Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ναι, το ξέρω, υπάρχει αντάπτορας όμως έτσι δεν είναι? Δεν μπορώ να βάλω το PC μου επάνω?
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ναι, το ξέρω, υπάρχει αντάπτορας όμως έτσι δεν είναι?Δεν μπορώ να βάλω το PC μου επάνω? Ο ανταπτορας κανει σχεδον οσο μια οθονη: κανα 100-150€!! Παρε μια ati 5xxx που εχει απο μονη της minidisplayport και δεν θα εχεις προβλημα. Με παιχνιδομηχανες θα εχεις προβλημα και θα χρειαζεσαι ανταπτορα.
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ναι, το ξέρω, υπάρχει αντάπτορας όμως έτσι δεν είναι?Δεν μπορώ να βάλω το PC μου επάνω? Ο ανταπτορας κανει σχεδον οσο μια οθονη: κανα 100-150€!! Παρε μια ati 5xxx που εχει απο μονη της minidisplayport και δεν θα εχεις προβλημα. Με παιχνιδομηχανες θα εχεις προβλημα και θα χρειαζεσαι ανταπτορα.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 5870 έχω. Γι' αυτό έχουμε τις υπογραφές dude... Display port έχει, όχι mini display port.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 5870 έχω. Γι' αυτό έχουμε τις υπογραφές dude... Display port έχει, όχι mini display port.
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 5870 έχω.Γι' αυτό έχουμε τις υπογραφές dude... Display port έχει, όχι mini display port. Ωχ ,σωστος με την υπογραφη. Απο displayport σε minidisplayport οι αναπτορες ειναι πιο φθηνοι, μην αγχωνεσαι.
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 5870 έχω.Γι' αυτό έχουμε τις υπογραφές dude... Display port έχει, όχι mini display port. Ωχ ,σωστος με την υπογραφη. Απο displayport σε minidisplayport οι αναπτορες ειναι πιο φθηνοι, μην αγχωνεσαι.
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αν μπορείς πάρε από ebay με 5-6 euro και είσαι κομπλέ.
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αν μπορείς πάρε από ebay με 5-6 euro και είσαι κομπλέ.
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 http://www.skroutz.gr/products/show/3846358 Ευχαριστώ πολύ. Αν μπορείς πάρε από ebay με 5-6 euro και είσαι κομπλέ. Κάτι τέτοιο θα παίξει. Αν και σκέφτομαι, ότι μετά θα υπάρχει πρόβλημα, αφού θα θέλω δύο πληκτρολόγια και δύο ποντίκια.
Whiteyez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τέτοιο θα παίξει. Αν και σκέφτομαι, ότι μετά θα υπάρχει πρόβλημα, αφού θα θέλω δύο πληκτρολόγια και δύο ποντίκια. Μήπως αυτό θα σε βοηθούσε; http://www.abyssoft.com/software/teleport/ Τeleport lets you use a single mouse and keyboard to control several Macs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.