Bengali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παιδια καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη σκοπευω να ταξιδεψω με υπερατλαντικη πτηση και θελω να χω το δικο μου αμαξι μαζι αλλα δεν ξερω πως μπορω ταξιδεψω με το αυτοκινητο η να το παω με καποιο τροπο στον προορισμο μου και φυσικα με τι κοστος. μπορειτε να με διαφωτισετε λιγακι για το πως γινεται? θελει καποια ιδιαιτερη διαδικασια να κανω η να παρω καποια αδεια απο εδω η απτην χωρα του προορισμου?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παιδια καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη σκοπευω να ταξιδεψω με υπερατλαντικη πτηση και θελω να χω το δικο μου αμαξι μαζι αλλα δεν ξερω πως μπορω ταξιδεψω με το αυτοκινητο η να το παω με καποιο τροπο στον προορισμο μου και φυσικα με τι κοστος. μπορειτε να με διαφωτισετε λιγακι για το πως γινεται? θελει καποια ιδιαιτερη διαδικασια να κανω η να παρω καποια αδεια απο εδω η απτην χωρα του προορισμου? Αποκλείεται να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και να κουβαλήσεις και το αυτοκίνητό σου. Εκτός αν χωράει στο ντουλαπάκι πάνω από τη θέση. Σοβαρά: Εάν θες οπωσδήποτε το αυτοκίνητό σου (δεν βρίσκω το λόγο αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα), φορτωτική και καράβι.
Bengali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μπα και στο garage βρισκει για να περασει που λεει ο λογος χεχε το θεμα με την φορτωτικη ειναι οτι θα εχω παει θα εχω κατσει και θα εχω γυρισει και ακομα θα το φερνουνε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μπα και στο garage βρισκει για να περασει που λεει ο λογος χεχε το θεμα με την φορτωτικη ειναι οτι θα εχω παει θα εχω κατσει και θα εχω γυρισει και ακομα θα το φερνουνε... Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να έχεις το αυτοκίνητό σου; Ιατρικός, ας πούμε; Ή απλώς δεν θέλεις να νοικιάσεις; Σε διαβεβαιώ ότι το κόστος για να στείλεις το αυτοκίνητό σου σε υπερατλαντικό ταξίδι ίσως ξεπερνά το κόστος να αγοράσεις εκεί ένα μεταχειρισμένο για να κάνεις τις βόλτες σου...
Bengali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 θα φανει γελοιο αλλα οπως πολλοι δεν βολευομαστε σε ξενο σπιτι προσωπικα δεν βολευομαι να οδηγαω αμαξι που δεν εχω συνηθίσει. εκτος αυτο εχω προβλημα με τα νοικιασμενα για τον κυριο λογο του κοστους ενοικιασης καθως και επισης γιατι δεν θα ειναι δικο μου και δεν θα εχω την ανεση στην οδηγηση. θα μπορουσα σαν τουριστας να αγοραζα ενα φτηνο εκει απο καμια μαντρα και φευγοντας αν ηταν ολοκληρο να το εδινα μισοτιμης?
evabb Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 μου θυμηζεις εναν τυπο που επι χρονια ζει στο εξωτερικο και επι χρονια κουβαλει κρεατα απο την ελλαδα γτ δεν του αρεσουν αυτα που εχει η αγγλια και το βελγιο. ειναι τελειως παραλογο να θες το αμαξι σου για ενα ταξιδι μερικων ημερων την αλλη ακρη του κοσμου. κοστος, ταλαιπωρια γραφειοκρατεια και δεν συμαζευεται. ακομα και να αγορασεις ενα ποτε θα το πουλησεις μετα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 θα φανει γελοιο αλλα οπως πολλοι δεν βολευομαστε σε ξενο σπιτι προσωπικα δεν βολευομαι να οδηγαω αμαξι που δεν εχω συνηθίσει. εκτος αυτο εχω προβλημα με τα νοικιασμενα για τον κυριο λογο του κοστους ενοικιασης καθως και επισης γιατι δεν θα ειναι δικο μου και δεν θα εχω την ανεση στην οδηγηση. θα μπορουσα σαν τουριστας να αγοραζα ενα φτηνο εκει απο καμια μαντρα και φευγοντας αν ηταν ολοκληρο να το εδινα μισοτιμης? Σχηματικά έγραψα ότι θα'ναι φτηνότερο να αγοράσεις. Στην πραγματικότητα, το φτηνότερο όλων είναι να νοικιάσεις. Αν σε προβληματίζει το κόστος ενοικίασης, θα πέσεις αναίσθητος όταν ρωτήσεις για το κόστος μεταφοράς μετ'επιστροφή του δικού σου αυτοκινήτου.