Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο XBOX ή PS3 συμφέρει?

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι σου φενεται καπως? Εσυ οταν χρειαζεσαι κατι και δεν εχεις μια για να το παρεις δεν πουλας πραγματα που δεν χρειαζεσαι?

Δεν το έχω κάνει ποτέ. Απλά περιμένω να μαζέψω χρήματα. Εντελώς φιλικά στο είπα ε.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσοχή παιδιά στα μεταχειρισμένα ΧΒΟΧ 360 γιατί αν δεν είναι Jasper το ρίσκο για RLOD είναι μεγάλο

Μεταχειρισμένο Jasper και εντός εγγύησης

Οι τιμές δεν είναι πλέον απαγορευτικές

Δημοσ.

εγώ έχω ένα ps3 slim 120gb και ένα wii....

είχα kai εγώ το δίλημμα ps3 vs xbox360 . έκατσα τα ζύγισα και πήρα ps3 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.

όμως τώρα θέλω να παίξω και τα exclusive του xbox οπότε.

θα περιμένω λίγο καιρό να δω εάν θα φλασαριστεί το καινούριο το xbox και αν θα βγάλει (που δεν νομίζω δλδ) προβλήματα και μετά θα το αγοράσω.

αν θές να δεις να τα συγκρίνουν με λεπτομέρεια πήγαινε στο youtube και πάτα στην αναζήτηση lassepulkkinen ή jon4lakers

ψάξε και στα 2 κανάλια .

έχει 12 γύρους ps3 vs xbox και συγκρίνει τα πάντα. ίσως σε βοηθήσει

Δημοσ.
Μεταχειρισμένο ME? (τι είναι το ΜΕ? XBOX σωστά??)

Οπότε να ψάξω για: XBOX 360 jassper jtag με απόδειξη? εγγύηση δεν θα έχει γιατί θα είναι jtag (ελπίζω να τα λέω σωστά!! :-D )

To ΙΜΕΙ είναι για τα κινητά. Κάθε κινητό έχει μοναδικό ΙΜΕΙ το οποίο αναγράφεται και στην απόδειξη.

Δημοσ.

Είναι βεβαιο ότι όλοι που θέλουν να πάρουν ΜΙΑ κονσόλα (όπως εγώ) το ψάχνουν αρκετό καιρό για να δουν θετικά αρνητικά και τι είναι καλύτερο γι'αυτους! (τώρα άρχισα να το ψάχνω)

Τα Video είναι φοβερά και πολύ χρησιμα, θα κάτσω να τα δω όλα!

Δημοσ.
To God of War είναι third person? (sorry για τις βλακώδεις ερωτήσεις, είμαι άσχετος το παραδέχομαι :X )

τότε PS3 δαγκωτό, άντε και σε καλή μεριά! :mrgreen:

Δημοσ.
To God of War είναι third person? (sorry για τις βλακώδεις ερωτήσεις, είμαι άσχετος το παραδέχομαι :X )

τότε PS3 δαγκωτό, άντε και σε καλή μεριά! :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
αμα θελεις μεταχειρισμενη κονσολα xbox 360 πανε εδω ebw.gr το εχει μονο με 86,40 ευρω

Καινούριο είχε το σαββατοκύριακο που πέρασε στο carre four 92 ευρώ. Ούτε για αστείο μεταχειρισμένο απο το ebw με 85. OYTE για αστείο. "Μονο"...

Δημοσ.
Καινούριο είχε το σαββατοκύριακο που πέρασε στο carre four 92 ευρώ. Ούτε για αστείο μεταχειρισμένο απο το ebw με 85. OYTE για αστείο. "Μονο"...

Αμα ειναι Jasper board το σκεφτεσαι αλλα απο που θα το ξερεις αυτο ?

Δημοσ.
Αμα ειναι Jasper board το σκεφτεσαι αλλα απο που θα το ξερεις αυτο ?

αμα επικοινωνισεις μαζι τους θα στο πουν(το ελπιζω)

---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

γιατι ουτε για αστειο μεταχειρισμενο xbox 360 απο ebw.gr σε τι στιριζεις τις σκεψεις σου? ενοω ειχες παρει κατι απο το ebw και σου χαλασε

Δημοσ.

Πήγα το ΣΚ σε 2 Carrefour αλλά δεν βρήκα το Xbox ούτε βέβαια PS3 μόνο Wii είχε μείνει.

Οπότε θα περιμένω για καμια αντίστοιχη προσφορά λέω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...