Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εφημερίδα Wall Street δημοσίευσε ότι η Sony ανακαλεί περίπου 535.000 φορητούς υπολογιστές Vaio παγκοσμίως, καθώς υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης και αλλοίωσης του υλικού του υπολογιστή, καθώς να προκληθούν εγκαύματα στο δέρμα χωρίς όμως να έχει αναφερθεί συγκεκριμένο περιστατικό.

Τα ελαττωματικά κομμάτια ανήκουν στις σειρές F και C και πωλούνται από τον Ιανουάριο του 2010. Η αντικατάσταση αφορά 259.000 laptop στις Ηνωμένες Πολιτείες, 103.000 στην Ευρώπη, 120.000 στην Ασία και 52.000 στην Ιαπωνία.

Μέσα από το πρόγραμμα ανάκλησης, η Sony προτρέπει τους κατόχους ελαττωματικού προϊόντος να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της λογισμικό που διορθώνει το πρόβλημα ή να «τρέξουν το Vaio update system». Εναλλακτικά μπορεί να πραγματοποιηθεί επισκευή μέσα από service.

Link.png Site: online.wsj.com

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Looool! Άρε κάτι ψυχές που θα στεναχωρηθούν εδώ μέσα. Πάντως μην ξεχνάτε... τα vaio έχουν και trim... :lol::lol::lol: (Λίγο καζουρίτσα δεν βλάπτει χιχιχι) :-)

Δημοσ.

δεν πειραζει ρε παιδια,αλλωστε τα sony ειναι και τα πιο φτηνα , οποτε χαλαλι τους και αν παρει φωτια στα χερια μας .

Δημοσ.

καλά μην τρελένεστε, το αρχικό άρθρο έγραφε και αυτό, που χάθηκε στην μετάφραση

Sony said it hasn't received any reports of problems with the laptops in Japan, but it has received a total of 39 reports of overheating and distortion from overseas customers.

για μένα μου φαίνεται μαγκία της και δείχνει σεβασμό στον πελάτη που για 39 αναφορές βγάζει ανακοίνωση (0.007% !!!!)

Επίσης δεν είναι hardware πρόβλημα, κάρτας κλπ, αλλά θέμα software και συγκεκριμένα ΒΙOS.

The overheating is caused by a bug in the bios (basic input output system) software which provides the basic functionality for the machine, rather than the Windows operating system which runs on top of it. The bios is embedded in the chips of the machine, but can be upgraded. Sony says that people should either apply the update themselves, or take the affected machines to a Sony repair centre.

Affected models sold outside Japan are the VPCCW25FG/B, VPCCW25FG/P and VPCCW25FG/W.

Επίσης δεν είναι ανάκληση με την κλασική έννοια του όρου, έλα πίσω να σου αλλάξουμε το χαλασμένο, απλά όποιος δεν ξέρει να περναέι BIOS update το πάει στο service να το περάσουν, όποιος ξέρει το κάνει και μόνος του

Source.png Πηγή: http://www.guardian.co.uk

Δημοσ.

OMG!!! Είχα ξαναδιαβάσει παλαιότερα ότι η DELL είχε και παλαιότερα διαμάχες στα δικαστήρια της Αμερικής για εξαπάτηση πελατών, αλλά αυτό πάει πολύ! Τι να πω... και γω που πίστευα ότι υπάρχει έστω και μια σοβαρή εταιρεία στο χώρο των pc πλυν της Apple.

Δημοσ.
Τι να πω... και γω που πίστευα ότι υπάρχει έστω και μια σοβαρή εταιρεία στο χώρο των pc πλυν της Apple.

Η apple δεν θα έκανε ούτε ανάκληση ούτε και software fix, θα έλεγε να μεταναστέυσης στην ανταρκτική ή να χρησημοποιείς το laptop μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, ειχα παρει τον γεναρη που περασε ενα vaio vgn-FW510F. Βεβαια η σειρα ειναι η FW, οχι η F. Μπορει να μου πει καποιος αν εννοειτε και η σειρα του δικου μου φορητου μαζι με την F? Που μπορω να το checkαρω αυτο? Παντως στο vaio update δεν μου εχει καποιο νεο patch/update.

Επεξ/σία από KraLL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η apple δεν θα έκανε ούτε ανάκληση ούτε και software fix, θα έλεγε να μεταναστέυσης στην ανταρκτική ή να χρησημοποιείς το laptop μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη!

:lol: :lol: :lol:

Ή θα σου έλεγαν πως να κρατάς ή μάλλον πως να μην κρατάς το τηλέφωνο ώστε να μην χάνεται το σήμα... :lol:

Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά μέχρι τώρα τους τελευταίους μήνες δυο sony σε γνωστούς βγήκαν off, οπότε και συστήνω hp αν και σε μια περίπτωση hp η 9600m που είχε υπερθερμαινόταν τόσο που έκλεινε το laptop, αγόρασε μία βάση ψύξης και δεν ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλο κατηγορούσαν τους Acer και ένας παλιός φορητός με celeron στα 1,4 (ίσως και 1,5) GHz δουλεύει ακόμα μετά από 3-4 χρόνια χωρίς κανένα καμένο pixel και ενώ αρκετά τακτικά η κυρία που το έχει το κοπανάει κάτω σαν χταπόδι... :lol: Τι να πει κανείς... παίρνεις ακριβό για να σου κρατήσει και βγαίνει off, παίρνεις φτηνό και το κακομεταχειρίζεσαι και βγαίνει βράχος.... αγνωσται οι βουλαί του Κυρίου !!!

Και με την ευκαιρία, για εμπεριστατωμένα review σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια σχετική αγορά, ρίξτε μια ματιά (και) στα επόμενα site:

http://www.notebookreview.com/

http://www.notebookcheck.net/

Επεξ/σία από digekas
τελευταία τρώω πολλά άρθρα... λέτε να παχαίνουν;;; LOL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά είναι και το θέμα ότι τα ACER έβγαζαν προβλήματα πιο συχνά και το service στο Ελλάντα είναι άθλιο.

Πάντως για να κάνουμε σοβαρή κουβέντα θα παρακαλούσα να μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα. Άλλο το iphone 4 και το πρόβλημα λήψης, και άλλο το να γίνεται ολόκληρο laptop επικίνδυνο μόνο και μόνο από λάθος στο bios. Πάντως πλάκα πλάκα για τα hp δεν έχω ακούσει προβλήματα και ακόμα καλύτερα λόγια ακούω για τα compaq, αλλά προσωπική εμπειρία δεν έχω.

Με την Apple πάντως είμαι προσωπικά πολύ ευχαριστημένος, αν και όχι απόλυτα. Στα 2 χρόνια η 8600 παρέδωσε πνεύμα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη μου αλλάξαν μητρική εντελώς δωρεάν στο applestore! Και μάλιστα σε λιγότερο από 24 ώρες! Βέβαια ήταν θέμα nvidia, αλλά και πάλι η Apple φταίει για μένα. Παρόλα αυτά πήρα το νέο core i7 17" mbp και μέχρι στιγμής τα σπάει. Χαμηλές θερμοκρασίες, αθόρυβο και πανίσχυρο, εκτός βέβαια από τη μέτρια gpu 330m GT η οποία όμως για λίγο παλαιότερα games σκίζει, αλλά και στα νέα μπορεί να παίξει και σε high. Βέβαια θα ήθελα κάτι καλύτερο (έστω την 335 αν και η διαφορά είναι πολύ μικρή παρόλο που έχει περισσότερα cores).

Μακάρι να έβγαζαν έναν Α4, αλλά για laptop και να αποδεσμευτούμε επιτέλους από τις χαζο amd - ati, nvidia και intel. Εγώ θέλω το mac μου να έχει ξανά αρχιτεκτονική RISC όπως παλιά και όχι CISC. Η ψαλίδα πια έκλεισε, διότι ουσιαστικά ένα mac είναι ΣΧΕΔΟΝ σαν ένα οποιοδήποτε pc από άποψη hardware. Βέβαια υπάρχει η ποιότητα κατασκευής, το design κτλ..., αλλά δε θα με χάλαγε να έβαζε επιτέλους κάποιος τα γυαλιά στους 3 μεγάλους σε συνεργασία με εταιρείες που έχουν την τεχνογνωσία. Βέβαια τώρα που επικράτησε η intel κάνω όνειρα... αν και το Α4 ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και μακάρι να μεταδοθεί και στα laptops. Να είμαι ειλικρινής με την intel δεν είχα ποτέ παράπονο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή της στο CISC. Βέβαια με το Αrrandale πιστεύω έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά θέλω περισσότερα.

Επεξ/σία από ixthy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...