nakostyphoon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Τι είναι αυτό πάλι που έβγαλαν στην τηλεόραση ! Εμένα μου φαίνεται σαν το ριάλιτι της χρονιάς. Παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων οι οποίοι πληρώνονται αδρα για να πουλήσουν την ιστορία τους φυσικά. Βασικά δεν έχω κάνει τον κόπο να το δώ ολόκληρο απλά γιατί δεν εξίζει. Παλιότερα είχε κάνει κάτι παρόμιο ο Χαρδαβέλας αλλά μόνο για εξαφανίσεις και με στκοπό να βρεί τους εξαφανισθέντες. Αυτό εδώ όμως το φετινό μάλλον και μπάμια μου φαίνεται!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Τι είναι αυτή η εκπομπή που περιγράφεις? Δεν έχω δει κάποιο trailer. (Δεν πιστεύω να εννοείς τον Αυτόπτη Μάρτυρα γιατί είναι σοβαρή εκπομπή έρευνας.) Σε ποιο κανάλι το είδες?
Jastonas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 kai siga thn sobarh ekpomph.. telos pantwn... giname oloi Sherlok Holmes ;p
vastravoud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2003 Εγώ είχα δει ένα με μία βεντέτα και ένα άλλο πριν λίγο καιρό με κάποιον ασυνείδητο οδηγό. Δε νομίζω ότι ειναι τίποτα σπουδαίο, αλλά υπάρχουν και χειρότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.