Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Σύνθεση PC

Renitec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Για τι χρηση προορίζεται?

2)Ποια οθόνη έχεις αν η χρηση προοριζεται για gaming

3)Μητρική που υποστηρίζει crossfire και καρτα γραφικών 5570 κατι δεν μου κάθεται καλα

4)Διαθεσιμο budget

5)Αν θελεις τα προϊοντα αποκλειστικά απο ένα κατάστημα ή αν δεν εχεις προβλημα να τα συγκεντρωσεις απο διαφορα eshops(με το σκεπτικό οτι ακριβώς τα ιδια προϊοντα μπορεις να τα βρεις σε πολυ καλύτερη τιμή συγκριτικά με το πλαισιο παραδειγματος χαριν)

6)Σε ενδιαφέρει η προοπτικη του o/c?

Δημοσ.
Χρήση: Convert Movies to DVD, Internet, Virtualization, Office, (και ίσως ξεκινήσω να ασχοληθώ λίγο με παιχνίδια).

το θες αναγκαστικά απο πλαίσιο?

Δημοσ.

Οθόνη ΘΑ χρησιμοποιήσω 32'' HD

Χρήματα 1.000 - 1.250 € θέλω να διαθέσω

Προτιμώ αγορά από ένα κατάστημα, λόγο τρόπου πληρωμής.

Δημοσ.

και εμενα 5570 δεν μου καθετε καλα....ισως μια αλλη μητρικη και οχι απο πλαισιο γιατι ειναι λιγο ακριβα καποια πραματα....αμα παρεις πιο φθηνη μητρικη παιρνεις καλητερη καρτα...(αν αυτο ειναι το budget σου)

edit:με προλαβες τωρα ειδα οτι θες μονο απο πλαισιο...

Δημοσ.

Για Overclocking δεν ξέρω αν σίγουρα παίξω. Όπως επίσης δεν καίγομαι για φοβερή κάρτα γραφικών γιατί δεν ασχολούμε (μέχρι στιγμής) με παιχνίδια. Με ενδιαφέρει μόνο έξοδο HD να έχει.

Δημοσ.
Για Overclocking δεν ξέρω αν σίγουρα παίξω. Όπως επίσης δεν καίγομαι για φοβερή κάρτα γραφικών γιατί δεν ασχολούμε (μέχρι στιγμής) με παιχνίδια. Με ενδιαφέρει μόνο έξοδο HD να έχει.

H παράμετρος o/c καθορίζει καποιες παραμέτρους οπως cpu cooler,μνήμες.Παντως ο 1055Τ που διάλεξες ανεβαίνει εύκολα ενω παραμένει δροσερός

Τωρα σχετικά με τα παιχνίδια εφοσον δεν είσαι και φανατικός οπαδος του gaming παρε τουλαχιστον μια 5770 η οποια είναι αξιόλογη κάρτα για εναν μεσο gamer σε περίπτωση που σου έρθει η όρεξη....

Επισης η 890FX είναι μια μητρική που δεν προορίζεται για τις ανάγκες σου...

P.s:παρεπιμπτόντως εκει στο πλαισιο εχουν ξεφύγει σε τιμές!(190€ η 5770,135€ η asrock 880G.... )

Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη Μητρική την επέλεξα για δύο λόγους: Μέχρι τώρα M/B της Asus που είχα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, οπότε δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρεία. Και επίσης η συγκεκριμένη Μητρική απευθύνεται στους λάτρεις του Overclocking, οπότε ίσως να πειραματιστώ σε αυτό ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...