Προς το περιεχόμενο

Απεξάρτηση από iPhone

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.

Ο καιρός σήμερα θα είναι καλός και η κίνηση σε Αθήνα, Θεσαλονίκη και Πάτρα θα είναι καλή στους κεντρικούς δρόμους. Το χρηματιστήριο θα έχει μικρή άνοδο.

Αυτόματη αποστολή καθημερινής πρόβλεψης από ΝΟΚΙΑ 3310 χωρίς καν κάποιο app

Δημοσ.
Καλά όταν είπα και εγώ για gadget εννοούσα περισσότερο υπολογιστές... ακόμα και στο software. Κάθε μια ώρα έλεγχο για να δούμε νέες αναβαθμίσεις :Ρ

Φίλε φάση είναι, θα περάσει... το πολύ σε 2-3 μήνες... Το θέμα είναι να κρατηθείς και να μην ξοδέψεις τα άπειρα μέχρι να περάσει...

Από κάποιο σημείο τα απομυθοποιείς και είσαι ΟΚ...

Με κίνδυνο να ξυπνήσω άλλο εθισμό:

Μπορείς επίσης αντί για μεθαδόνη, να ψωνίζεις μικροπ@π@ρίτσες από site όπως ebay-dealxtreeme. Δίνεις ελάχιστα ποσά (αν και στο σύνολο βγαίνει σεβαστό ποσό), γεμίζεις γκατζετάκια, βλέπεις οτι απο κάποιο σημείο και μετά τα έχεις όλα και όχι χρόνο να τα ευχαριστηθείς, ξενερώνεις που μένεις σπίτι όλη μέρα και στο τέλος μετά από κανά 5 μηνο ξεκολλάς...

Μην με ρωτάτε από που ξέρω περίπου τις χρονικές περιόδους και τις διαδοχικές φάσεις αυτής της "ασθένειας"... :lol::lol::lol: Ήμουνα terminal case (όχι με iphone αλλά με υπολογιστές και απειρα γκατζετάκια) αλλά τελικά επανήλθα!!! (που λέει ο λόγος... απλά εκλογικεύτηκα λιγάκι παραπάνω...όπως είπα terminal case... έχω 6 pc στο δωμάτιο και Parts για άλλα 10...)

Δημοσ.

Η γυναίκα μπορεί να βοηθήσει, μπορεί και όχι...

Σε πολλές περιπτώσεις είναι απλά ένα αναγκαστικό (ευχάριστο ωστότο!) διάλειμα από το ατέρμονο κάψιμο που φαίνεται να είναι η ζωή σου!!!:lol::lol::lol:

Στις πιο βαριές περιπτώσεις υποχρέωση... αλλά εκεί όντως χρειάζεται γιατρός... ή άλλη γυναίκα...

Δημοσ.
Θα φανώ κυνικός αλλά γυναίκα θες :-D

Ξαναειπώθηκε. Έχω, και είναι ωραία και περνάμε και καλά.

Έλεος αυτό το κόλλημα πως όποιος είναι εδωμέσα και ασχολείται με gadgetakia και linux να πρέπει να είναι ένα τυπάκι σε υπόγειο που τρώει όλη μέρα πίτσες δεν βλέπει το φως της μέρα και να έχει 1.5TB τσόντες.

Μπορείς επίσης αντί για μεθαδόνη, να ψωνίζεις μικροπ@π@ρίτσες από site όπως ebay-dealxtreeme. Δίνεις ελάχιστα ποσά (αν και στο σύνολο βγαίνει σεβαστό ποσό), γεμίζεις γκατζετάκια, βλέπεις οτι απο κάποιο σημείο και μετά τα έχεις όλα και όχι χρόνο να τα ευχαριστηθείς, ξενερώνεις που μένεις σπίτι όλη μέρα και στο τέλος μετά από κανά 5 μηνο ξεκολλάς...

Αυτό προφανώς το κάνω.... :)

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, όντως. Που κολλάνε οι γκόμενες με τα gadgets; Άμα κάποιος θέλει, τα συνδυάζει όλα. Άσε που οι γκόμενες είναι ακόμα μεγαλύτερη εξάρτηση...

