Tablet Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ποιο πιστευεται οτι θα είναι το επόμενο όνομα του OS των Macintosh; Μεχρι στιγμης εχουμε: 1. Mac OS X 10.0 - Cheetah 2. Mac OS X 10.1 - Puma 3. Mac OS X 10.2 - Jaguar 4. Mac OS X 10.3 - Panther 5. Mac OS X 10.4 - Tiger 6. Mac OS X 10.5 - Leopard 7. Mac OS X 10.6 - Snow Leopard 8. Mac OS X 10.7 - Cougar ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 8. Mac OS X 10.7 - Cougar ? Μπα παραπέμπει σε ερωτικό(τσόντα). http://en.wikipedia.org/wiki/Age_disparity_in_sexual_relationships Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 8. Mac OS X 10.7 - Lynx ? εμενα θα μου αρεσε παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 8. Mac OS X 10.7 - Lynx ? εμενα θα μου αρεσε παντως... Ενδιαφερον και το lynx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 8. Mac OS X 10.7 - Lynx ? εμενα θα μου αρεσε παντως... Μου αρέσει κ μένα το Lynx Είναι κ όμορφο. Καλοοό γατάκι, καλόο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 8. Mac OS X 10.7 - Lynx ? εμενα θα μου αρεσε παντως... Ενδιαφερον και το lynx.. Μου αρέσει κ μένα το Lynx Είναι κ όμορφο. Καλοοό γατάκι, καλόο.. Μπααα, δεν νομίζω, υπάρχει ήδη: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ubuntu_releases#Ubuntu_10.04_LTS_.28Lucid_Lynx.29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Mac OS X 10.7 Chinese Mountain Cat ?? Mac OS X 10.7 Ocelot ?? If you were wondering what will be the name of the future version of Mac OS X, you might be surprise by the potential future changes. One of our sources told us that Apple might be deciding about a totally new branding for its OS, similarly to what has been done with the iPhone. They are currently thinking of using iOS as the default naming/branding of Apple OS. We would then have iOS desktop, iOS server and iOS mobile. The final decision is not taken yet, however, the proposal seems to be well supported by the high management, it would give a better exposure and unity to Apple OS platforms while making communication easier. via HardMac.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ocelot θυμιζει λιγο epic.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Cougar και Puma είναι το ίδιο πράγμα και το Puma το έχουν χρησιμοποιήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Cougar και Puma είναι το ίδιο πράγμα μπαααα Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 να δουμε ποιος θα πεσει μεσα..εκτος και αν σταματησει να βαζει πλεον αιλουροειδη ^^ ---------- Προσθήκη στις 01:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ---------- ασε που μπορει να μας φυλαει το "Lion" για το επομενο και να μας κουφανει τελειως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Cougar και Puma είναι το ίδιο πράγμα και το Puma το έχουν χρησιμοποιήσει. αν το πάμε έτσι και Panther δεν υπάρχει ---------- Προσθήκη στις 03:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:09 ---------- εκτώς απο white tiger δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα για αιλουροειδή.. καλύτερα να το πάνε σε αετούς μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Έχω εκ των έσω πληροφορίες ότι θα είναι 8. Mac OS X 10.7 - Garfield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hammerd Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 αν το πάμε έτσι και Panther δεν υπάρχει κοιτα στο πρωτο post...λεει panther... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Γιατί ρε παιδιά, τόση αγωνία; Πιστεύω ότι το όνομα θα είναι "Snow Leopard Service Pack 1" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.