Προς το περιεχόμενο

Αγορά Νέας Κάρτας Γραφικών

papbilly1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.Θα ήθελα να αγοράσω μα κάρτα γρασφικών για το "παλιο" pc μου,και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο (εδώ).Αλλά δεν ξέρω αν θα το σηκώνει η μητρική που έχω.

Λεπτομέριες PC

Windows XP 32

CPU:AMD Athlon 64 3200+ (2.01 Ghz)

Μνήμη RAM: 1 G (512 k 512 ) 4 slots έχει σύνολο

Μητρική: MSI K8N Neo4 (NVIDIA nForce 4 Ultra/Standard Cpipset Based)

H μητρική έχει slot για PCI 16x που χρειάζεται και κάρτα γραφικών που ανέφερα παραπάνω...

Τροφοδοτικό: 350W XFAN

Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορει να την σηκωσει η μητρικη την καρτα που θελω αγορασω και σε περιτπωση που δεν γινεται,να μου προτείνετε καποια αλλη κάρτα γραφικων...Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η μητρική σου μπορεί να δεχτεί την κάρτα που θέλεις (gt 220) κανονικότατα.

Το μόνο που θα πρέπει να σε προβληματίζει λίγο είναι το τροφοδοτικό σου απο άποψη απόδοσης καθώς δεν μπορώ να βρώ στοιχεία αυτού στο Internet. Λογικά θα την σηκώνει όμως. Επίσης η συγκεκριμένη κάρτα απο όσο ξέρω, δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος (δηλαδή καλώδιο με 6pin connector απο το τροφοδοτικό), αλλά τροφοδοτείται κατευθείαν απο τη μητρική. Αυτό σε διευκολύνει, καθώς σε περίπτωση που το τροφοδοτικό σου δεν διαθέτει (πράγμα που είναι το πιθανότερο) καλώδιο με 6pin connector, θα έπρεπε να αγοράσεις και το κατάλληλο καλώδιο / αντάπτορα.

Πάντως πρίν την αγορά της κάρτας, πές μας αν θέλεις για ποιο λόγο την αγοράζεις (τι θέλεις να κάνεις με αυτή), μήπως υπάρχει κάποια πιο συμφέρουσα λύση κάρτας σε αυτή την κατηγορία απόδοσης / τιμής. :-)

Δημοσ.

Δεν αξίζει πάντως τα λεφτά της η συγκεκριμένη κάρτα. Πήγαινε τουλάχιστον σε μια gt 240 ή 4670.

Τροφοδοτικό πάντως, κατα πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να αλλάξεις. Ακόμα και το 40ευρο που έχει το 405αρι ένερμαχ θα σε καλύψει πάντως.

Δημοσ.

Λοιπόν, αυτή την κάρτα την θέλω για παιχνίδια κυρίως γιατί είμαι gamer :P.Επίσης σκέφτομαι να πάρω την συγκεκριμένη κάρτα γιατί έχει καλύτερη απόδοση σε παιχνίδα (1GB είναι) σε σχέση με αυτή που εχω τώρα των 256 MB....Να την παραγγείλω δηλαδή? και αν δεν την σηκώνει το τροφοδοτικό? τι τροφοδοτικό να αγοράσω πόσα Watt?:rolleyes:

Δημοσ.

Ότι κάρτα και να πάρεις, το υπόλοιπο σύστημά σου δεν βοηθάει, μη περιμένεις κοσμοϊστορικές αλλαγές στις επιδόσεις...

Τι games έχεις σκοπό να παίξεις;

Δημοσ.
Λοιπόν, αυτή την κάρτα την θέλω για παιχνίδια

..αν το "αυτή" αναφέρεται στη 220 - πας για μεγάλο ξενέρωμα πάντως :rolleyes:

Δημοσ.
..αν το "αυτή" αναφέρεται στη 220 - πας για μεγάλο ξενέρωμα πάντως :rolleyes:

Τι εννοείς θα φάω μεγάλο ξενέρωμα? έχεις να προτύνεις καμία καλύτερη ίσης αξίας? :-D

Δημοσ.
http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=25&item_id=1040

in a nutshell ~2 φορές πιο γρήγορη - και 99% δεν χρειάζεται να αλλάξεις psu ;)

Είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να αλλάξω τροφοδοτικό?Γιατί αν δεις στα requirements θα δεις οτι θέλει : System Requirements 450W Power Supply :-)

---------- Προσθήκη στις 02:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:58 ----------

Επίσης,πιστέυω ότι η nvidia είναι καλύτερη σε σχέση με την ΑΤΙ εσείς τι λέτε?:-)

Δημοσ.
Επίσης,πιστέυω ότι η nvidia είναι καλύτερη σε σχέση με την ΑΤΙ εσείς τι λέτε?:-)

όποιος το πιστεύει αυτό είναι απλά ηλίθιος έχω την 4670 2 χρόνια τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι - HD video.

με Συγχωρείται για το παραπάνω αλλά όταν το ακούω αυτό τρελαίνομαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...