dimitris2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Όλα ωραία και καλά όταν κάνετε πρόταση γάμου μέσω Twitter ή αλλάζετε την οικογενειακή σας κατάσταση στο προφίλ σας την ώρα που παντρεύεστε, όμως όταν η αγάπη σας ξεθωριάσει και οι σκέψεις σας στραφούν στο διαζύγιο, καλά θα κάνετε να αφαιρέσετε από τη λίστα των φίλων σας τον οσονούπω πρώην σας, και σύντομα. Τα στοιχεία που θα διαβάσει στο προφίλ σας ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο. Σύμφωνα με λεπτομερή έκθεση του AssociatedPress, τα κοινωνικά δίκτυα είναι η νέα αγαπημένη πηγή πληροφοριών για τους δικηγόρους διαζυγίων. Για την ακρίβεια, πολλοί δηλώνουν κατάπληκτοι και ενθουσιασμένοι επειδή η τάση μας να αποκαλύπτουμε υπερβολικά πολλές πληροφορίες για τους εαυτούς μας μέσω του διαδικτύου προσφέρει άφθονα στοιχεία σχετικά με την ερωτική μας ζωή, τις συνήθειές μας στη διασκέδαση, ακόμη και την οικονομική μας κατάσταση. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, τη μητέρα που έχασε την κηδεμονία των παιδιών της γιατί έπαιζε FarmVille ή World of Warcraft την ώρα που ισχυριζόταν ότι περνούσε χρόνο μαζί τους, ή το σύζυγο που αρνιόταν ότι είχε θέματα με τη διαχείριση της οργής του αλλά βρέθηκε να εξαπολύει εμπρηστικά μηνύματα, μεταξύ των οποίων και απειλές άσκησης βίας, μέσω του προφίλ του στο Facebook. Και, φυσικά, εκείνες οι φωτογραφίες με το σέξι νέο σας σύντροφο δε θα αρέσουν στον πρώην σας ή στο δικαστή, ειδικά αν τίθεται θέμα απιστίας στην περίπτωσή σας. Γενικά, η Αμερικανική Ακαδημία Δικηγόρων Διαζυγίων αναφέρει ότι το 81% των μελών της κλήθηκε να αντιμετωπίσει -ή χρησιμοποίησε- στοιχεία από πηγές κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ των οποίων το Facebook, το Twitter και το YouTube. Επίσης, Βρετανική δικηγορική ιστοσελίδα ανέφερε ότι η λέξη «Facebook» εμφανίστηκε στο 20% των υποθέσεων που χειρίστηκε τον περασμένο χρόνο. Φαίνεται πως οι δικαστές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη δυσκολία στο να κάνουν δεκτά αυτού του είδους τα στοιχεία, καθώς σύμφωνα με την κρατούσα άποψη είναι από δύσκολο έως αδύνατο να υπάρξει κάποιου είδους ψευδής καταχώρηση στη σελίδα ενός χρήστη του Facebook. Τι πιστεύετε; Είναι άδικο να χρησιμοποιούνται τέτοια στοιχεία σε περίπτωση διαζυγίου; Ή μήπως οι άνθρωποι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο τι δημοσιεύουν στο διαδίκτυο και με ποιους το μοιράζονται; Site: mashable.com
LeoNaXe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 καλά κάνουν οι άνθρωποι και παίρνουν πληροφορίες από το FACE, εκεί τουλάχιστον φαίνεται η απιστία του καθενός σε μερικό στάδιο. ιδικά πιστεύω πως θα πρέπει να υπάρχει μεγάλοσ γονικός έλεγχος σε εκείνο το καταραμένο site γιατί ιδικά τα ανήλικα έχουν χαλάσει για τα καλά και ακούγονται διάφορα. στην Ξάνθη ακούστηκε ένα κορίτσι 16χρονο να έφιγε σε έναν 27χρονο που γνώρισε απο το face στην Θεσσαλονίκη και ΑΥΤΟΣ να την πάσαρε σε άλλους 2 και τώρα το κορίτσι κάθετε στο σπιτάκι της και δεν βγαίνει καθόλου έξω
Linus_21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έφυγε 16χρονο με 27άρη και μετά την απογοήτευση έχει κλειστεί στο σπιτάκι της? Πρωτόγνωρο, δεν έχω ξανακούει κάτι τέτοιο. Γρήγορα μπλοκάρετε όλοι την πρόσβαση να σωθεί η κοινωνία. >Outgoing 66.220.153.19 Any Any Restrict
Mafariel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ¨Εχεις δει πως κυκλοφορούν τα 16χρονα? Εσύ τι πιστεύεις περιμένουν το face για να κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις.... Αν θέλει να π@@@#!#ει θα το κάνει είτε υπάρχει face είτε κινητό είτε βρισκεται στην ζούγκλα
MitsakosGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ή μήπως οι άνθρωποι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί στο τι δημοσιεύουν στο διαδίκτυο και με ποιους το μοιράζονται; Το παρακάτω τα εξηγεί όλα... ...η τάση μας να αποκαλύπτουμε υπερβολικά πολλές πληροφορίες για τους εαυτούς μας μέσω του διαδικτύου προσφέρει άφθονα στοιχεία σχετικά με την ερωτική μας ζωή, τις συνήθειές μας στη διασκέδαση, ακόμη και την οικονομική μας κατάσταση. Καλά κάνουν οι δικηγόροι και τα χρησιμοποιούν αν μπορούν. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι αλήθεια όμως;;; Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλο από το τι κάνει στο facebook χωρίς απτές αποδείξεις...
mdr21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 αλλη μια μπουρδα για το facebook. πηγη απο το assosieted press εχουμε?
