makaros86 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παιδιά θέλω να αγοράσω την camileo s20.Ποια η γνώμη σας;Έχω την canon dc 310 και λέω να την πουλήσω για να πάρω την camileo... Βοηθάτε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 1) Δεν εχει οπτικο ζουμ αλλα μονον ψηφιακο (4χ). 2)Εχει ηλεκτρονικο σταθεροποιητη κι οχι οπτικο οποτε ξεχνα τις ληψεις εν κινηση. 3) Ακαταλληλη για νυχτερινες ληψης. Αν δεν σε προβληματιζουν τα παραπανω ή την θελεις για εντελως ερασιτεχνικες ληψεις παρ'την.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makaros86 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 1) 2)Εχει ηλεκτρονικο σταθεροποιητη κι οχι οπτικο οποτε ξεχνα τις ληψεις εν κινηση. μιλάς για την φωτογραφική του ετσί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 1) 2)Εχει ηλεκτρονικο σταθεροποιητη κι οχι οπτικο οποτε ξεχνα τις ληψεις εν κινηση. μιλάς για την φωτογραφική του ετσί? Oχι στο βιντεο αναφερομαι. Με τον ηλεκτρονικο σταθεροποιητη δεν μπορεις πχ να περπατας και να τραβας καθως αν μετα δεις το βιντεο η εικονα θα "κουναει". Εκτος αν εχεις πολυ σταθερο χερι φιλε μου οποτε παω πασο Oλα αυτα στα λεω απο πειρα που εχω με μια camileo p30 (παρομοια με την S20) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakissalonika Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εχθές αγόρασα την συγκεκριμένη κάμερα. Για αυτά που θέλω να καταγράφω, θεωρώ οτι με καλύπτει. Θέλω όμως να ρωτήσω, σε όσους την έχουν, αν υπάρχει τρόπος να παραμένει ενεργοποιημένος ο σταθεροποιητής εικόνας, και να μην χρειάζεται να τον ενεργοποιώ απο το μενού, κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα. Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει τρόπος και να το σχεδίασαν έτσι, αλλά απο την άλλη, έχω ψάξει το μενού, το manual, και τίποτα δεν βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakissalonika Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Εχθές αγόρασα την συγκεκριμένη κάμερα. Για αυτά που θέλω να καταγράφω, θεωρώ οτι με καλύπτει.Θέλω όμως να ρωτήσω, σε όσους την έχουν, αν υπάρχει τρόπος να παραμένει ενεργοποιημένος ο σταθεροποιητής εικόνας, και να μην χρειάζεται να τον ενεργοποιώ απο το μενού, κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα. Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει τρόπος και να το σχεδίασαν έτσι, αλλά απο την άλλη, έχω ψάξει το μενού, το manual, και τίποτα δεν βρήκα. Κανείς δεν την έχει να μου απαπαντήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakissalonika Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εχθές αγόρασα την συγκεκριμένη κάμερα. Για αυτά που θέλω να καταγράφω, θεωρώ οτι με καλύπτει.Θέλω όμως να ρωτήσω, σε όσους την έχουν, αν υπάρχει τρόπος να παραμένει ενεργοποιημένος ο σταθεροποιητής εικόνας, και να μην χρειάζεται να τον ενεργοποιώ απο το μενού, κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα. Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει τρόπος και να το σχεδίασαν έτσι, αλλά απο την άλλη, έχω ψάξει το μενού, το manual, και τίποτα δεν βρήκα. Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό μ'αυτό που ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwnhs-CoD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Κανείς δεν την έχει να μου απαπαντήσει? Εγώ την έχω την συγκεκριμένη κάμερα και είμαι καλυμμένος.Έχει και mode για κοντινές λήψεις αλλά το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορεί να τραβήξει βραδυνές λήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.