Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε εγκατασταση xp

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα λαπτοπ και προσπαθω να του βαλω win xp αλλα συνεχεια μου βγαζει bsod.Τελικα εκανα εγκατασταση τα windows αλλα οταν μπουταρει μετα το ποστ μου βγαζει ενα μυνημα " δεν ηταν δυνατη η εκκινηση των windows λογω ενος προβληματος ρυθμισης του δισκου του υπολογιστη.δεν ηταν δυνατη η αναγνωριση απο την επιλεγμενη μοναδα δισκου εκκινησης.Ελέγξτε τη διαδρομη εκκινησης και τη μοναδα δισκου."

Ζηταω λιγη βοηθεια ωστε να βαλω τα xp...ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

Παλιό laptop;Ενδέχεται να είναι πρόβλημα στην τροφοδότηση του σκληρού,η και γενικά, η και στον κονέκτορα του σκληρού,σε πρώτη φάση θα σου πρότεινα να τον διαλύσεις εντελώς,και να τον καθαρίσεις από σκόνες,η ψάξε στο google πως καθαρίζεται το δικό σου μοντέλο,αφού τα bsod μπορεί να οφείλονται και στην υπερθέρμανση.

Δημοσ.

Ενδέχεται τα PRO που έχεις να έχουν κάποιο driver παραπάνω,τα οποία αναγνωρίζουν τον controller για τον σκληρό σου δίσκο.

Δημοσ.

το λαπτοπ ειναι καινουργιο μια βδομαδα το εχω....τα pro μπορει να αναγνωριζουν τον controller αλλα οταν τελειωνει το install μου βγαζει το μυνημα που εχω παραπανω

Δημοσ.

Αν είχε τα win7 από την μάνα του τότε έχει ένα κρυφό διαμέρισμα εκκίνησης το οποίο ψάχνει για διαμέρισμα που περιέχει τα win7 για να ξεκινήσει,για να πέρασης και να ξεκινάνε σωστά τα winXP μάλλον πρέπει να σβήσεις αυτό το διαμέρισμα έτσι ώστε να ξεκινάνε απ ευθείας τα winXP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...