Προς το περιεχόμενο

2 οθόνες στο PC μου

blademyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει 2 οθόνες στο PC μου. Μια η κεντρική και μια αριστερά όπως κάθομαι.

Εχω καρτα nvidia και εχω βαλει επεκταση οθονων.

Το θέμα μου είναι οτι για να εχω πρόσβαση στην δευτερεύουσα οθόνη που είναι απο τα αριστερά μου πρέπει να παω το ποντίκι τέρμα δεξιά, το ακριβός αντίθετο.

Καμιά λύση ?

Δημοσ.

Ναι αλλα θέλω πρωτεύουσα την 24αρα που έχω μπροστά μου ενω την 19αρα την εχω αριστερά μου. Η 19αρα δεν μπορεί να μπει δεξιά !! Θέλω το μενού έναρξη και την taskbar να τα εχω στην 24αρα(δεξια).

Στην ουσία τωρα φεύγει ο δείκτης του ποντικιού απο την δεξιά μεριά της κεντρικής οθόνης και εμφανίζετε στην αριστερή οθόνη...

Δημοσ.

στο nvidia control panel, στο display --- set up multiple displays μπορείς να ορίσεις ποια είναι η main display, οπότε άλλαξε τα dvi όπως είπε ο φίλος και μετά μεσα απο το control panel βάλε main την 24αρα

Δημοσ.

Το έκανα αλλά μόλις άνοιξε ήταν το ιδιο πράγμα. Δηλαδή εξακολουθούσε να βλέπει την 24αρα σαν τον αριθμό 1 και να είναι κύρια αλλά την άλλη την βλέπει σαν τον αριθμό 2 και πάντα δεξιά από την 1. Έχω λιώσει στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα ακόμα!!

---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:58 ----------

Εύρηκα !!!!!!!!!!!!

Είναι γελοία εύκολο !!!!!!!!!!!!

Εκεί που είμαστε στην ανάλυση οθόνης και μας δείχνει την οθόνη 1 και την 2 κάνουμε drag and drop στην σωστή διάταξη των φυσικών οθονών και αυτό ήτανε !!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα.

Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κ εγώ με τις οθόνες μου: έχω κεντρική οθόνη στη δεξιά μεριά (με τη έναρξη κτλ)κ την δευτερεύουσα αριστερά της. Ομως έχω πρόβλημα με τα wallpapers. Ξεκινάνε από την δεξιά οθόνη κ τελειώνουν στην αριστερή αλλά είναι τοποθετημένα σαν να έχω την δεύτερη οθόνη δεξιά της κύριας. Ξέρει κάποιος να μου πει πως να το διορθώσω αυτό (το wallpaper αναγκαστικά ξεκινάει από την κύρια οθόνη δεν γίνεται αλλιώς?)??? Ολα τα άλλα είναι μια χαρά όσον αφορά την διάταξη εκτός από αυτό. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλημέρα σε όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...