Jastonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ίσως με κοροϊδέψετε, αλλά κάνω ποστ γιατί προσπαθώ να απεξαρτηθώ από το κινητό μου. Είχα 2g, για λίγο 3gs και τώρα δεν έχω τίποτα. Ή επιστρέφω σε 2g ή σε κάποιο παλιό ericsson. Θέλω να πάρω το 4. Όπως πολύς κόσμος το θέλω σαν τρελός αλλά δεν ξέρω γιατί. Δεν θα τραβάω βιντεάκια γιατί έχω κανονική καλή κάμερα. mp3 player πάλι δεν μου χρειάζεται. Βιντεο κλήσεις... άχρηστες για μένα. Είμαι κολλημένος με την τεχνολογία όμως και την κάθε βλακεία που βγαίνει. Έχω 2 μήνες μέχρι να βγει το 4 και τόσο χρόνο μου δίνω να απεξαρτοποιηθώ. Έχετε κάποια συμβουλή; Ίσως κάποιο άλλο κινητό που να κάνει παρόμοια πράγματα ; Αυτό που νομίζει ότι είναι αναντικατάστατο και ο μόνος σοβαρός και πραγματικός λόγος που μου άρεσε τόσο το iPhone είναι η ευκολία του browsing του σε σελίδες στο ίντερνετ, δυνατότητα youtube/ msn /skype... Τα άλλα κινητά δεν τα κάνουν αυτά...;
damastes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 τα κάνουν και με τα παραπάνω, κοίτα και το ΗTC Desire με android 2.1 και σύντομα και με 2.2 διάβασε και το θέμα iPhone 4 vs ANDROID Ελλαδα ομως ίσως σε βοηθήσει.
vasilis_val Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν κρατηθηκα σταυρωστε με!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Str Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ναι ρε παλικάρι... νιώσε λίγο, για όνομα του θεού! προβλήματα που κουβαλάει ο κόσμος! πανε στο πιο ακριβό android, ξέρω γω...
vasilis_val Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αυτο εδω τα σπαει, και εχει και σημα καμπανα
Jastonas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το έλεος που το βλέπεται; Ότι έχουμε οικονομικές κρίσεις, ο κόσμος δεν έχει δουλειά παρόλα αυτά κάθεται και ξοδεύει χρήματα σε ένα κάρο άσκοπα (!#$#$@ πράγματα. Όταν έχεις μάθει από τα 10 σου να παίρνεις (δυστυχώς) το κάθε νέο gadgetaki που βγαίνει ίσως αποκτάς πρόβλημα. Το βλέπω πολύ στον κόσμο και τώρα το νιώθω και σε μένα και για να το αποτρέψω ζητάω βοήθεια
vasilis_val Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Φιλε μου πηγαινε για περπατημα στον Φλοισβο και θα σου περασει, δεν χρειαζεσαι βοηθεια.
vasilisga Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ολα ειναι μεσα στο μικρο μυαλουδακι του καθενος...
dp@pa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το έλεος που το βλέπεται; Ότι έχουμε οικονομικές κρίσεις, ο κόσμος δεν έχει δουλειά παρόλα αυτά κάθεται και ξοδεύει χρήματα σε ένα κάρο άσκοπα (!#$#$@ πράγματα.Όταν έχεις μάθει από τα 10 σου να παίρνεις (δυστυχώς) το κάθε νέο gadgetaki που βγαίνει ίσως αποκτάς πρόβλημα. Το βλέπω πολύ στον κόσμο και τώρα το νιώθω και σε μένα και για να το αποτρέψω ζητάω βοήθεια δεν εισαι ο μονος, ελα μου ντε, που αγορασα το ipad, απο αμερικη, 520 ευρω, ολα μαζι, τελεια αγορα να σου πω την αληθεια...αλλα φτανω στο σημειο να θελω να το πουλησω τωρα, αφου η τιμες ειναι πολυ ψηλες τωρα...μηπως το παρω το ρημαδη το 4 που περιμενω εδω και 2 χρονια. ειχα το πρωτο Iphone, και μετα σειρα ειχε το 3G, και τωρα θελω το 4G και ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ . Και εγω απο τους πρωτους παντα θελω να ειμαι, αλλα αυτην την φορα, οντως εχουμε κριση, που δεν περιμενα ποτε...και καμια σχεση με περυση. Σο, ενα θα σου πω, περιμενε να το φερουν ελλαδα, η πουλα κατι αλλο απο gadgets μαζεψε τα λεφτα, και σκαστα! επειδη σε νιωθω, ξερω και τον πονο σου. ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΩ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ Η ΜΕΡΕΣ! ..για να φανταστεις, ελεγα δεν θα παρω το IPAD, δεν θα το παρω ελεγα μεχρι που εγινε το Launch. Με το που εγινε το launch, εγινε και η παραγγελια ..lol
oldnew Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 H λύση φίλε μου είναι μια ... Βρες γκομενα ! (θα σε βοηθήσει να το ξεπερασεις το iPhone) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
epivitor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 H λύση φίλε μου είναι μια ... Βρες γκομενα ! (θα σε βοηθήσει να το ξεπερασεις το iPhone) Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ακριβως αυτο.
Aztec Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μα οι γκόμενες δεν είπαμε ότι προτιμάνε τους άντρες με iPhone ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.