bloodram Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Καλημέρα , θα ήθελα να ανοίξω ένα site που θα πουλάω μια υπηρεσία . Θα ήθελα να ρωτήσω τι λογαριασμό θα πρέπει να κάνω στο paypal ώστε να μπορώ να χρεώνω οποιαδήποτε είδους πιστωτική κάρτα και τι στοιχεια δικά μου θα φαίνονται στον πελάτη έχτος από το e-mail μου ?
spartakoscs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Επειδή νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει τι είναι το PayPal θα σου πω το εξής . ένας λογαριασμός PayPal είναι όπως ένας λογαριασμός τραπεζικός .. όταν λέμε ότι αγοράζουμε κάτι μέσο PayPal ουσιαστικά είναι σαν να μεταφέρουμε λεφτά από τον έναν στον άλλον . Το πώς φτάνουν τα λεφτά μέσα στο λογαριασμό του χρήστη δεν μας ενδιαφέρει . ένας είναι μέσο πιστωτικής , σε άλλες χώρες πας στο περίπτερο και βάζεις λεφτά στον λογαριασμό σου κτλ . αφού λιπών έχεις απλά έναν λογαριασμό PayPal αγοράζοντας κάποιος την υπηρεσία σου θα σου έρχονται λεφτά μέσα στον λογαριασμό σου και μετά εσύ θα δίνεις εντολή να τα μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό . εάν μετακινείς πολλά ποσά τότε απλά θα πρέπει να κάνεις upgrade τον λογαριασμό από personal σε premier account η business ανάλογα με το τι σε συμφέρει , το personal έχει μικρό όριο μεταφοράς χρημάτων . Για αρχή λοιπόν απλά δημιούργησε έναν λογαριασμό PayPal και μέσα θα βρεις ότι χρειάζεσαι . Για περεταίρω απορίες εδώ είμαστε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.