Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο XBOX ή PS3 συμφέρει?

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να τα λέμε όμως σωστά. Δεν έχουν όλα τα multiplatform καλύτερα γραφικά στο 360, τα firmware updates διορθώνουν καποια πράγματα και προσθέτουν διάφορες λειτουργίες και επίσης αυτό με τα παιχνίδια που τα παίρνεις με το κιλό ισχύει γιατι υπάρχουν παιχνιδια στο 360 που πρέπει να αλλάξεις dvd. Λες και είμαστε στο ps1.

1. Θες να τα λεμε σωστα και ειχες βαλει απλα "καλυτερα γραφκα" στο PS3? εκει δεν ηθελε διευκρινηση ενω στα καλυτερα multiplatform πρεπει να πουμε οτι δεν εχουν ολα...καλως ή κακως το 80% των multiplatforms ειναι καλυτερα στο 360 - btw το Bioshock 2 ειναι καλυτερο στο 360, ikaruga ριξε μια ματια στο αρθρο του digitalfoundry.

2. Τα firmware updates ξερω τι κανουν απλα οπως κ να το κανεις ειναι ενοχλητικο καθε λιγο κ λιγακι να πρεπει να αναβαθμισεις το μηχανημα υποχρεωτικα για να μπορεσεις να μπεις online.

3. Ποσα ειναι τα παιχνιδια που πρεπει να αλλαξεις δισκακια? ελαχιστα...και να αλλαξεις ενα δισκακι καθε 10-20 ωρες παιχνιδιου μιας κ τα περισσοτερα multi-disc παιχνιδια ειναι RPG's δεν νομιζω να ειναι κ τοσο τραγικο ειδικα οταν καποια απο αυτα τα παιχνιδια δεν υπαρχουν καν στο PS3 (Tales of Vesperia, Blue Dragon, Lost Odyssey, Mass Effect 2 κ.λ.π.).

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω παιξει και τις 2 εκδοσεις και το Bioshock 2 σε αντιθεση με το 1 (που στο Χ360 ειναι 2 φορες καλυτερο) μου φενεται ποιο καλο στο PS3 απο οτι στο Χ360. Ειναι καπως ποιο "ομαλο" και με καπως ποιο καλο φωτισμο. Την εκδοση του PS3 την τερματισα (δευτερη φορα μετα το PC) ενω την εκδοση του Χ360 αυτη τη στιγμη ειναι στις φυλακες (σχεδον στο τελος δηλαδη). Μετα απο τοσες ωρες ενασχολησης δινω ενα προβαδισμα στο PS3 αλλα οι διαφορες ειναι αμελητεες.

Δημοσ.
Εχω παιξει και τις 2 εκδοσεις και το Bioshock 2 σε αντιθεση με το 1 (που στο Χ360 ειναι 2 φορες καλυτερο) μου φενεται ποιο καλο στο PS3 απο οτι στο Χ360. Ειναι καπως ποιο "ομαλο" και με καπως ποιο καλο φωτισμο. Την εκδοση του PS3 την τερματισα (δευτερη φορα μετα το PC) ενω την εκδοση του Χ360 αυτη τη στιγμη ειναι στις φυλακες (σχεδον στο τελος δηλαδη). Μετα απο τοσες ωρες ενασχολησης δινω ενα προβαδισμα στο PS3 αλλα οι διαφορες ειναι αμελητεες.

To Βioshock στο PS3 εχει χειροτερο frame-rate ειδικα στο τελος του παιχνιδιου και πολυ χαμηλοτερης αναλυσης alpha blending effects (φωτα νεον, σταγονες και τα underwater levels) παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο port απο οτι εκεινο του πρωτου παιχνιδιου.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-bioshock2-face-off-article?page=2

BTW τωρα προσεξα οτι εχεις βαλει αγγελια το PS3...

Δημοσ.
To Βioshock στο PS3 εχει χειροτερο frame-rate ειδικα στο τελος του παιχνιδιου και πολυ χαμηλοτερης αναλυσης alpha blending effects (φωτα νεον, σταγονες και τα underwater levels) παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλυτερο port απο οτι εκεινο του πρωτου παιχνιδιου.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-bioshock2-face-off-article?page=2

BTW τωρα προσεξα οτι εχεις βαλει αγγελια το PS3...

