Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ίσως με κοροϊδέψετε, αλλά κάνω ποστ γιατί προσπαθώ να απεξαρτηθώ από το κινητό μου. Είχα 2g, για λίγο 3gs και τώρα δεν έχω τίποτα. Ή επιστρέφω σε 2g ή σε κάποιο παλιό ericsson. Θέλω να πάρω το 4. Όπως πολύς κόσμος το θέλω σαν τρελός αλλά δεν ξέρω γιατί. Δεν θα τραβάω βιντεάκια γιατί έχω κανονική καλή κάμερα. mp3 player πάλι δεν μου χρειάζεται. Βιντεο κλήσεις... άχρηστες για μένα.Είμαι κολλημένος με την τεχνολογία όμως και την κάθε βλακεία που βγαίνει. Έχω 2 μήνες μέχρι να βγει το 4 και τόσο χρόνο μου δίνω να απεξαρτοποιηθώ. Έχετε κάποια συμβουλή; Ίσως κάποιο άλλο κινητό που να κάνει παρόμοια πράγματα ; Αυτό που νομίζει ότι είναι αναντικατάστατο και ο μόνος σοβαρός και πραγματικός λόγος που μου άρεσε τόσο το iPhone είναι η ευκολία του browsing του σε σελίδες στο ίντερνετ, δυνατότητα youtube/ msn /skype... Τα άλλα κινητά δεν τα κάνουν αυτά...; Ολο αυτο που περιγραφεις ειναι εξαρτηση στα gadgets. Οι περισσοτεροι εδω την εχουμε ως εναν βαθμο Απλα καποιοι την εχουν στα κινητα γενικα, καποιοι στα κινητα ειδικα. Εγω πχ εχω το HD2 και το ψηνω για το Dell Streak. Aντικειμενικος λογος? Κανενας... ΠΑρεμπιπτοντως σορυ αλλα μολις διαβασα την περιγραφη μου ηρθε αυτο στο μυαλο :lol: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3452479&postcount=6990
Jastonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μια χαρά κοπέλα έχω βρει.. το θέμα είναι πως σκέφτομαι να την ανταλλάξω με το iphone :Ρ Νιώθω ότι υπάρχει ένας τρόπος να ξεκολλήσω από το iphone. ANDROID. Το έπαθα με το Ubuntu και δεν ακούμπησα ξανά windows, ελπίζω να γίνει και τώρα. Ψάχνω την αγορά για τα HTC τώρα.. ---------- Προσθήκη στις 19:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:02 ---------- μολις διαβασα την περιγραφη μου ηρθε αυτο στο μυαλο :lol:http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3452479&postcount=6990 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΧΑΧΑΧΑ είναι τόσο αλήθεια...
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 εισαι και μακρυα...ο κολλητος μου ειναι ψυχολογος... Σιγουρα θα σε βοηθουσε,αλλα επειδη ειναι γκατζετακιας,ισως σου παιρνε το i phone :lol: αντι για χρηματα!
Freakster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 H λύση φίλε μου είναι μια ... Βρες γκομενα ! (θα σε βοηθήσει να το ξεπερασεις το iPhone) εσύ πως το ξεπέρασες αλήθεια; Αυτή η είδηση έχει ήδη διεψευθει. Μάλιστα κάποιος εστηλε μυνημα σε site ότι το έχει και αυτός αυτο το κινητό και δεν προκειτε παρά για ένα απο τα 10δες μαϊμού κινεζικά iPhone.. Καλά κουτόχορτο τρώτε; Είναι ποτέ δυνατόν η super μυστηκοπαθης apple να χάσει πρωτότυπο κινητό; αχααχα.. + Έχω διαβάσει και τη συνέχεια. Το παραμύθι δε μου αρέσει γιατί δεν έχει δράκο ! Να συμφωνήσω ότι έγινε ποιο σοβαρή η φήμη , αλλά άμα αυτο είναι το νεο iPhone χανω ότι θέλετε.. Όπως γράφουν και αλοι άμα το είχαν στα αλήθεια δε θα βγάζανε ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων κλπ. Συνήθως η αλήθεια είναι το προφανές. Το site που έβγαλε την είδηση ήθελε μεγαλύτερη δημοσιότητα=περισσοτερες διαφημίσεις=περισσότερα κέρδη. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς αυτο; Επίσης πως γίνεται το νεο iPhone να είναι ολοιδιο με επιβεβαιωμενα υπαρκτό κλωνο μαϊμού; Λέτε να άρεσε η μαϊμού τόσο πολύ στην apple ώστε αποφάσισε να αντιγράψει το design και μάλιστα 100% χωρίς να κάνει καμία αλλαγή; + Τον κόβω και εγω άμα βγει έτσι. Και επειδή τον έχω και μεγαλύτερο , θα είναι και μεγαλύτερη θυσία. Κανε με και μένα add. Και δεν αμφιβαλω ότι μπορεί όντως να το 'ξέχασε' η apple , αλλά το τελικό προϊόν δε θα βγει έτσι. αδερφέ topic starter, πάρε ενα ωραίο κινητάκι που να κάνει τα βασικά, καλά όμως, και μη συχνάζεις σε gizmodo/engadget κτλ ;-)
johnny21a Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Και σε Android να πας τωρα που εχουν βγει πληροφοριες για την εκδοση 3 η οποια θα μπαινει μονο στα high end τηλεφωνα και θα κυκλοφορησει τελος του χρονου(και θα κανει το ios να μοιαζει αρχαιο, που ηδη το παταει κατω δηλαδη αλλα αυτα ειναι για αλλο thread) παλι θα ψαχνεσαι να αλλαξεις...
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Περαν του αστειου της υποθεσης τωρα... Χρειαζομαστε πραγματικα αυτα τα κινητα? εγω προσωπικα οταν αγοραζα καποιο hi end κινητο,ασχολιομουν μαζι του κανα μηνα και μετα το παρατουσα. Στο τελος μονο σμσ και τηλ,δηλ τα βασικα. Ετσι πηγε απατο το R380,το P800,το Ρ990i που χω τωρα. Ας μη μιλησω για motorola startac,nokia 8210,panasonic GD90,T28 κτλ κτλ κτλ... Τοσα χρονια πεταξα πολλα χρηματα,και εντελει δεν αξιζε το κοπο. Οποτε τωρα ή θα αλλαξω οθονη στο Ρ990ι που με συντροφευει 3 χρονια ή θα παρω κανα Xperia mini που ναι φθηνο για τα δεδομενα...
oldnew Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 εσύ πως το ξεπέρασες αλήθεια; Δεν το ξεπέρασαν ούτε εγω και κοντευω να μείνω με το ...iPhone στο χέρι. Στο μέλλον μαλλον με βλέπω για android όμως. Και ο φίλος τον βλέπω να βάζει νεο post "Βοηθηστε με να απεξαρτηθω απο το android phone" Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Jastonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Περαν του αστειου της υποθεσης τωρα... Χρειαζομαστε πραγματικα αυτα τα κινητα? εγω προσωπικα οταν αγοραζα καποιο hi end κινητο,ασχολιομουν μαζι του κανα μηνα και μετα το παρατουσα. Στο τελος μονο σμσ και τηλ,δηλ τα βασικα. Για αυτό ξεκίνησα αυτό το thread... Απλά δεν μπορείς να πεις ότι παίρνεις κινητό για να παίρνεις τηλέφωνα. Παίρνεις για να παίζεις και να δουλεύεις λιγότερο... Και σε Android να πας τωρα που εχουν βγει πληροφοριες για την εκδοση 3 η οποια θα μπαινει μονο στα high end τηλεφωνα και θα κυκλοφορησει τελος του χρονου(και θα κανει το ios να μοιαζει αρχαιο, που ηδη το παταει κατω δηλαδη αλλα αυτα ειναι για αλλο thread) παλι θα ψαχνεσαι να αλλαξεις... Με βλέπω να κολλάω με android... είναι και open source και είμαι ήδη υπερ του προκατειλημένος. Σκέφτομαι HTC Desire / Galaxy S
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Για αυτό ξεκίνησα αυτό το thread...Απλά δεν μπορείς να πεις ότι παίρνεις κινητό για να παίρνεις τηλέφωνα. Παίρνεις για να παίζεις και να δουλεύεις λιγότερο... δεν δοκιμαζεις να ασχοληθεις με τπτ αλλο? Εγω αγορασα αυτ/το να κινουμαι και κατεληξα να το κανω σχεδον αγωνιστικο:lol:
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τί νόημα θα είχε να πας από iphone σε android; Το πρόβλημά σου είναι να απεξαρτηθείς από το iphone συγκεκριμένα ή γενικά από τα ακριβά gadgets; Φαντάζομαι το δεύτερο. Μια λύση πάντως είναι αυτή που αναφέρθηκε: τα λεφτά που θα έδινες στο τηλέφωνο να τα ξοδέψεις για κάτι άλλο, με το οποίο όμως δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις και να πάθεις εξάρτηση. Π.