Προς το περιεχόμενο

Αποσύρετε το παλιό σας Xbox 360 στο Public

Genatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο εδω: http://www.public.gr/prod/gaming/consoles/xbox-360-cons/microsoft-xbox-360-250gb-paihnidokonsola/prod550101pp/

"Η παλιά σας κονσόλα αποκτά αξία!

Αποκτήστε το νέο Xbox 360 και κερδίστε μέχρι 100 ευρώ ανταλλάσσοντας το παλιό σας Xbox 360 σε όλα τα καταστήματα Public!

Προπαραγγείλτε από 23 Ιουνίου έως και τέλος Ιουλίου τη νέα κονσόλα Xbox 360 σε όλα τα καταστήματα Public και κερδίστε 100€ ανταλλάσσοντας την κονσόλα Xbox 360 Elite ή 80€ ανταλλάσσοντας την κονσόλα Arcade Xbox 360 (τελική τιμή με Φ.Π.Α).

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας είναι 16/7*.

Το σύνολο του ποσού θα καταβάλλεται μόνο με την αγορά της νέας κονσόλας και δεν είναι δυνατό να εξαργυρωθεί σε άλλη κατηγορία ή προϊόν.

Η κονσόλα που επιστρέφεται πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και πλήρη λειτουργία και να συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά (καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο τηλεόρασης και ένα χειριστήριο).

Δεν θα παραλαμβάνονται κονσόλες που έχουν δεχθεί επέμβαση στο λειτουργικό τους ή έχουν εμφανή σημάδια φθοράς.

H προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

* Η ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας είναι πιθανό να μεταβληθεί."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H arcade εκδοση του xbox εχει κ σκληρο κανονικα?

Eχω ενα παλιο χβοχ που κανει πολυ φασαρια οταν λειτουργει και θα εηθελα να το αλλαξω...αλλα δν εχει σκληρο...λετε να το δεχτουν?

δηλαδη το δικο μου το 60αρι με falcon μητρικη θα κανει απο 60€ και κατω?καλυτερα να της βαλω φωτια και να χωρευω στα αποκαιδια της παρα να την δωσω για τιποτα.νταξ δεν λεω παλιοτερο μοντελακι αλλα οχι να την δωσω τοσο και να την πουλησουν 2 φορες πανω.

δεν ειναι κακη η προσφορα για καποιον που εχει κανα παλιο arcade ειδικα απο αυτα που παθαιναν και RROD...

80 ευρω λεει...not bad, αλλα ΜΟΝΟ για τετοια περιπτωση.

Πχ εγω εχω arcade 1oς χρονου jasper που δε χαλαει, με 2 χρονια ακομα εγγυηση, προσεγμενο, και φλασαρισμενο. Το δευτερο controller φανταζομαι το χρησιμοποιω και στο καινουριο, αλλα τον 20αρη δισκο που πηρα μετα τον βαζω στον κ@λο μου... για 80 ευρω δε λεει...σε αγγελια λογικα 120 τα πιανω...

Αλλα επαναλαμβανω για κανενα με zephyr/xenon arcade, λεει για 80 ευρω....ουτως η αλλως ετοιμοθανατο θα ειναι πλεον και εκτος εγγυησης...

αυτο που μου προκαλει το ενδιαφερον, ειναι οτι για να γινει τετοια προσφορα, μαλλον ιδεα της microsoft ειναι.....αλλιως τι θα τα κανουν ολα τα xbox που θα μαζεψουν στο Public?....

Αν ομως ειναι ετσι, τοτε γιατι ΜΟΝΟ στο public? Και δε θα συνεφερε τρελα τη microsoft να το διαφημισει σε στυλ "εμεις βγαζουμε νεα κονσολα και δεν ξεχναμε τους παλιους.....αναβαθμιστε!" για να χτυπησει το ps3 με το slim κλπ...

Eγώ έχω arcade ενός χρόνου με jasper. Δεν έχω ασύρματη WLAN ή δίσκο (τα χρειάζομαι όμως). Επίπρόσθετα αν και σε εγγύηση το μηχάνημα άρχισε να κάνει ένα θόρυβο ανεμιστήρα από μέσα αρκετά έντονο (χωρίς παιχνίδι) με το που ανάβει. Πήρα στην MS και μου είπαν ότι από την στιγμή που τα παιχνίδια τα παίζει κανονικά δεν τίθεται θέμα επισκευής σε εγγύηση, ωστόσο ο θόρυβος είναι αρκετά ενοχλητικός. Οπότε έχουμε κόστος αναβάθμισης (με μεταχειρισμένα μέρη) γύρω στα 100 €. Αν το επιστρέψω θα έχω 260 - 80 = 180 € να πληρώσω δηλαδή με 80 € επιπλέον θα έχω καινούρια κονσόλα, με όλα ενσωματωμένα. Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για μένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κατά την γνώμη μου οι τιμές που αγοράζουν τα xbox είναι πολύ χαμηλές. Ειδικά για τα Elite. Αυτοί πιστεύω θα τα ξαναπουλήσουν μετά, όπως κάνουν και με τα παιχνίδια.. Τα οποία τα αγοράζουν με 10 ευρώ το πολύ και τα πουλάνε πάνω από 10.. Το καλύτερο πιστεύω είναι να το βάλετε σε αγγελία, πιο πολλά λεφτά θα βγάλετε..

100 έδωσα το Arcade και 259 πήρα το slim.

Ούτως η αλλιώς στο Arcade ήθελα να βάλω και wlan δηλαδή 30 - 80 € και δίσκο 120 - 250 50-100 €, αναλόγως αν ήταν μτχ ή καινούρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...