Συμφωνουμε για συγκεκριμενα textures αλλα προσωπικα θεωρω το screan tearing απαραδεκτο και αδυνατω ναι παιξω σωστα ενα παιχνιδι που το εχει. Με το χαμηλοτερο framerate την παλευω (αν εχει v-sync).

P.s Ναι το δινω γιατι τρωει σκονη και εγω χρειαζομαι αμεσα λαπτοπ στο καραβι. Οταν ξεμπαρκαρω θα ξαναπαρω το μηχανημα.

Δημοσ.

Θα πουλήσεις και θα ξαναγοράσεις το ίδιο μηχάνημα; Το καταλαβαίνω οτι θες το laptop αλλά ακούγεται κάπως. Τουλάχιστον κράτησε κανένα παιχνίδι.

Δημοσ.

Μήπως θες να αγοράσεις Xbox ?? :-D Πλακίτσα!!

Να πω την αλήθεια κλείνω προς Xbox αλλά λέω να το πάρω σφραγισμένο, όσο να ναι αν το πάρω μεταχειρισμένο και έχει κανένα πρόβλημα ή βγάλει πολύ σύντομα τι το κάνω? οεο!!

(άσχετη απάντηση μετά από τόσα post αλλά με βοηθήσανε πολύ οι απαντήσεις σας!)

Δημοσ.
Μήπως θες να αγοράσεις Xbox ?? :-D Πλακίτσα!!

Να πω την αλήθεια κλείνω προς Xbox αλλά λέω να το πάρω σφραγισμένο, όσο να ναι αν το πάρω μεταχειρισμένο και έχει κανένα πρόβλημα ή βγάλει πολύ σύντομα τι το κάνω? οεο!!

(άσχετη απάντηση μετά από τόσα post αλλά με βοηθήσανε πολύ οι απαντήσεις σας!)

Πάντως να ξέρεις οτι το νεο 360 έχει και ενσωματωμένο WiFi, κάτι που το προηγούμενο μοντέλο δεν είχε.

Δημοσ.

Χμμμμ..... ναι αλλά δεν αξίζει να το έχει κάποιος ανέπαφο με κανα 2 γνήσια παιχνίδια και μετά εφόσον το βαρεθεί να το φλασάρει!!! έτσι νομίζω, αν είναι να δώσω 270 ευρω δεν θα το πήγαινα αμέσως για φλασάρισμα! μετά όμως..... εννοείται!

Δημοσ.

Από προσωπική πείρα και τα 2 αξίζουν.

Θα σου πρότεινα μεταχειρισμένο ΜΕ την απόδειξη αγοράς και να είναι ακόμα σε εγγύηση.

Προσωπικά ότι μεταχειρισμένο αγοράζω το αγοράζω μόνο εφόσον ο ιδιοκτήτης έχει την απόδειξη αγοράς. Αν γράφει πάνω και S/N ή IMEI το επαληθεύω ώστε να είμαι σίγουρος και για την εγγύηση και για να μην γίνω κλεπταποδόχος.

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο ME? (τι είναι το ΜΕ? XBOX σωστά??)

Οπότε να ψάξω για: XBOX 360 jassper jtag με απόδειξη? εγγύηση δεν θα έχει γιατί θα είναι jtag (ελπίζω να τα λέω σωστά!! :-D )

Δημοσ.

Εγώ πάντως το έχω απο τον Δεκέμβρη του 2008 και δεν το έχω φλασάρει ακόμα. Μέχρι στιγμής είμαι με 15 αυθεντικά παιχνίδια. Για αργότερα δεν ξέρω.

Δημοσ.
Θα πουλήσεις και θα ξαναγοράσεις το ίδιο μηχάνημα; Το καταλαβαίνω οτι θες το laptop αλλά ακούγεται κάπως. Τουλάχιστον κράτησε κανένα παιχνίδι.

Γιατι σου φενεται καπως? Εσυ οταν χρειαζεσαι κατι και δεν εχεις μια για να το παρεις δεν πουλας πραγματα που δεν χρειαζεσαι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...