Προς το περιεχόμενο

Wii is DEAD... τι να κανω ?

toxotis70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, πηρα ενα wii πριν κανα χρονο, και καποιος καλος φιλος μου εκανε softmode για να παιζω αντιγραφα ασφαλειας.

Τωρα λοιπον , επειδη δεν επαιζα αρκετα, ηθελα να το κανω δωρο στον ανηψιο μου, και χωρις να ειμαι σιγουρος τι επρεπε να κανω, εκανα format απο το ιδιο το wii ( νομιζω στα settings ) kai απο τοτε δεν κανει boot καν...!!!

Εχω μεσα τη καρτα sd 256mb που μου ειχε δωσει ο φιλος μου οταν εκανε softmode (δεν ξερω ακριβως τι εκανε), αλλα δεν τη διαβαζει καθολου...

Οταν κανω Boot απλα με βγαζει σε μια μαυρη οθονη με καποιες επιλογες , που στις περισσοτερες δεν γινεται τιποτα.

Δεν υπαρχει τροπος , να ξαναπεραστει το επισημο λειτουργικο του ? (δεν με νοιζει για softmode κλπ).

απλα να παιζει τα κανονικα παιχνιδια.

Δημοσ.

Mαλλον, δεν το εχω μπροστα μου τωρα...αλλα οτι και να επελεξα δεν εκανε κατι.

Τι πρεπει να κανω ?

Δημοσ.

Καταρχήν ο χειρισμός γίνεται με τη χρήση Gamecube Controller ή με τη χρήση των κουμπιών πάνω στην κονσόλα, το Wiimote δεν λειτουργεί. Με το Power αλλάζεις επιλογή και με το Reset μπαίνεις στην τρέχουσα επιλογή. Αν δεν θέλεις να εμφανίζεται καθόλου το μενού αυτό και να μπαίνει κατευθείαν μέσα στο system menu, σβήσε τον φάκελο BootMii από την SD κάρτα. Μην φοβάσαι πάντως, από τη στιγμή που μπαίνει στο μενού αυτό (είτε αυτό είναι το BootMii, είτε είναι το Priiloader) είσαι ΟΚ, η κονσόλα σου δεν έχει τίποτα.

Δημοσ.

Μπορεσα και το χειριστηκα με τον δικο του kοντρολλερ...

Μπηκα σε καποια απο τα μενου, αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι...

Το κακο ειναι οτι εσβησα και την καρτα μνημης μαλλον... προσπαθωντας ν ακολουθησω καποιους οδηγους και τα εκανα σαλατα.

Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση (δεν με ενδιαφερουν softmode klp).

Δημοσ.

Mα αυτο ειναι το προβλημα , ακομη κι αν βγαλω τη καρτα, δεν μπαινει στο κεντρικο μενου... βγαινει στην μαυρη οθονη με καποιο loader !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...