Προς το περιεχόμενο

divx μου ζητανε συγκεκριμενο player

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

εχω κατεβασει εδω και καποιες μερες 3 ταινιες απο 3 φορες η καθεμια και οποτε παω να ανοιξω τα dvx μου ζηταει συνεχεια να κανω install καποιον player (ο οποιος φυσικα ειναι επι πληρωμη). υπαρχει τροπος να παρακαμψω κατι τετοιο, η το divx ειναι fake και γιαυτο με κανει redirect στη σελιδα που κατεβαζει τον player..;:-)

Δημοσ.

μπα τιποτα... παλι μου πεταει να κατεβασω εναν συγκεκριμενο player για να παιξει. προφανως προκειται για fake divx...

Δημοσ.

οντως μου φαινεται υπερβολικα παραξενο...

μηπως μπορεις να μας γραψεις ποιον player σου λεει να κατεβασεις???

μπορεις να τρεξεις ενα live cd linux και να δοκιμασεις να τρεξεις το βιντεο απο εκει???

Δημοσ.

periergoplayer.th.jpg

για δειτε και πειτε. αυτο μου γραφει οταν ξεκιναει και παιζει και μετα μου ανοιγει μια σελιδα για να κανω download το συγκεκριμενο player...!!!

ΥΓ: κι εγω αυτο πιστευω. fake video απλα μου κανει εντυπωση που εχω πεσει σε 6 απανωτα...!

Δημοσ.
periergoplayer.th.jpg

για δειτε και πειτε. αυτο μου γραφει οταν ξεκιναει και παιζει και μετα μου ανοιγει μια σελιδα για να κανω download το συγκεκριμενο player...!!!

οπως το ειπε ο Αδμιν απο πανω. απο περιεργια ποιο ειναι το μεγεθος του αρχειο βιντεο???

Δημοσ.

ειναι scam

---------- Προσθήκη στις 20:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ----------

οταν στο βγαζει αυτο η ταινια συνεχιζει να παιζει ?μετραει ο χρονος?

Δημοσ.

770ΜΒ το μεγεθος.

το γραφει αυτο, παιζει για 4-5 δευτερα και μετα με πηγαινει στη σελιδα του player... φυσικα μετα σταματαει το παιξιμο.

οποτε τρωει ποδι ετσι...;

Δημοσ.

κριμα ρε γμτ γιατι ο συγκεκριμενος tracker μονο καλες ταινιες ειχε.. κριμα.

ευχαριστω για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...