tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Έχω εκ των έσω πληροφορίες ότι θα είναι 8. Mac OS X 10.7 - Garfild :lol: btw γραφεται Garfield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 κατι σε lion δεν εχει βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Λέτε να ήρθε η ώρα του λιονταριού;Θα πρέπει να είναι κάτι φαντασμαγορικό. Έγω πάντως ψηφίζω Garfield.Τον πάω πολύ αυτόν τον γάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 αν το πάμε έτσι και Panther δεν υπάρχει κοιτα στο πρωτο post...λεει panther... lol ναι ρε συ εννοώ panther δεν υπάρχει σαν ζώο.. η λέξη αναφέρεται σε λεοπάρδαλη η ιαγουάριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το Garfield θα είναι registered trademark! Iσως απλά το πούνε pussy cat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 :lol: btw γραφεται Garfield σωστά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 lol ναι ρε συ εννοώ panther δεν υπάρχει σαν ζώο.. η λέξη αναφέρεται σε λεοπάρδαλη η ιαγουάριο... α οκ τοτε να το πουνε...melanistic leopard ???? δεν ειναι καθολου πιασαρικο δεν συμφωνεις..? ο κοσμος το εβγαλε το panther και ο κοσμος αυτο ξερει ως συνωνυμο του μαυρου ιαγουαρου η λεοπαρδαλης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 απλά επειδή έχω τρέλα με τα συγκεκριμένα ζώα και προφανώς και κάποιος απο την apple, το ανέφερα.. έτσι και αλλιώς για πλάκα το είπα πάντως το black leopard σαν όνομα μου αρέσει και είναι και accurate.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 απλά επειδή έχω τρέλα με τα συγκεκριμένα ζώα και προφανώς και κάποιος απο την apple, το ανέφερα.. έτσι και αλλιώς για πλάκα το είπα πάντως το black leopard σαν όνομα μου αρέσει και είναι και accurate.. ooook και το black leopard ειναι μια χαρα, αν βεβαια συνεχισει με τις λεοπαρδαλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 ooook και το black leopard ειναι μια χαρα, αν βεβαια συνεχισει με τιςλεοπαρδαλες.. δεν νομίζω να το κάνουν.. το εχουν εξαντλήσει το θέμα με της λεοπαρδάλεις με αποκορύφωμα το snow leopard που είναι φυσικά η πιο εντυπωσιακή στο είδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billxl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τι λέτε για Pink Panther; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Τι λέτε για Pink Panther; Σωστος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Clouded Leopard μήπως? χιχιχ http://en.wikipedia.org/wiki/Big_cats Εκτός αν το γυρίσουν στους Λύκους.... χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NKod Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Απλά τα πράγματα... MacOS Jaguarundi 10.7 http://en.wikipedia.org/wiki/Jaguarundi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μήπως ήρθε η ώρα να περάσουμε από το X στο XI ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.