LeoNaXe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 ¨Εχεις δει πως κυκλοφορούν τα 16χρονα? Εσύ τι πιστεύεις περιμένουν το face για να κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις....Αν θέλει να π@@@#!#ει θα το κάνει είτε υπάρχει face είτε κινητό είτε βρισκεται στην ζούγκλα συνέχεια βλέπω πως κυκλοφορούν, συμπεριφέρονται λες και είναι 22άχρονες. στο face μπορεί να κάνει γνωριμίες και να παρασυρθεί πιο εύκολα. μην ξεχνάς ότι όταν δεν μιλάς στα ίσα σε κάποιον μιλάς πιο άνετα
LeoNaXe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Έφυγε 16χρονο με 27άρη και μετά την απογοήτευση έχει κλειστεί στο σπιτάκι της?Πρωτόγνωρο, δεν έχω ξανακούει κάτι τέτοιο. που να ακούσεις και άλλα. υπάρχουν πολλά και διάφορα που τα κρύβουν πολύ για να μην υποτιμηθεί το facebook. υπάρχουν άτομα που ούτε καν βγαίνουν απο το σπίτι και λέτε ότι αυτοί είναι με παρέα στο face (θα τρελαθώ)
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 που να ακούσεις και άλλα. υπάρχουν πολλά και διάφορα που τα κρύβουν πολύ για να μην υποτιμηθεί το facebook. Μονο που προφανεστατα δεν φταιει το facebook για το καθε 16χρονο που παει και κανει του κεφαλιου,που ο χ χωρισε με την y,ο z σκοτωσε την k και δεν ξερω εγω τι αλλο.
Linus_21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Leonaxe λιγότερη Τατιάνα τα μεσημέρια. Όταν σου λένε για καφέ να το προτιμάς.
FaRMaKhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ηθελεστα και παθεστα!Καλα τους κανουν αφου εν γνωση τους εχουν μπει σε αυτη τη γελοιοτητα εκ/εξε-θεσης της προσωπικης τους ζωης!Οσο για το απορρητο?Αρνουμε να σχολιασω Ηappy No-facebook USER
LeoNaXe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Μονο που προφανεστατα δεν φταιει το facebook για το καθε 16χρονο που παει και κανει του κεφαλιου,που ο χ χωρισε με την y,ο z σκοτωσε την k και δεν ξερω εγω τι αλλο. για αυτά φτέναι περισσότερο οι γονείς και το περιβάλλον ωρίμασης του κάθε ατόμου. μιας και που έχω σπουδάσει παιδαγωγικό έχω διαβάσει και πολλά ψυχολογικά βιβλία και ξέρω πως μεγαλώνει ένα μυαλό ενός παιδιού. ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΆ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ Η ΜΊΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΊΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΏΤΕΡΟΥ Leonaxe λιγότερη Τατιάνα τα μεσημέρια. Όταν σου λένε για καφέ να το προτιμάς. ε εντάξει όχι και κάθε μέρα καφέ, υπάρχει και το cinema οι μαλακίες με την παρέα, κανένα πικνίκ (μιας και είναι καλοκαίρι), καμία παραλία και άλλα πολλά Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από dimitris2006
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 για αυτά φτέναι περισσότερο οι γονείς και το περιβάλλον ωρίμασης του κάθε ατόμου.μιας και που έχω σπουδάσει παιδαγωγικό έχω διαβάσει και πολλά ψυχολογικά βιβλία και ξέρω πως μεγαλώνει ένα μυαλό ενός παιδιού. ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΆ ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ Η ΜΊΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΊΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΏΤΕΡΟΥ Και τοτε γιατι μας λες για προσπαθεια συγκαλυψης,μην τυχον και υποτιμηθει το facebook στο #8?? Μια και εισαι σπουδαγμενος ανθρωπος,"φταινε"..
LeoNaXe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Και τοτε γιατι μας λες για προσπαθεια συγκαλυψης,μην τυχον και υποτιμηθει το facebook στο #8?? κοίτα όπως έχω καταλάβει προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε ζόμπι, να μην βγαίνουμε από τα σπίτια μας και να τα κάνουμε όλα απο το σπίτι, όπως και το xbox έβγαλε αυτό το σύστημα της ομιλία (που δεν θυμάμαι και πως λεγόταν) αυτά όσο εξελίσσονται ο κόσμος αρχίσει και χάνει την πραγματικότητά του. ενώ ατό το βλέπουν όλοι κανένας δεν αντιδράει (χωρίς να ξέρω που θέλουν να καταλήξει το θέμα) πλέον πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στο facebook, φαντάσου το κάτι σαν πρέζα που κάνουν τόσοι άνθρωποι στην πλατιά ομόνοιας. άμα τύχη να κλίση το face πιστεύω πως θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα (καθαρά δικά μου άποψη) και για αυτό κάπως το καλύπτουν. το θέμα είναι ότι άν ένα κορίτσι ή αγόρι έχει στερηθεί πολλά πράγματα απο τούς γονείς όπως να μην μπορεί να βγαίνει έξω και να κοινωνικοποιηθεί, καταφεύγει στο facebook που πολλοί γονείς δεν ξέρουν απο υπολογιστές και κάνουν ότι θέλουν (φαίνεται κάτι σαν εικονικός κόσμος)και από εκεί παρασέρνονται. ιδικά με τα διάφορα σχόλια που μπορούν να δεχτούν η ψυχολογία του αλλάζει εντελώς
Dark Scizor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Από 'δω και μπρός λοιπόν όποιος θα πηγαίνει για διαζύγιο θα πρέπει δυο εβδομάδες πριν να ζηταει και οριστική διαγραφή του facebook του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα