arsenal Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 παιδια καμια εφαρμογη που να μετραει στο ρεξιμο θερμιδες χιλιομετρα ταχυτητα και τα σχετικα
arxaggelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 παιδια καμια εφαρμογη που να μετραει στο ρεξιμο θερμιδες χιλιομετρα ταχυτητα και τα σχετικα Δες εδώ, πολύ καλή.
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 παιδια καμια εφαρμογη που να μετραει στο ρεξιμο θερμιδες χιλιομετρα ταχυτητα και τα σχετικα Εγώ από εποχής ios ακόμα προτιμώ το RunKeeper (αν και πλέον δεν τρέχω καθόλου)
free@last Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 παιδια καμια εφαρμογη που να μετραει στο τρεξιμο θερμιδες χιλιομετρα ταχυτητα και τα σχετικα Eκτός των RunKeeper,Endomondo θα προσθέσω σαν ανάλογης ποιότητας και δυνατοτήτων τις iMapMyRun,SportyPal,NoomWeightLoss,Adidas MiCoach,Runtastic,SportsTracker... Προσωπικά κράτησα την εφαρμογή της Adidas,λόγω των ζωνών προπόνησης που διαθέτει. Πάντως όλες είναι πολύ καλές και με δυνατότητα καταγραφής των διαδρομών μέσω GPS..
boulek Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Για ραδιόφωνο στο Αndroid 4, χωρίς Ιντερνετ όμως??
vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για ραδιόφωνο στο Αndroid 4, χωρίς Ιντερνετ όμως?? και γω το ιδιο ψαχνω
Greek13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Για ραδιόφωνο στο Αndroid 4, χωρίς Ιντερνετ όμως?? Κατέβασε το Spirit FM! Υπάρχουν 2 εκδόσεις η Light και η Unlocked! Βέβαια είναι επί πληρωμή και οι δύο! Αν θες όμως μπορώ να σου δώσω την unlocked για να την "δοκιμάσεις", στείλε PM αν θες...
alexzzz Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Υπάρχει καμιά λύση για να ακούμε Last.fm Radio στο android κινητό μας στην χώρα μας; Κάποιο modαρισμένο app ή άλλη ρύθμιση;
Greek13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τα 5 αγαπημένα μου "μουσικά" applications! 1.PowerAMP για να ακούμε τα τραγουδάκια μας σε άλλη Ποιότητα... 2.SoundHoundγια να βρίσκουμε τους στίχους και να μαθαίνουμε τους τίτλους νέων τραγουδιών! 3.TuneIn για διαδυκτιακό radio! (για να ακούμε Freedom FM ) 4.BlueStream για διαδυκτιακή μουσική! (stremαρει από το grooveshark) 5.Spirit FM για να την ακούμε στα FM
arxaggelos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μόνο εμένα δεν μου δούλεψε ΠΟΤΕ το soundhound; Δηλαδή στα ευκολάκια δουλεύει, εκεί που πραγματικά χρειάζεσαι ιντερνετική σοφία βγάζει κυριολεκτικά ό,τι να΄ναι.
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 tune in λεγεται δες το δεν θέλω απλό ράδιο... last.fm radio θέλω για τον λογαριασμό μου στο http://www.last.fm
vrwmiaris Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 ααααααααααααα μαλιστα.το winamp pro παντως παιζει last.fm.εδω βρηκε και ελληνικους σταθμους που δεν τους ανοιγε το Internet radio
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Παίδες, κάποιο δοκιμασμένο call blocker app; Θέλω ένα που να αναγνωρίζει σβέλτα τον αριθμό που καλεί και να φαίνεται πως ειναι κατειλημένο ή καλύτερα κλειστό. Απ'οτι διαβάζω στο νετ, τα περισσότερα πρώτα δίνουν σήμα κατειλημμένου και μετά κλειστού. Αυτό δε μας βολεύει γιατί φαίνεται πως μιλάω και μετά πως το κλείνω στα μούτρα. Αν έχει κανείς κάποιο να προτείνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα