Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένο XBOX ή PS3 συμφέρει?

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να ασχοληθώ με gaming από το Saturn & playstation 1, πάνω από 10 χρόνια δηλαδή.

Σκέφτομαι να πάρω Xbox ή PS3, σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζω συχνά λόγο χρόνου!

Αξίζει να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο ?? ή να δω σε καινούριο?

Δεν έχω καταλήξει αν είναι PS3 ή XBOX!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προτιμώ τα Third Person, δεν μ'αρέσουν τα First Person.

Όπως είπα δεν νομίζω να πολυ παίξω οπότε θα τα αγόραζα ή ανταλλαγή. Αν είναι και από τον θείο δεν με χαλάει βέβαια, αλλά δεν θα κρίνει την επιλογή μου!

Δημοσ.
To God of War είναι third person? (sorry για τις βλακώδεις ερωτήσεις, είμαι άσχετος το παραδέχομαι :X )

Ναι, αλλά όχι shooter. Είναι hack 'n slash.

Δημοσ.

Ξέφυγα λίγο από το αρχικό θέμα, αν είναι Ps3 ή Xbox να είναι μεταχειρισμένο ή δεν αξίζει?

Κάτι τέτοια τα προτιμώ να πω την αλήθεια σαν το God of War.

Δημοσ.

Αφού σου αρέσουν τα hack 'n slash, δες τα 2 ninja gaiden sigma. Στο ps3 βγαίνουν. Καλύτερα πάρε σφραγισμένη κονσόλα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ Nate θα κοιτάξω για καινούρια κονσόλα!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύομαι λίγο ακόμα για το ποια θα είναι!!

Πάντως τα παιχνίδια είναι αυτά τα.... πως τα είπες.... hack 'n slash ! :-D

Δημοσ.

Χτύπα ένα μεταχειρισμένο flasharismeno X360 που να φοράει HDMI και είναι παραγωγής από το 2009 κ μετά (jasper) και θα είσαι άρχοντας.

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ Nate θα κοιτάξω για καινούρια κονσόλα!! Αλλά η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύομαι λίγο ακόμα για το ποια θα είναι!!

Πάντως τα παιχνίδια είναι αυτά τα.... πως τα είπες.... hack 'n slash ! :-D

Αφού σου αρέσουν πάρε το ps3 γιατί στο 360 από ότι ξέρω δεν υπάρχουν hack 'n slash παρα μόνο το fairytale fights που αυτό βγαίνει και στο ps3 και στο pc.

Δημοσ.

huh?

Έχω και τις δυο κονσόλες και αν εξαιρέσεις το GOW3, δεν υπάρχει κάποιο άλλο hack n slash που να μη βγαίνει στο X360. Τα περισσότερα άλλωστε είναι multiplatform.

DMC4, Dante's Inferno, Darksiders, Bayonetta, Nier, Ninja Gaiden, Ninja Blade κτλ κτλ.

Δέχομαι ότι το God of war από μόνο του είναι μεγάλο κεφάλαιο και δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα του είδους, αλλά όχι να πάρει και ολόκληρη κονσόλα για ένα παιχνίδι 12 ωρών.

Δημοσ.

Το έχω δει το GOW3, όντως φοβερό παιχνιδάκι. Αλλά δεν αξίζει για ένα παιχνίδι να πάρω μια συγκεκριμένη κονσόλα!

Αξίζει να πάρω το x360 για το λόγο ότι φλασάρεται να φανταστώ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...