rodez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το μονο που με αναγκαζει να χρησιμοποιω ακομα firefox ειναι το γεγονος οτι με το zoom μπορεις ακομα να χρησιμοποιησεις ενα site.Για παραδειγμα αν ανοιξετε το http://www.sportfm.gr που αναφερει και ο φιλος πιο πανω και κανετε εστω και ενα zoom μετα οι clickable περιοχες δε δουλευουν. Δοκιμαστε το και θα δειτε. Δεν έχω θέμα με το zoom σε καμία απο τις εκδόσεις (3.6.6 και 4.01beta). Η χρήση του επεξεργαστή με πειράζει και μου κάνει εντύπωση οτι με άλλους Browsers η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Βέβαια είναι γεγονός οτι το εν λόγω site είναι τιγκα στο flash.
xolloth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 εμενα παλι εαν το site εχει πολυ φλας,κλεινει ο firefox[4.0b1],τι bug ειναι παλι αυτο ?
N0sferatus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδια στα 7 που τον εβαλα ενω εχω 2 tabs ανοιχτα κατω στην toolbar μου βγαζει 2 εικονιδια ff.Ετσι θα ειναι και στον καινουργιο??? Ναι και σ´εμενα το κάνει και είναι πολύ ωραίο χαρακτηριστικό...καλύτερη περιήγηση και εναλλαγή μεταξύ καρτελων.. (Τώρα για όσους έχουν private tabs :Ρ δν βολεύει δείχνει πολλά :Ρ) Έλα τελικά βολίδα είναι ο 4δν το συζητώ... Οκ υπάρχουν οι φαν του καθε μπραουζερ αλλά κακά τα ψέματα..και βετα και ταχυτατος...μπράβο μοζιλλα
Tigran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Πως ανοίγει έτσι γρήγορα τις σελίδες ρε παιδιά; lol Έπαθα πλάκα! Και ως "κολλημένος" που είμαι με τον chrome, το νέο design του ff μου άρεσε πολύ Έχει αρκετά bugakia, αλλά θα τα διορθώσουν μέχρι την τελική έκδοση.
spartacus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 τα δικα μου αποτελέσματα ο firefox ψόφησε, ελπίζω ο 4 να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και οι τρεις browsers ειναι φορτωμένοι με παρόμοια extensions και ειναι το ίδιο παραμετροποιημένοι, ο opera τρέχει σαν παλαβός
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 να και η επίσημη beta http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/
spartacus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 δοκίμασα και με τον firefox 4 και πάλι είναι τρομερά πιο αργός από τον opera , κρίμα, μετά από πολλά χρόνια έφυγα και πήγα στον opera.
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 για μισο ρε παιδες, η ταχυτητα ειναι το παν; στο 2010 ζουμε και πολλοι εχουμε 24αρες γραμμες, τι προβλημα εχετε με τις ταχυτητες του browser; πιο παλια ηταν αυτο "must" με τις αργες ταχυτητες, ετσι αναδειχτηκε κι ο οπερα, τωρα πλεον αυτο που χρειαζομαστε ειναι ενας σταθερος browser, customizable, με δυνατοτητες μεσω extensions κλπ, αυτη ειναι η γνωμη μου, μην τρελενεστε με το speed
spartacus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 για μισο ρε παιδες, η ταχυτητα ειναι το παν; στο 2010 ζουμε και πολλοι εχουμε 24αρες γραμμες, τι προβλημα εχετε με τις ταχυτητες του browser; πιο παλια ηταν αυτο "must" με τις αργες ταχυτητες, ετσι αναδειχτηκε κι ο οπερα, τωρα πλεον αυτο που χρειαζομαστε ειναι ενας σταθερος browser, customizable, με δυνατοτητες μεσω extensions κλπ, αυτη ειναι η γνωμη μου, μην τρελενεστε με το speed η ταχύτητα έχει να κάνει με την καθυστέρηση, με τον opera και το utorrent ανοιχτο full δεν αντιμετωπίζω προβλήματα στο σερφάρισμα ολα ανοίγουν σφαίρα me ton firefox ολα ειναι αργοκινητα καράβια.
patrickdrd Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 επειδη κι εγω χρησιμοποιω fx και μtorrent, ισως εχεις ενα κομματακι δικιο, αλλα απο την αλλη, δεν νομιζω πως μπορεις να βρεις τα καλουδια-extensions του fx στον opera (ειχα περασει ενα διαστημα και δεν εμεινα ικανοποιημενος)
spartacus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 επειδη κι εγω χρησιμοποιω fx και μtorrent, ισως εχεις ενα κομματακι δικιο,αλλα απο την αλλη, δεν νομιζω πως μπορεις να βρεις τα καλουδια-extensions του fx στον opera (ειχα περασει ενα διαστημα και δεν εμεινα ικανοποιημενος) Κι όμως έχει και αυτός πολλά καλούδια, πολλά απο αυτά του firefox τα έχει ενσωματωμένα, προσωπικά έχω βρει παρόμοια με αυτά του firefox και στον opera, ότι εκανα με τον firefox κάνω τα ίδια και με τον opera μόνο που όλα τρέχουν κυριολεκτικά σφαίρα.
xolloth Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 ο οpera υστερει σημαντικα σε εργαλεια για bloggers που τους ειναι απαραιτητα,οπως π.χ. scribefire,search menu-search faster in firefox και μια πλειαδα ακομα εργαλεια που μπορεις να ποσταρεις μεσω του browser χωρις να πας στο blog σου. ειδικα για μενα οσο υπαρχουν μονο στον firefox δεν μπορω να αλλαξω browser. σε αυτον τον τομεα λοιπον τοσο ο οπερα,οσον και οι chrome,safari υπολοιπονται κατα πολυ. ο μονος αλλος browser που μπορει να συγκριθει με τον firefox στον τομεα των addons,ειναι ο lunascape ο οποιος χρησιμοποιει gecko engine και αυτος και ειναι συμβατος με ολα τα addons του φιρεφοχ.
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 http://www.basschouten.com/blog1.php/2010/03/02/presenting-direct2d-hardware-acceleratio Enable hardware acceleration in FF4 (windows 7 only εννοειται..)
xolloth Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 μολις τοβαλα,βλεπω αυξηση ταχυτητας στο σερφαρισμα.
papanastassiou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Είναι ταχύτερος και πιο ωραίος σε σχεδίαση τουλάχιστον η δοκιμαστική έκδοση...Από τους υπόλοιπους ειναι πιο γρήγορος απο σχεδιαση ο chrome ειναι πολύ πιο μπροστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα