sanji Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Παιδια κανενα καλο παιχνιδι για ps3 role playing adventure (σαν final fantasy καπως) κατα προτιμιση αλλα και αλλα να μου προτεινετε.Πιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο grand theft auto iv ή just cause 2
gherudos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Final Fantasy XIII Star Ocean 4 Αν και λίγο απογοητευτικό το 13 μετά από 20 ώρες παιχνιδιού γίνεται ωραίο.
dr_thodt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Mερικα παιχνιδια που αξιζουν την προσοχη και τα λεφτα σου. RPG: Demon's Souls, Fallout 3, Borderlands Action/Adventure: Uncharted 1/2, Tomb Raider: Underworld, Resident Evil 5 Fighting: Super Street Fighter IV, Tekken 6 FPS: Resistance: FoM, CoD: Modern Warfare 2, Call Of Juarez: Bound In Blood, Orange Box Racing: Burnout Paradise, DiRT 2, Wipeout HD Survival/Horror: Siren: Bloodcurse, Dead Space Sandbox/Open World: Red Dead Redemption, Yakuza 3 PSN games: PixelJunk Shooter Shatter Flower Mortal Kombat 2 Trine Super Stardust HD
soso75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Κάνε ένα check σε αυτά και ανάλογα τα γούστα σου μετά αποφασίζεις - Heavy Rain - Uncharted 2 - Demon's Souls - Red Dead Redemption (Open World Western) - The Saboteur (Open World WWII) - Soul Calibur IV
grouspen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 για rpg adventure final fantasy 13 και eternal sonata . πολύ καλά και τα δύο Uncharted 1 & 2 ( το 2 είναι αν όχι το καλύτερο παιχνίδι για κονσόλα που έχει βγει ποτέ στα τοπ 5 από όλες τις απόψεις γραφικά , στορυ, gameplay κτλ) Metal gear solid 4 (τιμή και δόξα στον Hideo Kojima για την παιχνιδάρα !!!!) Infamous (Με υπερδυνάμεις και είναι και free roam το παιχνίδι οποτε πας όπου γουστάρεις και κάνεις ότι θέλεις) ( Βγαίνει και 2ο μέσα στο 2011) God of war 3 (δν χρειάζεται να γράψω τπτ!!!!!!!1) απλά κορυφή God of war collection (remastered έκδοση του god of war 1+2 από το ps2 για το ps3 με HD γραφικά) Killzone 2 (fps με γραφικά από άλλο πλανήτη ) Red Dead REdemption (σαν gta αλλά στην άγρια δύση) Heavy rain
Tigran Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 PES 10???? WTF!!! Τα must: Uncharted (1 k 2), Killzone 2, GTA IV, Red Dead Redemption, Heavy Rain, Dragon Age(RPG), COD: MW2, Assassin's Creed (1 k 2), God Of War 3, Batman Arkham Asylum, Dead Space, Metal Gear Solid 4 Αρκετά Αξιόλογοι τίτλοι: Saboteur, Bayonetta, Darksiders, Resonance of Fate(RPG), Final Fantasy XIII(RPG), Fallout 3, Borderlands, Demon's Souls
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 για rpg adventure final fantasy 13 και eternal sonata . πολύ καλά και τα δύο Uncharted 1 & 2 ( το 2 είναι αν όχι το καλύτερο παιχνίδι για κονσόλα που έχει βγει ποτέ στα τοπ 5 από όλες τις απόψεις γραφικά , στορυ, gameplay κτλ) Metal gear solid 4 (τιμή και δόξα στον Hideo Kojima για την παιχνιδάρα !!!!) Infamous (Με υπερδυνάμεις και είναι και free roam το παιχνίδι οποτε πας όπου γουστάρεις και κάνεις ότι θέλεις) ( Βγαίνει και 2ο μέσα στο 2011) God of war 3 (δν χρειάζεται να γράψω τπτ!!!!!!!1) απλά κορυφή God of war collection (remastered έκδοση του god of war 1+2 από το ps2 για το ps3 με HD γραφικά) Killzone 2 (fps με γραφικά από άλλο πλανήτη ) Red Dead REdemption (σαν gta αλλά στην άγρια δύση) Heavy rain παιζεις uncharted2 αν δεν εχεις παιξει το1;
skanjos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 βασικά ακόμα κανείς δεν εχει αναφέρει το valkyria chronicles το οποίο είναι το καλύτερο srpg της γενιάς και πιστέυω ταιριάζει στα γούστα σου. και θα το βρείς πολύ φθηνό ,16ε καινούριο απο αγγλία cheers!!
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 παιζεις uncharted2 αν δεν εχεις παιξει το1; Ναι. Αλλα μιας και το βρίσκεις πλέον πολύ φθηνά το 1 και είναι και αξιολογότατο παιχνίδι καλύτερα να ξεκινήσεις με αυτό ώστε να έχει και μια λογική σειρά. Σεναριακά δεν θα χάσεις τίποτα ιδιαίτερο, αλλα δεν σε χαλάει να καταλαβαίνεις ποιός είναι τι... ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ το Uncharted 2... Ax...
gherudos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Να δώ πότε θα σε παίξω κανένα multi στο unscharted 2. Απλά τα σπάει!
grouspen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Ναι μπορείς να παίξεις το 2 χωρίς το 1 . άπλα αν παίξεις το κ το 1 κ το με σειρά θα έχεις ξέρεις τι συμβαίνει με τους χαρακτήρες κτλ. πχ εγώ δν είχα παίξει god of war 1 & 2 και μου έκαναν δώρο το 3. πήγα αγόρασα το god of war collection π έχει 1&2 μέσα και τα πλάκωσα με τη σειρά. Πάρε uncharted 1 & 2 φίλε και θα με θυμηθείς
sanji Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Εχω παιξει και τα δυο uncharted και τερματισει.Πηρα το gta iv αλλα δεν μου αρεσει και τοσο και μαλλον θα παω να παρω το star ocean που λεει ο gherudos τα Final fantasy δεν μου αρεσουν και τοσο απο οσο τα θυμαμαι και απο το ps2 περισσοτερο μου αρεσε το kingdom hearts που νομιζω βασιζοταν στο FF αλλα ημουν πιο μικρος τοτε.Κατι αλλο σαν το uncharted υπαρχει αλλα οχι με zombie και μ******ς.Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες και ξερει κανεις ποτε βγαινει το pro11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.