_eLpiS_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Γεια σας, σκεφτομαι σε μερικες μερες να παρω αυτό το imac http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-One-Desktop/Apple-iMac-MB950GR-A-Wireless-KBR-MB950GR-A.htm θέλω να ρωτήσω αν ξερουμε ποτε θα βγουν τα νεα imac και τι τιμες θα εχουν (σε περιπτωση που δεν αργουν να περιμενω).
alexjm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Γεια σας, σκεφτομαι σε μερικες μερες να παρω αυτό το imac http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/All-in-One-Desktop/Apple-iMac-MB950GR-A-Wireless-KBR-MB950GR-A.htm θέλω να ρωτήσω αν ξερουμε ποτε θα βγουν τα νεα imac και τι τιμες θα εχουν (σε περιπτωση που δεν αργουν να περιμενω). Για δες εδώ. Κυκλοφορεί σαν φήμη ότι θα βγουν νέα imac σε 2 μήνες. Apple to Launch iOS-Enabled iMac With Touch Interface?June 22, 2010 LOOPRumors reports that it has received information claiming that Apple will be holding a special media event within the next 60 days to introduce a new iMac running both Mac OS X and an iOS touch interface.LOOPRumors received a tidbit of information...
isay Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Υπαρχει κατι επισημο; Φήμες. Αν βιάζεσαι, ψώνισε τώρα. Αν μπορείς να περιμένεις μην ψωνίσεις
Alithinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 βασικα η Apple ανανεωνει το καθε προιον της περιπου καθε χρονο. Μπορει να ειναι 9 μηνες τη μια,13 την αλλη,αλλα περιπου καθε χρονο βγαινουν ανανεωμενα μοντελα. Τα τρεχων μοντελα αν δε κανω λαθος βγηκαν Μαρτιο του 2009,πραγμα που σημαινει πως βρισκωνται στην αγορα 15 μηνες! Λογικα μεχρι το Σεπτεμβριο πιστευω πρεπει να εχει βγει ανανεωμενη σειρα.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 βασικα η Apple ανανεωνει το καθε προιον της περιπου καθε χρονο.Μπορει να ειναι 9 μηνες τη μια,13 την αλλη,αλλα περιπου καθε χρονο βγαινουν ανανεωμενα μοντελα. Τα τρεχων μοντελα αν δε κανω λαθος βγηκαν Μαρτιο του 2009,πραγμα που σημαινει πως βρισκωνται στην αγορα 15 μηνες! Λογικα μεχρι το Σεπτεμβριο πιστευω πρεπει να εχει βγει ανανεωμενη σειρα. 20 οκτωβριου 2009 βγηκαν τα τωρινα μοντελα... τα επομενα κατα σεπτεμβρη μερια
_eLpiS_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Το σκεφτομαι αρκετα να το παρω τωρα η αργοτερα. Επειδη δεν εχω ασχοληθει πολυ με imac οι τιμες στα καινουργια μοντελα θα ειναι οπως και τωρα σε αυτα? (1000€ το πιο φθηνο) η υπαρχει σταδιακη μειωση των τιμων?
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Το παλάντζο είναι πάντα λίγο, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω (εκτός του τελευταίου mac mini)
mastropanagis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Αν είναι να φύγεις και κανένα μήνα για διακοπές, μαλλόν καλό θα ήταν να περιμένεις. Όσον αφορά την τιμή, δεν θα δεις και τίποτα το ιδιαίτερο προς τα κάτω. Μέχρι Οκτώβρη, σίγουρα θα εμφανιστεί κατι. Δες και εδώ: http://buyersguide.macrumors.com/#iMac Από την άλλη αν είναι να μετράς τις μέρες, τρέξε όπως είσαι. Ειδικά άν μπορείς να "σηκώσεις" και το 27΄, θα γευθείς μια μοναδική εμπειρία...
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να χρησιμοποιηθούν και ως οθόνες τα νέα iMac? Τα παλιά γνωρίζω ότι δεν μπορούν.
bognick Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να χρησιμοποιηθούν και ως οθόνες τα νέα iMac?Τα παλιά γνωρίζω ότι δεν μπορούν. Μόνο το 27άρι μπορεί.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Φοβερό! Φαντάζομαι να μη καταργηθεί στα καινούρια.
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Φοβερό!Φαντάζομαι να μη καταργηθεί στα καινούρια. Eχε υποψην σου οτι εχει minidisplayport εισοδο, οχι πχ hdmi ή dvi.
haHa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Φοβερό!Φαντάζομαι να μη καταργηθεί στα καινούρια. Eχε υποψην σου οτι εχει minidisplayport εισοδο, οχι πχ hdmi ή dvi.
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ναι, το ξέρω, υπάρχει αντάπτορας όμως έτσι δεν είναι? Δεν μπορώ να βάλω το PC μου επάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.