Προς το περιεχόμενο

αυτοκινητο στο αεροπλανο για ταξιδι

Bengali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ευκολα με 5000 ευρω πανω κατω :lol: ...τσεκαρε fedex/ups.Βαζεις κιλα,διαστασεις και προορισμο.

Εναλλακτικα αγορασε αυτο.

terrafugia.jpg

με καμια 10αρια στασεις φτανεις america με το αμαξι σου :lol:

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα αν φορτώσεις το αυτοκίνητό σου για οποιαδήποτε χώρα και τους πεις αυτό το ποίημα που μας λες εδώ,

θα φανει γελοιο αλλα οπως πολλοι δεν βολευομαστε σε ξενο σπιτι προσωπικα δεν βολευομαι να οδηγαω αμαξι που δεν εχω συνηθίσει.

εκτος αυτο εχω προβλημα με τα νοικιασμενα για τον κυριο λογο του κοστους ενοικιασης καθως και επισης γιατι δεν θα ειναι δικο μου και δεν θα εχω την ανεση στην οδηγηση.

όταν έρθει η ώρα να το παραλάβεις, θα σου το δώσουν πίσω σε βίδες.

Σε ποιά χώρα θα πας;

Δημοσ.

Γνωστος μου ειχε παει για σπουδες στο LA και αγορασε ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο. Στην επιστροφη πηγε ο αθεοφοβος οδικως μεχρι τις ανατολικες ακτες, παρατησε το αυτοκινητο και γυρισε πισω.

Δε σου συνιστω σε καμμια περιπτωση να κανεις κατι παρομοιο καθως η εγκαταλειψη αποτελει αδικημα, ασε που θα χρεωνεσαι για τελη κυκλοφοριας και αν θελησεις καποια στιγμη να επιστρεψεις στη χωρα εκεινη θα βρεθεις προ μεγαλων (οικονομικων) εκπληξεων. Δεν ξερω αν μπορεις να δηλωσεις κλοπη, αλλα και παλι θα εχεις γραφειοκρατικη ταλαιπωρια.

Στην Αυστραλια ηταν πολυ διαδεδομενο να αγορασεις μεταχειρισμενο αμαξι, να κανεις τη βολτα σου και να το πουλησεις φτηνα στον επομενο. Υπηρχαν τυποι εξω απο τα αεροδρομια με πινακιδες "for sale". Πάλι ομως σαν τουριστας δεν ειναι τοσο απλο γραφειοκρατικα να αγορασεις αυτοκινητο..

Γιατι ομως τετοιο κολλημα με το αμαξι σου δεν το καταλαβαινω.. Τί μαρκα ειναι; Δεν μπορεις να βρεις ενα ιδιο να νοικιασεις εκει που θα πας; Και πόσο πια θα καθήσεις; Λιγοτερο απο εξάμηνο;

Δημοσ.

στην αρχη ΗΠΑ και ισως καναδα επι της ευκαιριας απλα για τουρισμο λιγοτερο απο 6 μηνες και βλεπουμε τι θα λαχει :-D

το αμαξι ρε παιδια δεν ειναι κατι σοβαρο ενα παλιο chrysler ειναι και ηταν το οικογενιακο αλλα αν υπηρχε τροπος θα το επαιρνα μαζι για διαφορους λογους οπως συνηθεια και την ανεση που εχεις οδηγοντας και ξεροντας οτι ταξιδεβεις με το δικο σου αλλα ειναι και το ποιος θα πιστεψεις οτι το προσεχει εδω και για τη λυση του garage ουτε κουβεντα .

για παρατημα δεν το συζητω καλυτερα για ανακυκλωση :mrgreen:

οι κουριερ δε δεχονται το βαρος ρε γμτ :P

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως πληρείς τις προϋποθέσεις για να είσαι 6 μήνες στις ηπα;

Σε κάθε περίπτωση, αν το θες μαζί σου με αεροπλάνο γίνεται, ακόμα και με το ίδιο αεροπλάνο που ταξιδεύεις. Ρώτα σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία.

Δημοσ.

Τελικα παιδια αυτοι στο λινκ στελνουν απο USA μονο προς ευρωπη και δεν ειμαι σιγουρος αν παραλαμβανουνε απο ελλαδα :shock:

Δημοσ.
μου θυμηζεις εναν τυπο που επι χρονια ζει στο εξωτερικο και επι χρονια κουβαλει κρεατα απο την ελλαδα γτ δεν του αρεσουν αυτα που εχει η αγγλια και το βελγιο

Τώρα μου τον θυμίζεις κι εμένα τελικά.

Δημοσ.
Τελικα παιδια αυτοι στο λινκ στελνουν απο USA μονο προς ευρωπη και δεν ειμαι σιγουρος αν παραλαμβανουνε απο ελλαδα :shock:

Fedex/UPS είπαμε... με ένα ταληράκι.... από όπου θες , ότι θες κλπ αλλα...γιατί το κουράζεις? :lol:

Δημοσ.

έχω δει φωτογραφία απο την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στην αεροπορία να κατεβάζουν αυτοκίνητο (καναδέζα εμοιαζε) από C130... Αν θυμάμαι καλα είχε μεταφέρει και τη μηχανή του από την λήμνο...

Στρατιωτικά όμως πάντα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...