Από εκεί και πέρα, 600€ είναι πάρα πολλά λεφτά. Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να δεις τι σου λείπει και θα γούσταρες να έχεις και να αρχίζεις να μαζεύεις λεφτά για αυτό. Θέσε έναν μακροπρόθεσμο στόχο στον εαυτό σου για κάτι σημαντικό(αμάξι, σπίτι, οικογένεια κτλ.) και θα δεις ότι θα αλλάξεις κατευθείαν νοοτροπία.

Βέβαια αν το φυσάς το χρήμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απεξαρτητοποιηθείς.

Δημοσ.

οντως, οπως λενε, να εχεις Iphone φενεται να ειναι woman catcher. Οταν μου χαλασε το Iphone και αναγκαστηκα χρησιμοποιουσα ενα προσφατο νοκια ....ντρεπομουν που το εβγαζα για να παρω νουμερο. ΔΕΝ ξανα γυρναω στα αλλα...τελος.

Δημοσ.

εσύ από πάνω :-D μ΄αρέσει η υπογραφή σου ;)

παιδιά αυτά που γράφετε εδώ είστε σίγουροι ότι είναι ενδείξεις εξάρτησης από τα γκάτζετ και όχι απ΄το ίντερνετ? πώς τα ξεχωρίζετε?

με άλλα λόγια αν σας χάριζαν το άι-φον χωρίς να έχετε σύνδεση με δίκτυο, θα εξακολουθούσατε να το βλέπατε με το ίδιο δέος?

απλή απορία :whistle:

Δημοσ.

Η πλάκα είναι πως μετά το 4 θα τρέξεις να πάρεις το 5 και μετά το 6. Όταν ανακοινωθεί η κατασκευή του 5, το 4 θα σου φαίνεται πλέον παλιατζούρα, θα αναρωτιέσαι πως σκατά το ανεχόσουν τόσο καιρό.

Δεν είσαι απλός γκατζετάκιας. Έχεις πέσει στην παγίδα του marketing που προωθεί το iphone σαν προιόν lifestyle. Εν ολίγοις το iphone είναι για σένα ότι είναι μια σινιέ μπλούζα που αναγράφει τη μάρκα με τεράστια γράμματα μπρος και πίσω.

Δημοσ.

παιδιά για ενημέρωση σας το παλικάρι απεξαρτήθηκε επιτυχώς και αποκαταστήθηκε πλήρως.

Αγόρασε ΗΤC Desire (android) :-D:lol:

@jastonas, ενημέρωσε τον κόσμο τους ανοίγεις το θέμα, και τους έχεις στην αγωνία :-D

Δημοσ.
Δεν είσαι απλός γκατζετάκιας. Έχεις πέσει στην παγίδα του marketing που προωθεί το iphone σαν προιόν lifestyle. Εν ολίγοις το iphone είναι για σένα ότι είναι μια σινιέ μπλούζα που αναγράφει τη μάρκα με τεράστια γράμματα μπρος και πίσω.

Αυτό ήταν το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα. Αλλά έχει τόσο γαμάτο marketing η apple που στην ελλάδα χωρίς καν διαφημίσεις το θέλουμε όλοι σαν τρελοί! Κρίμα...

παιδιά για ενημέρωση σας το παλικάρι απεξαρτήθηκε επιτυχώς και αποκαταστήθηκε πλήρως.

Αγόρασε ΗΤC Desire (android) :-D:lol:

@jastonas, ενημέρωσε τον κόσμο τους ανοίγεις το θέμα, και τους έχεις στην αγωνία :-D

Ανακάλυψα τα HTC και ηρέμησα. Δεν λέω ότι εδώ δεν είμαστε θύματα του marketing, αλλά σίγουρα σε μικρότερο βαθμό. Και εδώ... έχεις επιλογή! Πολλές συσκευές, πολλά λειτουργικά!

/me likes

Δημοσ.

εγώ πάντως το i-phone το είχα για ένα διάστημα (μερικούς μήνες), δε μπορώ να πω ότι τρελλάθηκα κιόλα ... ίσως να μήν είμαι και το άτομο που τρελλαίνεται μ΄αυτά, απλά μ΄αρέσει να παρακολουθώ την τεχνολογία για να κάνω αυτό που θέλω τη στιγμή που το θέλω :-) όταν το έχασα δεν τα έβαψα και μαύρα, και ούτε και θα πάρω το επόμενο ... πήρα ένα με android για να μπορώ να συγκρίνω κιόλα, στα λίγα πράγματα που ξέρω, τί με βολεύει περισσότερο.

το βιντεάκι όμως στο youtube επικό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...