toxotis70 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Λοιπον, πηρα ενα wii πριν κανα χρονο, και καποιος καλος φιλος μου εκανε softmode για να παιζω αντιγραφα ασφαλειας. Τωρα λοιπον , επειδη δεν επαιζα αρκετα, ηθελα να το κανω δωρο στον ανηψιο μου, και χωρις να ειμαι σιγουρος τι επρεπε να κανω, εκανα format απο το ιδιο το wii ( νομιζω στα settings ) kai απο τοτε δεν κανει boot καν...!!! Εχω μεσα τη καρτα sd 256mb που μου ειχε δωσει ο φιλος μου οταν εκανε softmode (δεν ξερω ακριβως τι εκανε), αλλα δεν τη διαβαζει καθολου... Οταν κανω Boot απλα με βγαζει σε μια μαυρη οθονη με καποιες επιλογες , που στις περισσοτερες δεν γινεται τιποτα. Δεν υπαρχει τροπος , να ξαναπεραστει το επισημο λειτουργικο του ? (δεν με νοιζει για softmode κλπ). απλα να παιζει τα κανονικα παιχνιδια.
vdanasto Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Η οθόνη που λες, μήπως είναι το BootMii ή ο Priiloader;
toxotis70 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Mαλλον, δεν το εχω μπροστα μου τωρα...αλλα οτι και να επελεξα δεν εκανε κατι. Τι πρεπει να κανω ?
vdanasto Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καταρχήν ο χειρισμός γίνεται με τη χρήση Gamecube Controller ή με τη χρήση των κουμπιών πάνω στην κονσόλα, το Wiimote δεν λειτουργεί. Με το Power αλλάζεις επιλογή και με το Reset μπαίνεις στην τρέχουσα επιλογή. Αν δεν θέλεις να εμφανίζεται καθόλου το μενού αυτό και να μπαίνει κατευθείαν μέσα στο system menu, σβήσε τον φάκελο BootMii από την SD κάρτα. Μην φοβάσαι πάντως, από τη στιγμή που μπαίνει στο μενού αυτό (είτε αυτό είναι το BootMii, είτε είναι το Priiloader) είσαι ΟΚ, η κονσόλα σου δεν έχει τίποτα.
toxotis70 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μπορεσα και το χειριστηκα με τον δικο του kοντρολλερ... Μπηκα σε καποια απο τα μενου, αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι... Το κακο ειναι οτι εσβησα και την καρτα μνημης μαλλον... προσπαθωντας ν ακολουθησω καποιους οδηγους και τα εκανα σαλατα. Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση (δεν με ενδιαφερουν softmode klp).
toxotis70 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Mα αυτο ειναι το προβλημα , ακομη κι αν βγαλω τη καρτα, δεν μπαινει στο κεντρικο μενου... βγαινει στην μαυρη οθονη με καποιο loader !!!
gherudos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Από που είσαι; Αν βρίσκεσαι Ηράκλειο μπορώ να στο φτιάξω.
toxotis70 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Aθηνα ειμαι... εσυ Κρητη ή Νεο ηρακλειο ?
gherudos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Κρήτη, μπορείς να το στείλεις με ΕΛΤΑ, 6Ε θα σου πάρουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.