Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ειχα παρει εναν φιλο μου τηλεφωνο(απο το σταθερο μου) στο κινητο του και μετα απο οτι ειδα (μιαμιση ωρα μετα) δν ειχα κλεισει το τηλεφωνο παιζει να εχω χρεωθει την μιαμιση ωρα που το ειχα αφησει ανοιχτο το τηλεφωνο?
cyber_katsarida Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καλά ο φίλος σου δεν το έκλεισε; λογικό δεν είναι να χρεωθείς; το πόσο είναι άλλο θέμα ανάλογα το πακέτο που έχεις. μου έχει συμβεί παρόμοιο πάντως. με πέρνουν τηλέφωνο στο σταθερό, τελειώνουμε τη συνομιλία και δεν το κλείνουν. το κατάλαβα όταν μετά από λίγο σηκωνω το τηλέφωνο να κάνω μια κλήση και άκουγα φωνές μέσα. και δεν μπορούσα να ειδοποιήσω να το κλείσουν
anger Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Νομίζω οτί όταν πάρεις σε κινητό χρεώνεσαι την ώρα που μιλάς,άν κλείσει ο άλλος το κινητό κλείνει ουσιαστικά και η γραμμή οπότε και η χρέωση.Απλά το σταθερό το είχες αφήσει ανοιχτό και δέ θα μπορόυσε καποιος να σε καλέσει.Αυτό συμβαίνει όπως είπε ο φίλος παραπάνω όταν καλέσεις σε σταθερό απο σταθερό και δέ το κλείσεις.
Vintage Jewel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καλά ο φίλος σου δεν το έκλεισε;λογικό δεν είναι να χρεωθείς; το πόσο είναι άλλο θέμα ανάλογα το πακέτο που έχεις. μου έχει συμβεί παρόμοιο πάντως. με πέρνουν τηλέφωνο στο σταθερό, τελειώνουμε τη συνομιλία και δεν το κλείνουν. το κατάλαβα όταν μετά από λίγο σηκωνω το τηλέφωνο να κάνω μια κλήση και άκουγα φωνές μέσα. και δεν μπορούσα να ειδοποιήσω να το κλείσουν o φιλος μου το εκλεισε ναι οποτε χρεωθηκα η οχι? πως γνεται να χρεωθω αφου ειχε κλεισει το κινητο αυτος?
disqualified Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 99% δεν εχει υπαρξει χρεωση εκτος και αν ειχε και αυτος ανοιχτη τη συνδεση μενα. Αν θυμαμαι καλα και σε σταθερο απο σταθερο αν εσυ που εχεις παρει αφησεις ανοιχτη τη γραμμη ενω ο αλλος κατεβασει το ακουστικο μετα απο λιγο πεφτει η γραμμη μονη της
marina36 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εαν ο φίλος σου το έκλεισε δεν χρεώθηκες 100%. Εχει κλείσει η γραμμή άρα και η χρέωση. Απλώς δεν είχες κλέισει το ακουστκό και φαινόταν πως μιλούσες σε αυτούς που σε καλούσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.