χ. πήγαινε ένα ταξίδι. Αν το κάνεις αυτό μετά δεν θα έχεις έτσι κι αλλιώς λεφτά για iphone και θα σου περάσει κάποια στιγμή και η επιθυμία. Το έχω παρατηρήσει και στον εαυτό μου - αν περάσει ένα κρίσιμο διάστημα κατά το οποίο η επιθυμία είναι έντονη, μετά το ξεπερνάω και αποφεύγω την περιττή αγορά. Βέβαια εγώ από την άλλη ποτέ δεν υπήρξα γκατζετάκιας (έχω το ίδιο τηλέφωνο και υπολογιστή τα τελευταία 4 χρόνια) οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς. Πάντως για όσους έχετε παρόμοιο πρόβλημα, να ενημερώσω πως είμαι πρόθυμος να ανταλλάξω το ωραιότατο Sony Ericcsson Κ750i μου, αγορασμένο προ τετραετίας αλλά σε άψογη κατάσταση, με iphone (άντε και με ipad αν επιμείνετε πολύ). Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα ασχολείστε μαζί του μόνο όταν τηλεφωνείτε και ποτέ για παιχνίδια, browsing και λοιπές χαζομάρες
Jastonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Πάντως για όσους έχετε παρόμοιο πρόβλημα, να ενημερώσω πως είμαι πρόθυμος να ανταλλάξω το ωραιότατο Sony Ericcsson Κ750i μου, αγορασμένο προ τετραετίας αλλά σε άψογη κατάσταση, με iphone (άντε και με ipad αν επιμείνετε πολύ) Κάπως έτσι πέφτεις στον βούρκο....
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Κάπως έτσι πέφτεις στον βούρκο.... Για να δεις τί θυσίες κάνω για να σας βοηθήσω... σοβαρά πάντως, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτά τα πράγματα, γι' αυτό και έγραψα πριν ότι μιλάω εκ του ασφαλούς. Πιστεύω δηλαδή πως αν ήταν θα το είχα πάθει και με τους υπολογιστές και τις συνεχόμενες και ανούσιες αναβαθμίσεις (έχω έναν ξάδερφο που την έχει πατήσει έτσι, παρόλο που δεν έχει προφανή λόγο ούτε και είναι συστηματικός gamer). Νομίζω πως είναι και θέμα νοοτροπίας. Εσύ π.χ. ανέφερες κάπου αν θυμάμαι καλά ότι από τα 10 σου είχες συνηθίσει να αποκτάς κάθε νέο γκάτζετ που έβγαινε. Εγώ αν κάτι δεν μου χρειάζεται οπωσδήποτε δεν πρόκειται να το αγοράσω μόνο και μόνο γιατί τυχαίνει να είναι στην επικαιρότητα.
oldnew Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μη του το δώσεις το iPhone! Σου έχω καλύτερη προσφορά. Δωστω εμένα τσάμπα , γιατί εσένα σε βλέπω να κόλας και με το αρχαίο k750 και να παίζεις games σε java! (Θα έγραφα και τίποτα άλλο, αλλά δε νομίζω να υπάρχει τίποτα άλλο να κανείς με αυτο.) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Jastonas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Καλά όταν είπα και εγώ για gadget εννοούσα περισσότερο υπολογιστές... ακόμα και στο software. Κάθε μια ώρα έλεγχο για να δούμε νέες αναβαθμίσεις :Ρ
Members gsarig Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μη του το δώσεις το iPhone! Σου έχω καλύτερη προσφορά. Δωστω εμένα τσάμπα , γιατί εσένα σε βλέπω να κόλας και με το αρχαίο k750 και να παίζεις games σε java! (Θα έγραφα και τίποτα άλλο, αλλά δε νομίζω να υπάρχει τίποτα άλλο να κανείς με αυτο.) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Κρύβε λόγια εσύ - θα μου χαλάσεις τη συναλλαγή... μην αποκαλύπτεις τα κρυφά χαρίσματα του Κ750 Αποστολή από Sony Ericsson K750i με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.