sifounas1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 με το titanium backup μπορεις μπορεις να δωσεις οδηγιες?
Greek13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 το εχω εγκατεστημενο στην παλια μου συσκευη υπαρχει τροπος να το παρω απο εκει και να το βαλω στην και νουρια? Κατέβασε το Bluetooth File Transfer έχει επιλογή για αποστολή εφαρμογών και δεν χρειάζεται root!
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 εχετε να προτεινεται καποιον καλο launcher για 2.3?
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 εχετε να προτεινεται καποιον καλο launcher για 2.3? Ποιό κινητό έχεις; Αν δεν είναι low end ένας κορυφαίος είναι ο Go Launcher EX.
johnnymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Για ρίξτε μία ματία στο TabooGr. Δεν έχει ακόμα πολλές λέξεις, αλλά θα γίνουν σύντομα updates.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ποιό κινητό έχεις; Αν δεν είναι low end ένας κορυφαίος είναι ο Go Launcher EX. ευχαριστω φιλε μ κ γω αυτον δοκιμασα to S II εχω.! ειναι μεχρι να τον συνηθισω κ να τον φερω στα μετρα μ!
mpasketpro Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ευχαριστω φιλε μ κ γω αυτον δοκιμασα to S II εχω.! ειναι μεχρι να τον συνηθισω κ να τον φερω στα μετρα μ! ffs S II πηρε UPDATE για την 4.03. Γιατι δεν κανεις;
vrwmiaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 και για την ics χρησιμοποιηουμε apex launcher.τον εχω στο blade
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ffs S II πηρε UPDATE για την 4.03. Γιατι δεν κανεις; γιατι δεν προλαβαινω να ασχοληθω για την ωρα (αλλα συντοματα θα γινει κ αυτο) ασε να δοκιμασουν πρωτα οι αλλοι κ μετα θα τη βαλω κ εγω. γιατι ακουω κατι για μπαταριες που ανεβαζουν θερμοκρασια, η μπαταρια κραταει λιγοτερο κτλ.. δεν χρειαζεται να τρεχεις να βαζεις οτι κυκλοφορει αμεσως. ασε να το δοκιμασουν οι αλλοι πρωτα (αν κ μαλλον θα παω σε μη official ics )
konstantinos77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε παιδια ωραιος αυτος ο golauncher αλλα πολλα bugs .Oταν παταω και μπαινω στο μενου που εχω τις εφαρμογες και παταω σε μια εφαρμογη δεν ακουγεται ηχος αφης ενω το εχω ενεργοποιημενο .Οταν γυρναω στον κανονικο launcher δουλευει μια χαρα .Επισης οταν παταω το εικονιδιο για τερματισμο κλησης παλι δεν ακουγεται ο ηχος αφης .
honey25 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε κάποια εφαρμογή για να σβήσω τις εφαρμογες που έχει μέσα το κινητό όταν το αγόρασα. Επισης η μπαταρία του κρατάει μόνο 1 ημέρα χωρίς να το παίζω ιδιαίτερα, μόνο ομιλία που δ ξεπερνά την 1 ώρα. Εψαξα στο forum αλλά δ με βοήθησε πολύ. Ευχαριστώ
Greek13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε κάποια εφαρμογή για να σβήσω τις εφαρμογες που έχει μέσα το κινητό όταν το αγόρασα. Επισης η μπαταρία του κρατάει μόνο 1 ημέρα χωρίς να το παίζω ιδιαίτερα, μόνο ομιλία που δ ξεπερνά την 1 ώρα. Εψαξα στο forum αλλά δ με βοήθησε πολύ. Ευχαριστώ Rootαρε το και μετά πέρασε το Titanium Backup! Για την μπαταρία δες αυτό ίσως σε βοηθήσει!
alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Υπάρχει καμιά λύση για να ακούμε Last.fm Radio στο android κινητό μας στην χώρα μας; Κάποιο modαρισμένο app ή άλλη ρύθμιση; Βρέθηκε λύση για το παραπάνω ερώτημα μου και βρέθηκε από τον Greek13. Last.fm 1.9.7 unlocked for international paid subscribers Τον ξανά ευχαριστώ και δημόσια και όσοι πιστοί προσέλθετε. Προσοχή είναι για paid subscribers το app
Greek13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Υπάρχει και κάτι καλύτερο KLastFM Player! Δεν χρειάζεται να είσαι paid συνδρομητής... Λειτουργεί ακόμη και γι αυτούς που τους έχει λήξει η trial έκδοση... Κατεβάστε το όσο υπάρχει στο market...
trailblzr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Χαιρετώ τα παιδιά του forum! Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις application (για Samsung S Plus/android 2.3) για τις παρακάτω δυνατότητες: 1)Αναγνώριση τραγουδιού που παίζει 2)Ιντερνετική τηλεόραση, κυρίως σε ελληνικά κανάλια 3)Κατέβασμα τραγουδιών σε MP3 μορφή 4)Κατέβασμα τραγουδιών σε MP3 μορφή προερχόμενα από MP4 μορφή (πχ YouTube) ευχαριστώ όποιον φιλοτιμηθεί.. και καλώς ήρθα στο φορουμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα