skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Πραγματι αν δεν αξιζει η 4 final βλεπω να αρχιζει η πτωση του firefox. Πιστευω οτι ειναι η τελευταια του ελπιδα.
ChaniaMania Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 μην υπερβάλουμε ρε παιδιά μια χαρά browser ήταν πάντα
Deponakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδια στα 7 που τον εβαλα ενω εχω 2 tabs ανοιχτα κατω στην toolbar μου βγαζει 2 εικονιδια ff.Ετσι θα ειναι και στον καινουργιο???
ocSe7en Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδια στα 7 που τον εβαλα ενω εχω 2 tabs ανοιχτα κατω στην toolbar μου βγαζει 2 εικονιδια ff.Ετσι θα ειναι και στον καινουργιο??? Όταν λες Toolbar, εννοείς την Taskbar; Αν ναι, εμένα δεν το κάνει αυτό! Ούτε θυμάμαι να το έκανε ποτέ! Εκτός και δεν έχω καταλάβει, τι ακριβώς λες!
rodez Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδιά στο site του http://www.sportfm.gr σας βαραέι 40-50 αρια η χρήση του επεξεργαστή; Το ίδιο θέμα είχα με τον 3.6 και ήλπιζα να διορθωθεί. Με ie και opera δεν έχω θέμα.
TSOPK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το sportfm ειναι τιγκα στο Flash. Δεν νομιζω να φταιει ο FF. Και με chrome που εχω δοκιμασει το CPU βαραει κοκκινο.
Tzimmys Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδια στα 7 που τον εβαλα ενω εχω 2 tabs ανοιχτα κατω στην toolbar μου βγαζει 2 εικονιδια ff.Ετσι θα ειναι και στον καινουργιο??? Μάλλον και είναι πολύ σπαστικό. Συμφωνώ απολύτως.
Deponakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Όταν λες Toolbar, εννοείς την Taskbar;Αν ναι, εμένα δεν το κάνει αυτό! Ούτε θυμάμαι να το έκανε ποτέ! Εκτός και δεν έχω καταλάβει, τι ακριβώς λες! Διπλα απο το start... Kαι αποτι φαινεται δεν ειμαι και ο μονος... Eστειλα και ενα feedback,για να δουμε θα το διορθωσουν...?
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Σε μένα πάντως είχε 1 εικονίδιο όπως πρέπει δηλαδή... bug bug bug
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Σε μένα πάντως είχε 1 εικονίδιο όπως πρέπει δηλαδή... bug bug bug Τυχαίο; Δεν νομίζω...
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το μονο που με αναγκαζει να χρησιμοποιω ακομα firefox ειναι το γεγονος οτι με το zoom μπορεις ακομα να χρησιμοποιησεις ενα site. Για παραδειγμα αν ανοιξετε το http://www.sportfm.gr που αναφερει και ο φιλος πιο πανω και κανετε εστω και ενα zoom μετα οι clickable περιοχες δε δουλευουν. Δοκιμαστε το και θα δειτε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Το μονο που με αναγκαζει να χρησιμοποιω ακομα firefox ειναι το γεγονος οτι με το zoom μπορεις ακομα να χρησιμοποιησεις ενα site.Για παραδειγμα αν ανοιξετε το http://www.sportfm.gr που αναφερει και ο φιλος πιο πανω και κανετε εστω και ενα zoom μετα οι clickable περιοχες δε δουλευουν. Δοκιμαστε το και θα δειτε. Κανένα πρόβλημα με το sport-fm.gr σε zoom, είτε σε firefox (3.6.6), είτε σε Opera (10.6) είτε σε IE (8). (σε win7 x64).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα