Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καταρχας θεωρω βλακια το iphone να δινεις 700 ευρω και να μην παιζει κατι ελεος....

Δευτερον οκ ακομα και το Flash ειναι χειροτερο για βιντεος κτλ αν καποιος θελει να δει ιστιοσελιδες σε flash δηλαδη τι θα κανει? ...

Τι να δει;

Δημοσ.
σημαντικο το φλας...

το ιπαντ το εχω και καθεται!!!

εδωσα 700 ευρω για να παιζει παιχνιδια η γκομενα!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ναι ε; Πρίν αγοράσουμε κάτι το ψάχνουμε και λίγο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι να δει;

σελίδες πάνω σε πανί :P

Ναι ε; Πρίν αγοράσουμε κάτι το ψάχνουμε και λίγο.

πολλά θες...

Δημοσ.
σημαντικο το φλας...

Εμμμ...Ας πρόσεχες. Σας πασάρουν ό,τι γκατζετομ@λακία κυκλοφορεί, χωρίς να σας χρειάζεται, χωρίς να γνωρίζετε αν χρησιμεύει σε κάτι και μετά παραπονιέστε κιόλας.

Πλάκα έχετε...:lol:

Δημοσ.
σημαντικο το φλας...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Εφόσον πλήρωσες για να το το πάρεις, θα ήσουν ενήμερος για τη μη υποστήριξη του flash. Άρα δε νομίζω να είναι κανενός άλλου το πρόβλημα αλλά δικό σου αφού το αγόρασες.

Φιλικά :-)

Δημοσ.

Το flash δεν πρόκειτε να αντικατασταθεί με άλλη τεχνολογία, ο μοναδικός του αντίπαλος είναι το silverlight, τυχαίο; Τι την έξυνε την μικρομαλακή και έφτιαξε το silverlight;

Με το flash μπορείς να κάνεις τις παναγιάς τα πράγματα και όλα αυτά στο web με πολύ ελαφρί και γρήγορο τρόπο.

Τώρα για το Iphone / ipad / ipodtouch έχουμε πει πως το μήλο δεν το γουστάρει (το flash) γιατί θα χάσει φράγκα, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Και το youtube στην προκειμένη περίπτωση δεν θα κάτσει να μετατρέψει τόσα εκατομμύρια βίντεο από α,β,γ,δ τύπο βίντεο σε και γω δεν ξέρω τι codec για να παίζουν με ΗΤΜΛ 5 γιατί αφενός θα έπαιρνε κανέναν αιώνα να μετατραπούν, αφετέρου δεν χρειάζεται, μια χαρά είναι και το flash.

Δημοσ.

Το flash δεν πρόκειτε να αντικατασταθεί με άλλη τεχνολογία, ο μοναδικός του αντίπαλος είναι το silverlight, τυχαίο; Τι την έξυνε την μικρομαλακή και έφτιαξε το silverlight;

Με το flash μπορείς να κάνεις τις παναγιάς τα πράγματα και όλα αυτά στο web με πολύ ελαφρί και γρήγορο τρόπο.

Τώρα για το Iphone / ipad / ipodtouch έχουμε πει πως το μήλο δεν το γουστάρει (το flash) γιατί θα χάσει φράγκα, όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.

Και το youtube στην προκειμένη περίπτωση δεν θα κάτσει να μετατρέψει τόσα εκατομμύρια βίντεο από α,β,γ,δ τύπο βίντεο σε και γω δεν ξέρω τι codec για να παίζουν με ΗΤΜΛ 5 γιατί αφενός θα έπαιρνε κανέναν αιώνα να μετατραπούν, αφετέρου δεν χρειάζεται, μια χαρά είναι και το flash.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...