Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πω και εγώ με τη σειρά μου τις 10 αγαπημένες μου εφαρμογές:

1.Titanium Backup Pro (απλώς απαραίτητο)

2.ADWLauncher EX

3.Camera ZOOM FX

4.Dolphin Browser® HD

5.ES File Explorer (Είναι ο καλύτερος και δεν ακούω κουβέντα)

6.ES Task Manager

7.Handcent SMS

8.MyPhoneExplorer Client (απαραίτητο)

9.SwiftKey X Keyboard

10.xxxxx (χεχε...)

μα γιατί αγαπητέ stormrain μου διέγραψες το 10 το καλό...? :mrgreen:

τι κανει το καθενα ; :P

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πατα πανω τους και διαβασε την περιγραφη(;) :P

δεν εχει για ολα ομως καποια καταλαβα και εβαλα!! χρησιμα ειναι οντως !! κανενα αλλο ; και μια ερωτηση φιλε το root τι ειναι ; αν καταλαβα καλα ειναι για admin στο κινητο ;

• Moderators
Δημοσ.

για να σβήσω εφαρμογή προ εγκατεστημένη όπως το Samsung apps πρέπει να βάλω κάποιο uninstaller ;έχετε κάποιον να μου προτείνεται ;

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε το Titanium BAckup, αλλα προσεχε τι θα πειραξεις.

κανει κ uninstall εφαρμογες σιγουρα?

γιατι απο οτι διαβασα δεν λεει καπου κατι τετοιο. εχω θελω να σβησω samsung apps music hub κτλ που μου ειναι αχρηστα

• Moderators
Δημοσ.

ναι ναι ξερω! το εχω ροοτ !

ευχαριστω!

μηπως ξερει καποιος ποιες εφαρμογες απο τις προεγκατεστημένες μπορω να αφαιρεσω με ασφαλεια?

Δημοσ.

μηπως ξερει καποιος ποιες εφαρμογες απο τις προεγκατεστημένες μπορω να αφαιρεσω με ασφαλεια?

Όλα τα android κινητά έχουν πάνω κάτω τις ίδιες εφαρμογές ορίστε ένα wiki! Πρώτα backup και μετά unistall, ααα και ποτέ δεν διαγράφουμε τον launcher αν δεν υπάρχει δεύτερος...

• Moderators
Δημοσ.

ευχαριστω! απλα θελω να σβησω κατι αχρηστες εφαρμογες της Samsung που δεν προκειται να χρησιμοποιησω ποτε.!

καλη εφαρμογη για καθαρισμα cache απο ολες τις εφαρμογες μαζι

χωρις να χρειαζεται να παω σε μια μια.

βρηκα το App Cache Cleaner απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποια αλλη καλη κ δοκιμασμενη!

Δημοσ.

καλη εφαρμογη για καθαρισμα cache απο ολες τις εφαρμογες μαζι

χωρις να χρειαζεται να παω σε μια μια.

βρηκα το App Cache Cleaner απλα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποια αλλη καλη κ δοκιμασμενη!

Tο ES Task Manager χρησιμοποιώ αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ το συγκεκριμένο θέμα... Δοκίμασε το, έχει Cache Cleaner, Power Optimizer και Start up manager αν είσαι root user...

Δημοσ.

Πάντως και το App2SD έχει τέτοια δυνατότητα.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι και τις δυνατότητες του προγράμματος είναι καλός συνδυασμός.

Δημοσ.

Opera Mini 7, απίστευτο update παιδιά, θα τρίβετε τα μάτια σας. Έχει λίγη ώρα που τον πέρασα στο Blade μου κι έπαθα κ...πλακα. Τρομερής ποιότητας rendering και scrolling, εκπληκτική ταχύτητα.

Ξαναμπήκα στη σελίδα του Play Store για να δω στο changelog τί παίχτηκε και εκεί εξηγήθηκαν όλα:

OpenGLES hardware acceleration

^_^

Δημοσ.

Να ρωτήσω, υπαρχεικαμια εφαρμογή που να μας δείχνει τι έχουμε ανοιχτό και να μπορούμε να κανουμε resume οτι θέλουμε?

Αυτό που εχει ήδη το κινητό (Galaxy S) σε αφήνει να δεις τι είναι ανοιχτό, αλλά σαν επιλογή έχει μόνο να τα κλείσεις.

Δημοσ.

Opera Mini 7, απίστευτο update παιδιά, θα τρίβετε τα μάτια σας. Έχει λίγη ώρα που τον πέρασα στο Blade μου κι έπαθα κ...πλακα. Τρομερής ποιότητας rendering και scrolling, εκπληκτική ταχύτητα.

Ξαναμπήκα στη σελίδα του Play Store για να δω στο changelog τί παίχτηκε και εκεί εξηγήθηκαν όλα:

^_^

Μπηκε και στο skate :rolleyes: , πολυ καλο scrolling και zoom φωτογραφιας, κανεννα κολλημα.

Να ρωτησω, τι διαφορα εχει ο opera mobile απο τον opera mini;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...