fonts.Αλλα οντως καπου καπου μπουκωνει!

Σε εμένα οι γραμματοσειρές έχασαν κάπως το "στρογγύλεμά" τους και είναι λίγο πιο bold. Δεν είναι φοβερό και είναι αισθητό μόνο στα μεγαλύτερα μεγέθη.

Επίσης μου ζητάει να εγκαταστήσω ξανα το flash...και συνεχίζει να το ζητά ακομα και αν το κάνω.

Μιλάω για την τελευταια Nightly.

Δημοσ.

Μιλάω για την τελευταια Nightly.

Ε εντάξει οι nightlies δεν είναι και ό,τι πιο σταθερό. Καλύτερα μείνε με beta 1 μέχρι να καταλήξουν στην beta 2.

Δημοσ.
Ε εντάξει οι nightlies δεν είναι και ό,τι πιο σταθερό. Καλύτερα μείνε με beta 1 μέχρι να καταλήξουν στην beta 2.

Ναι σωστά, απλά στον οδηγό λέει να χρησιμοποιήσουμε την τελευταια Nigthly.

Δημοσ.

καλησπερα..σημερα γραφτηκα στο φορουμ...θελω απλος να πω οτι οσα χρονια εχω pc χρησημοποιω firefox..ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με τον firefox...ξερεται ποτε θα βγει η εκδοση 4.0 για να την κατεβασω :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Σήμερα έγινε αυτόματη αναβάθμιση στην 4.0 Beta 2.

Βασικά, γιατί έχουν αφαιρέσει το "About..." και πώς κάνω report μια προβληματική σελίδα πλέον;

Επίσης, πλέον στα win 7 x64, ο Firefox ανοίγει σε ξεχωριστό εικονίδιο από αυτό που κάνω κλικ στην taskbar. Ίσως να χρειάζεται κάποιο clean install.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...