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 θα φανει γελοιο αλλα οπως πολλοι δεν βολευομαστε σε ξενο σπιτι προσωπικα δεν βολευομαι να οδηγαω αμαξι που δεν εχω συνηθίσει. εκτος αυτο εχω προβλημα με τα νοικιασμενα για τον κυριο λογο του κοστους ενοικιασης καθως και επισης γιατι δεν θα ειναι δικο μου και δεν θα εχω την ανεση στην οδηγηση. θα μπορουσα σαν τουριστας να αγοραζα ενα φτηνο εκει απο καμια μαντρα και φευγοντας αν ηταν ολοκληρο να το εδινα μισοτιμης? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! νταξ, πίστευα ότι είχα δικά μου άτομα εξαρτημένα απ΄το αυτοκίνητο ... μέχρι που διάβασα εσένα! φαντάζομαι δλδ αν συζητάς για αμερική με το αμάξι σου, στην ευρώπη θα το έχεις πάρει μέχρι και μέσα στα Harrods
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παιδια καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση επειδη σκοπευω να ταξιδεψω με υπερατλαντικη πτηση και θελω να χω το δικο μου αμαξι μαζι αλλα δεν ξερω πως μπορω ταξιδεψω με το αυτοκινητο η να το παω με καποιο τροπο στον προορισμο μου και φυσικα με τι κοστος. μπορειτε να με διαφωτισετε λιγακι για το πως γινεται? θελει καποια ιδιαιτερη διαδικασια να κανω η να παρω καποια αδεια απο εδω η απτην χωρα του προορισμου? lol, τι αυτοκίνητο έχεις, αν επιτρέπεται;
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 θα φανει γελοιο αλλα οπως πολλοι δεν βολευομαστε σε ξενο σπιτι προσωπικα δεν βολευομαι να οδηγαω αμαξι που δεν εχω συνηθίσει. εκτος αυτο εχω προβλημα με τα νοικιασμενα για τον κυριο λογο του κοστους ενοικιασης καθως και επισης γιατι δεν θα ειναι δικο μου και δεν θα εχω την ανεση στην οδηγηση. θα μπορουσα σαν τουριστας να αγοραζα ενα φτηνο εκει απο καμια μαντρα και φευγοντας αν ηταν ολοκληρο να το εδινα μισοτιμης? αν αγορασεις ενα δεν θα ειναι σχεδον το ιδιο "ξενο" απο το να νοικιασεις?? επισης αν νοικιασεις το ιδιο μοντελο με το δικο σου παλι θα εχεις προβλημα?
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μα δεν είναι εξαρτημένος απο το αυτοκίνητο, είναι εξαρτημένος από το ΔΙΚΟ ΤΟΥ αυτοκίνητο. Πες μας και τι μάρκα έχεις...=ρ
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μα δεν είναι εξαρτημένος απο το αυτοκίνητο, είναι εξαρτημένος από το ΔΙΚΟ ΤΟΥ αυτοκίνητο.Πες μας και τι μάρκα έχεις...=ρ τελικά η κρίση αγγίζει τον καθένα μας με διαφορετικό τρόπο ...
Bengali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το ταξιδι κραταει μηνες το λιγοτερο. το νοικιασμα το εχω αποκλεισει,στην χειροτερη παιρνω ενα εκει και φευγοντας το δινω σε εναν ξεκαρφωτο στον δρομο που λεει ο λογος αν δεν βρω να το πουλησω. το δικο σου το κανεις οτι θες και εισαι ανετος αλλα το νοικιασμενο ειναι νοικιασμενο πιο πολυ ειναι η γραφειοκρατεια στην μεση γιατι αν μαθενα την διαδικασια και το κοστος μεταφορας ισως κατι να γινοταν lol, τι αυτοκίνητο έχεις, αν επιτρέπεται; επιτρεπετε αλλα προς τι η απορια ρε παιδια? ενα chrysler οικογενιακο του 96 ειναι (ελληνικες πινακιδες )
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ξέρεις αν η ασφάλειά σου σε καλύπτει αν το πας τόοοοοσο μακρυά? εδώ από επαρχία σε αθήνα και χρεώνουν αρκετά παραπάνω τα ασφάλιστρα.
Bengali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 να πω την αληθεια ιδεα δεν εχω. δεν πληρωσα κατι εξτρα εκτος αν με καλυπτει με το συμβολαιο που εκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.